Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

kızlar regl ken yapıloyormu bu hafta sonu arakadaşımla gidicezde o regl aklımıza takıldı:18:

merhaba.ben şehirfırsatından kupon almıştım brezilya fönü için.balmumcuda biryerden.aynı yerde teyzem yaptırmıştırdı oda korkarak gitmişti onun saçları süper oldu bende ondan cesaret alarak 20 gün felan bekledim yarın bende gidiyorum benimki nasıl olcak bende merak ediyorum.sonucunu saçlarımı yıkadıntan sonra sizlerle paylaşacağım.

cnm komplemi boyattın saçlarını? bende dip boyaya gidicemde senin bu yazdığını okuduktan sonra korktum:18:

mrb kızlar ben yeniyim ama sürekli konuları takip ederdim öncedende, bizde arkadaşımla salı günü için randevu aldık deneyecez bakalım nasıl olucak :) ama benm dip boyam geldi ve brezilya fönünü yaptırmadan önce boyamı yaptırıp ölemi gitsem yoksa sonrasındamı boyatsam saçımı bilemiyorum herkes ayrı bişi sölemiş deneyimi olan yokmu bu konuda acil yardımmmmmmm napcamı şaştım ya

dip boyanı yaptırdıktan sonra keratini uygulat cnm. bana kuaförün söylediği, (sende kendi kuaförüne sorarsın gerçi) keratin yapıldıktan sonra 20 gün beklemek gerekiyormuş dip boya için.

uzayınca kötü oluyor diyorlar. bi de koku konusunda bilgisi olan var mı acaba? defrize de çok kötü bi koku kalıyodu

Benim saçlarım kıvrılmaya başladı yine
1 ay kullandım anca brezilya fönünü , napıcam bu inat saçlarla ben ya?
Tekrar yaptırsam mı diye düşünür oldum ..

Son düzenleme:
Benim saçlarım kıvrılmaya başladı yine
1 ay kullandım anca brezilya fönünü , napıcam bu inat saçlarla ben ya?
Tekrar yaptırsam mı diye düşünür oldum ..
cok mu kıvırcıktı sacların? bir de kullandığın sampuan da önemli.ben yeni yaptırdım 1 hafta oldu ama 1 ay sonra nolur bilmiyorum.2.kezde daha iyi sonuc veriyormuş diye duydum

bugün itibariyle global keratinli brezilya fönü yaptırdım,sahrayı ceditte ,3 gün yada 2 gün gelmeye gerek yokmuş bunda bir seferde oluyormuş,şu anda saçlarım çok kuru olmasına rağmen çok yağlı ve basık duruyor,pazartesi akşamına kadar yıkama dedi,ben şampuanı internetten almıştım,biraz bozuldular bişey olursa mesuliyet size ait dediler,denize girebilirsiniz ama havuza giremezsiniz dediler...böle işte,bide yıkayınca yazarım nasıl olduüunu

canım istersen 2.kez yaptır.başka bir yöntem daha duymuştum nette araştırırken forumun başında bahsetmiş sanırım bazı arkadaşlar.brezilya fönüne göre daha pahallı bir yöntem ama çok daha etkili.onu bir araştır istersen..benim saçlarım dalgalı olduğu için yaptırdım kıvırcık saçı çok seviyorum.ne güzel saçların kıvırcıkmış işte :)

ben de yarın 16.da ümitköy ares kuaförde yaptıracağım. hadi bakalımm

Düşünmüyor değilim aslında ama o da bu kadar kısa süre dayanırsa üzülürüm
Kahkül kestiricektim bir de düz kullanırım uzun süre diye iyiki kestirmemişim. Gerçi hevesim kursağımda kaldı ama
Diğer yöntem neymiş bilmediğim birşey mi bakim straight terapy mi acaba , bakıyım cnm.
Brezilya fönü için aldığım şampuan ve saç kremi olduğu gibi duruyor :/

ewet ewet straight terapy. süper etkili diye duymuştum. üzülme bak bunu bir araştır işe yarayabilir

evett bu sabah itibariyle saçımı yıkadım ve sonuç harika ,kurutnca dümdüz bir saçım oldu

Meraba

Ankara/Ümitköy Ares kuaförden şehri keyften aldığım kuponla davines marka ürünlerle bugün brezilya fönü yaptırdım 150 tlye.

Saçımı önce keratinlediler sonra bi makineye girdim saçımı ısıtıp kalıp gibi yaptı (35 dk) sonra balkona çıkarıp bildiğimiz fön çektiler. Ve son olarak düzleştirici ile düzleştirdiler. Toplam 2 saat 15 dk. sürdü. Çok ilgili ve iyiydiler çok memnun kaldım.

Bana ümitköy baya uzak olduğu için 2 gün boyunca kendi kuaförümde saçımı düzleştirticem ve 3. günün akşamı tekrar ares kuaföre gidip saçımı yıkatıcam ve bi ilaç süreceklermiş yine.

Yalnız fön çekimi sırasında acayip bir duman oluyor ve başım çok ağrıyor şu anda :2:

Aynı anda liseli bi kız da brezilya fönü yaptırdı, onun saçı boyasız olduğundan loreal ile yaptılar ve onunki acayip kötü kokuyordu

Benimki kokmuyor.

Sonucu bildiricem

2 gün yada 3 gün ardarda yapılanlar eski modaymış çok şikayet geliyormuş,global keratin diye sorun bi seferde bitio işiniz,ayrıca arkadaşın loreal dediği oriel sanırım ama brazilya fönünde keratin kullanılıyor onlar değil,eğer öyleyse ordan kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…