- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
kızlar regl ken yapıloyormu bu hafta sonu arakadaşımla gidicezde o regl aklımıza takıldı:18:
Regl durumu ile bir alakası yok yapabilirsiniz...
brezilya fönü yaptıranlar kıymetini bilin ben boyattıktan sonra eskisinden daha kötü oldu ikinci boyayı yaptırıp kestiricem ve hemen brezilya fönünü tekrarlıcam
saçım için yıllardır bakım yaptım yaptırdım ama bu denediğim en iyi yöntem zararlarıda vardır mutlaka ama yapacak bişey yok
mrb kızlar ben yeniyim ama sürekli konuları takip ederdim öncedende, bizde arkadaşımla salı günü için randevu aldık deneyecez bakalım nasıl olucak :) ama benm dip boyam geldi ve brezilya fönünü yaptırmadan önce boyamı yaptırıp ölemi gitsem yoksa sonrasındamı boyatsam saçımı bilemiyorum herkes ayrı bişi sölemiş deneyimi olan yokmu bu konuda acil yardımmmmmmm napcamı şaştım ya
cok mu kıvırcıktı sacların? bir de kullandığın sampuan da önemli.ben yeni yaptırdım 1 hafta oldu ama 1 ay sonra nolur bilmiyorum.2.kezde daha iyi sonuc veriyormuş diye duydumBenim saçlarım kıvrılmaya başladı yine
1 ay kullandım anca brezilya fönünü , napıcam bu inat saçlarla ben ya?
Tekrar yaptırsam mı diye düşünür oldum ..
cok mu kıvırcıktı sacların? bir de kullandığın sampuan da önemli.ben yeni yaptırdım 1 hafta oldu ama 1 ay sonra nolur bilmiyorum.2.kezde daha iyi sonuc veriyormuş diye duydum
cnm komplemi boyattın saçlarını? bende dip boyaya gidicemde senin bu yazdığını okuduktan sonra korktum:18:
canım istersen 2.kez yaptır.başka bir yöntem daha duymuştum nette araştırırken forumun başında bahsetmiş sanırım bazı arkadaşlar.brezilya fönüne göre daha pahallı bir yöntem ama çok daha etkili.onu bir araştır istersen..benim saçlarım dalgalı olduğu için yaptırdım kıvırcık saçı çok seviyorum.ne güzel saçların kıvırcıkmış işte :)
bugün itibariyle global keratinli brezilya fönü yaptırdım,sahrayı ceditte ,3 gün yada 2 gün gelmeye gerek yokmuş bunda bir seferde oluyormuş,şu anda saçlarım çok kuru olmasına rağmen çok yağlı ve basık duruyor,pazartesi akşamına kadar yıkama dedi,ben şampuanı internetten almıştım,biraz bozuldularbişey olursa mesuliyet size ait dediler,denize girebilirsiniz ama havuza giremezsiniz dediler...böle işte,bide yıkayınca yazarım nasıl olduüunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?