sacımı dün yıkadım. sonuç tam bir rezalet. saclarımda hiç bir değişiklik olmadı. yakın arkadasım kendi sacını yıkadıktan sonra "mukemmel elimin arasında akıp gidiyor" demişti. benimkinde ise tarak sacımda asılı kaldı resmen. cok mutsuzum kuaforu arıyorum ama henuz patron işe gelmemiş. magduriyetimi gidermeleri gerekiyor. cok mutsuzum. hem param gitti hemde 3 hafta randevunun gelmesi için 3 gunde yıkamak için bekledim, o kadar zamanım gitti
Aradim konustum patronla cok ilgili davrandi. Hemen cagirdilar bende gittim ve tekrar yaptilar. Gecen sefer sacim sirilsiklam islakken surmuslerdi keratini %80 kuruyken uygulamak gerkiyormus ilk yapan cocuk bilgisizmisMutlaka terar git ve sacina tekara uygulama yaptir cnm. Sacini yikamakta ne kullandin peki?
Aradim konustum patronla cok ilgili davrandi. Hemen cagirdilar bende gittim ve tekrar yaptilar. Gecen sefer sacim sirilsiklam islakken surmuslerdi keratini %80 kuruyken uygulamak gerkiyormus ilk yapan cocuk bilgisizmiswatsons in argan yagli sampuanini kullanmistim. Yarin pressliycem ertesi gunde yikiycam bakalim bekleyis basladi :)
Merhaba Hanımlar
Ben İzmirdeyim ve brezilya fönü bana çok lazım.Saçlarım dalgalı,hatta neredeyse düz ama çok ince telli ve çok kabaran bir saç.Saçımı toplamaktan bıktım.Salık bırakmak için ise ya saatlerce uğraşmam gerekiyor,ya kuaförde fön çektirmem gerekiyor ya da 1 kg jöleyle şekillendirmeye çalışmam gerekiyor
Bugün şehrikeyif te Bostanlı Es kuaförde brezilya fönü 79 TL imiş,kampanya yapmış.Birkaç gün öncede aynı kuaförün kampanyası vardı,119 TL idi,brezilya fönü + kaş,kesim,manikür vardı içinde.Bu kuaöfrün yeri bana çok uzak,hergün gitmem mi gerekecek 4 gün boyunca,kampanyanın açıklama kısmında öyle bir şey yazılı değil.bu topiği baştan sona okudum.Aklımda kalanlara göre 4 gün kuaförde veya evde iyi düzleştiriciyle pres yapmak gerekiyor?
Bir de bu Es kuaförü bilen var mı? nasıl bir kuaför?
Valla ben de araştıramadım ama en sonunda gözümü karartıp(tabi bunda kılıçbalığının da baya bi etkisi var o kadar övdü ki brezilya fönünü) aldım kuponumu...İnşallah kısa zamanda yaptırırım ama öncelikle şu sonrasında evde bulundurmam gereken şeyleri bir araştırıcam...
Saçlarım kuru, ince telli ve acayip kabarıyor...İyi yönden bakacak olursak hiç işlem görmedi yani tamamen doğal...Şimdi kılıçbalığının ve birkaç kişinin önerdiği ürünlere falan baktım forumu baştan sona okudum...Herkese farklı tip şampuan iyi gelebilir ama ben şunu merak ediyorum saç tipi benimki gibi olan ve kullandığı üründen memnun olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi???
Ayrıca saç kremi kullansak bile saç maskesi yapmamız gerekiyor mu? Ya da selective'in ammina keratin maskesini önermiştiniz krem kullanmadan sadece onu kullansak yeterli olur mu???
Bu sırada hala organix ürünlerini kimse kullanmadı galiba???
Çok sordum hatta kılıçbalığına daha önce de bişeyler sormuştum sağolsun çok ilgileniyor hepimizle....Eminim hepimiz cevaplarıyla daha da aydınlanıcaz
Canım, övmek demeyelim çünkü ben sadece doğru ürünlerle doğru biçimde uygulandığında iyi bir tedavi biçimi olduğunu anlattım, bunun dışında eğer saçlarım hasarsız olsaydı bu işlemi yapmaya luzum görmezdim...
Benim saçlarım kuru saç diplerim yağlıdır live clean kullanıyorum memnunum ama kullanan arkadaşlarımızdan biri saçını daha da yağlandırdığını söyledi bu yüzden bilemiyorum...Bence organixi dene kullandığım sabundan sonra bende organixe geçmeyi düşünüyorum...
Normalde saç kremi kullanmıyorsan bu işlemden sonrada kullanmak zorun değilsin, eğer krem kullanıyorsan devam etmekte özgürsün istrsen buna ek olarak saç maskeside kullanabilirsin hatta saç kremi kullanmak yerine direkt saç maskeside kullanabilirsin bu sana bağlı...
Protek ammino keratin maskesi, saç kremi yerine kullanılabilir...
Tamam çok ilgilendiğini biliyodum da bu kadar çabuk cevap beklemiyodum cnaım teşekkür ederim...Sana forumun en hızlısı ödülünü vermek lazım aslına ama bende sadece bundan kalmışGönüllerin birincisi ödülü
O zaman ben saç kremi kullanmıyayım da dediğin maskeyi kullanayım...Normalde saçlarım çok dolaşır kremle rahat taranıyo ama fönden sonra karışmaz o kadar herhalde diye düşünüyorum...
Bi de bana fix nano keratin ürünü kullanılcak galiba...Onun şampuanını mı kullansam acaba netten baktım da uygun fiyatlı geldi bana ama ne tür saçlar için o belirtilmemiş yani kuru mu yağlı mı normal mi yoksa her tür saça mı uygulanıyo...Şampuan konusunda cidden kararsız kaldım:26:
Çok teşekkür ederim...
Salarınıun dolaşmaya devam edip etmeyeceği konusunda bir şey söyleyemeyeceğim tatlım çünkü bende o sorun hiç olmadı, ola arkadaşlara sormak gerek...Saçların uzun mu? Belkide benim saçlar orta uzunlukta olduğu için dolaşmıyordur
Şampuan konusunda bilemiyorum en doğru kararı vereceğinden eminim...Bildiğim tek şey bu
işlem için çıkan şampuanlarda tüm saç tipleri için kullanım sağlandığı, tabii bu işin yalanı, herhalde farklı saç tiplerine göre üretmek şu an işlerine gelmiyor :)
İyi ki saçını yakmamış o deneyimsiz ve beceriksiz arakadaş...
Aradim konustum patronla cok ilgili davrandi. Hemen cagirdilar bende gittim ve tekrar yaptilar. Gecen sefer sacim sirilsiklam islakken surmuslerdi keratini %80 kuruyken uygulamak gerkiyormus ilk yapan cocuk bilgisizmiswatsons in argan yagli sampuanini kullanmistim. Yarin pressliycem ertesi gunde yikiycam bakalim bekleyis basladi :)
Valla ben de araştıramadım ama en sonunda gözümü karartıp(tabi bunda kılıçbalığının da baya bi etkisi var o kadar övdü ki brezilya fönünü) aldım kuponumu...İnşallah kısa zamanda yaptırırım ama öncelikle şu sonrasında evde bulundurmam gereken şeyleri bir araştırıcam...
Saçlarım kuru, ince telli ve acayip kabarıyor...İyi yönden bakacak olursak hiç işlem görmedi yani tamamen doğal...Şimdi kılıçbalığının ve birkaç kişinin önerdiği ürünlere falan baktım forumu baştan sona okudum...Herkese farklı tip şampuan iyi gelebilir ama ben şunu merak ediyorum saç tipi benimki gibi olan ve kullandığı üründen memnun olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi???
Ayrıca saç kremi kullansak bile saç maskesi yapmamız gerekiyor mu? Ya da selective'in ammina keratin maskesini önermiştiniz krem kullanmadan sadece onu kullansak yeterli olur mu???
Çok sordum hatta kılıçbalığına daha önce de bişeyler sormuştum sağolsun çok ilgileniyor hepimizle....Eminim hepimiz cevaplarıyla daha da aydınlanıcaz
Teşekkürler..dün kuaförü arayıp sordum,yakındaki bir kuaföre yaptırabilirsiniz dediler ama ben güvenemiyorum,bir problem olursa,suç bizde değil,düzleştirmeyi iyi yapamamışlar deyip,suçu üzerlerinden atabilirler.o yüzden aynı kuaföre gitmem şart gibi geliyor banaDort gun boyunca o kuafore gitmene gerek yok, uygulamayi yaptirdiktan sonra, diger 3 gun evde kendin, yada herhangi bir kuaforde saclarina duzlestirici uygulatabilirsin
Teşekkürler..dün kuaförü arayıp sordum,yakındaki bir kuaföre yaptırabilirsiniz dediler ama ben güvenemiyorum,bir problem olursa,suç bizde değil,düzleştirmeyi iyi yapamamışlar deyip,suçu üzerlerinden atabilirler.o yüzden aynı kuaföre gitmem şart gibi geliyor bana
Ben de aldım kuponu.Perşembe günü saat:12.00 ye randevu aldım.Yalnız benim şöyle bir durumum var,önümüzdeki birkaç gün içinde taşınıcaz hem de gaziemire,gerçi şu anda da küçükyalıda oturuyorum,iyice uazklaşıcam es kuaförden yani.Şimdi taşınma telaşımın içinde gidemeyeceğim.Randevumu erteleyeceğim taşınma sonrasına mecburen,bir de 4 gün boyunca gideceğim için son gün pazara geliyor,pazar günü kapalılar.Erken randevu istersen ve son gün ben kendim hallederim dersen,benim perşembe günkü randevuma gidebilirsin.hatta birazdan arayıp erteleyeceğim,istersen benim yerime perşembe günü bir arkadaşım gelecek diyebilirim.
ve kılıçbalığı tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.Bende watsons live clean bulabilirsem alıcam,İzmirde tek bir mağazası varmış,forumda o daBen normalde saçlarıma krem kullanıyorum çünkü saçlarım röfleli,ince telli,kuru.Bu yüzden krem de kullanmam gerekecek sanırım,sen hangisini kullanıyordun kılıçbalığı,,böyle ayrı ayrı soruyoruz,fön danışmanı gibisin sen de canım napalım
hangisi yaptı uygulamayı acaba:) neyse bu sefer güzel olacak göreceksin, aynı yerde aynı uygulamayı anlattığın gibi (ilk uygulama bendede yanlıştı) yaptırıp ilkinde hüsrana uğradım ama şimdi gerçekten düz oldu saçlarım kaldıki sen anlattığına göre normal saçlara sahipsin benimkiler aşırı yıpranmıştı, eminim bu sefer istediğin gibi olacak. güzel haberlerini bekliyorum
Sağol canım ama perşembe günü yapılırsa 4. günü pazara denk geliyor...Ben de perşembeye randevu almayı düşünmüştüm de o yüzden vazgeçtim...Galiba pazartesiye falan alıcam...Bi de acaba 4. gün özel bişey sürüyolar mı tekrar yoksa sadece düzleştirip bırakıcaklar mı onu merak ediyorum...
Bu sırada şampuan+maske+saç kremi sanırım 135 tl dediler tel.de sorduğumdaÖnceden temin etmeye bakalım bu ürünleri...Sanırım bizi yoluncak kaz gibi görüyolar Aynı markanın şampuanı nette oldukça ucuz fiyatlı satılıyo önceden araştır canım...
Ben burada yazılanları okuduğumdan,telefonda kuaföre şampuanlarını sormadım bileya internetten uygun fiyatlı bakıcam,ya da burada arkadaşların aladıklarından temin edicem ben de.muhtemelen forumdaki watsons tan live clean alıcam tabi kalmışsa,krem de organix filan yazmış arkadaşlar,onlara bakıcam.Hepimize hayırlı olsun inşallah memnun kalırız
Nasıl bir kuaför?salonu,saçı yapan kişiyi filan gözün tuttu mu?Canım gidip kuaförü gördüm hatta tesadüfen o anda birinin saçına aynı işlem yapılıyordu...4 gün sadece düzleştirici ile düzleştireceklerini söylediler yani başka bişey sürmiycekler...Ama 232 derece ile yapıyolarmış...4 gün gelmem şart mı dedim de düzleştiricin varsa kullanabiliyosan yaparsın dediler ama bendeki 200 derece olduğu için gelirsen daha iyi olur dediler...Tabi ben dayanamayıp perşembeye aldım randevuyu...Pazar yapamadıkları için pazartesi tekrar geçerlermiş üstünden tabi ben 5 gün yıkanmadan zor dururum gibime geliyo...Olmazsa bizim sokakta da bu işlemi yapan bi kuaför var orda yaptırırım bi günlük düzleştirme işlemini...
Perşembe yakın bi tarih hani belki dolu olur diye senin iptal ettircem dediğin saati söyledim...Baktılar randevu defterinden ve o saatte başka biri var dediler...Ben de 'büyük ihtimalle iptal ettircekmiş ama' dedim güldü bana çocukNeyse beni de 12:30'a yazdı garanti olsun diye...Bakalım naapıcaz
Nasıl bir kuaför?salonu,saçı yapan kişiyi filan gözün tuttu mu?Benim bugün iptal ettirmeye vaktim olmadı.Yazdığım gibi taşınma telaşım başladı,eşya toplamaya başladım bile.Bir de cuma günü de bir işim var,yani bu hafta bana hiç mi hiç uygun değilmiş,fiyatı görünce gaza gelip randevu aldım sanırım
Bu arada biraz önce baktım tekrar aynı fiyattan kampanya yapmış aynı kuaför.Çok memnun kaldı sanırım bu kampanya işinden.Yalnız bugün ablam söyledi,yakın bir arkadaşı karşıyakada 50 TL ye yaptımış bre. fönünü.Nasıl yani dedim yoksa es kuaför mü? bilmiyorum dedionu öğrenebilirsem öğrenicem,ben hiç 50TL duymadım da görmedim de ama bilemicem gene.Bu arada live clean şampuan tekinacar kozmetikte de var,üstelik netten de alınabiliyor 19.90 TL ve kargo ücretsiz yazıyor :26: bu bir de chicco bebek şampuanı sls içermiyormuş,acaba onu da kullanabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?