bone takabilirsin
Merhaba birkaç gün sonra o kuaförde randevum var da haklarında biraz bilgi alablir miyim? Mesela 4 gün çağırıyorlar mı? ilgililer mi?ben de grupfoni den aldım 129 tl araştırıp gittim şampuan ve kremi internetten alacak ve 25 tl daha ucuza maal edecektim ama image saloon diye bir kuafördü işlerinin ehli ve çok pozitif enerjileri vardı çok memnun olunca bukadar indirmişler brazda ürün den kar yapsınlar diye kuaförden aldım saçlarımda çok güzel oldu yaptıralı bir haftayı geçti ama çok rahat bence şampuana pek takılmayalım işlem güzel olursa değiyor vallaa
kızlar bende yaptırmak isityorum saçım keçe gibi püskl püskül duruyo braun es3 saç düzleştiricim var tamam ama saçlarım sağlıklı ve hep dümdüz parlak olsun istiyorum ve gebze tarafında oturuyorummbana bazı yerlerde çok pahalı geldi bilemiyorum ama çok istiyorum:85:
Katze ben de aynı şekilde özellikle kötüleyenlerden çok sıkıldım.Brezilya fönü yaptırıcam diye kime söylesem,ay şöyleymiş böyleymiş diye kötülüyorlar,1 kişi de aa ne güzel,şimdiden güle güle kullan saçlarını demez mi ya,demediler valla.Allahtan burada okuyup memenun olanlaı görüyorum da,yaptırmaktan vazgeçmedim.Tabiki memnun kalmayanları da okuyoruz ona göre bilgillenmiş oluyoruz ama ben çok büyük bir ssorun,halledilemez bir durum okumadım burada.Ben de her bir şeyini deneyip görücem,ben de röfleleyim,bakalım işin sonunda röfleyi tekrarlatmakta olabilir,süper bir saçla devam etmekte,ne çıkarsa şansıma.Sen şimdiden güle güle kullan saçlarını canım
Merhaba; Benim saçımda hafif dalgalı maalesef şanssız çoğunluktayım ya dümdüz yada bukle bukle seviyorum.Bende Brezilya fönünü çok araştırdım ama kozmetik Ar-Ge sinde çalışan bir arkadaşım hiçbiryere güvenme özellikle yapılırken formaldehir soluma ihtimali var çok tehlikeli dedi, belki saça iyi gelebiliyor ama yapılırken 3M maske takmak gerekiyormuş, Türkiye de henüz yeni ve acaba kuaförler bu işi bilinçli yapıyorlarmı? Hele fırsat kuponlarıyla çok ucuz olan yerlerden uzak durun, kaliteli bir kuaförde belki dikkatli yapıyorlardır ve kaliteli malzeme kullanıyorlardır ama ben şimdilik bu riski almak istemeyeceğim için bloglardan gördüğüm Magic Laverag aldım, çok memnunum, maşayla daha önceki yıllar saçlarıma verdiğim buyuk zararlar için çok üzülüyorum keşke daha önceden keşfetseymişim( Şuan banyo sonrası sadece nemli saçıma köpük takıp bu pratik bigudileri kullanıyorum sonrası biraz fön tutup 40 dk bekleyince maşalı gibi mukemmel saçlarım oluyor hemde saçıma hiçbir zarar vermeden.
Eğer merak ediyorsanız alttaki bayanın yazdığı blogda ayrıntılı bilgi vermiş ordan inceleyebilirsiniz.
Hayal Gemisinde 2 Kişi
Merhaba; Benim saçımda hafif dalgalı maalesef şanssız çoğunluktayım ya dümdüz yada bukle bukle seviyorum.Bende Brezilya fönünü çok araştırdım ama kozmetik Ar-Ge sinde çalışan bir arkadaşım hiçbiryere güvenme özellikle yapılırken formaldehir soluma ihtimali var çok tehlikeli dedi, belki saça iyi gelebiliyor ama yapılırken 3M maske takmak gerekiyormuş, Türkiye de henüz yeni ve acaba kuaförler bu işi bilinçli yapıyorlarmı? Hele fırsat kuponlarıyla çok ucuz olan yerlerden uzak durun, kaliteli bir kuaförde belki dikkatli yapıyorlardır ve kaliteli malzeme kullanıyorlardır ama ben şimdilik bu riski almak istemeyeceğim için bloglardan gördüğüm Magic Laverag aldım, çok memnunum, maşayla daha önceki yıllar saçlarıma verdiğim buyuk zararlar için çok üzülüyorum keşke daha önceden keşfetseymişim( Şuan banyo sonrası sadece nemli saçıma köpük takıp bu pratik bigudileri kullanıyorum sonrası biraz fön tutup 40 dk bekleyince maşalı gibi mukemmel saçlarım oluyor hemde saçıma hiçbir zarar vermeden.
Eğer merak ediyorsanız alttaki bayanın yazdığı blogda ayrıntılı bilgi vermiş ordan inceleyebilirsiniz.
Hayal Gemisinde 2 Kişi
Arkadaşlar benim saçım uzun, omuzlarımın ortasında, ama önler oval kesim yani kısa saç tutamlarımda var, oralara bile yapabiliyorum:)) Yukarda bahsettiğim bayanın bloğundaki videoda (Hayal Gemisinde 2 Kişi )zaten kısa saçlı birine yapıyorlar, bence tekniği doğru yapmıyor olabilirsiniz. İnanın televizyondaki ünlüler gibi oluyor, saçlarım baya yanmıştı artık sadece bukle yapıyorum:)) Yıkadığımdada besleyici maske kullanıyorum, sakın saçınızı kestirmeyin, maşa yapmayın, düzleştirici uygulamayın, bence saçınızı seviyorsanız Brezilya fönüde yapmayın, Magic Lavegar biraz annelerimizin yönteminin çok daha pratik hali gibi geldi bana. tek farkla yuvarlak demode iri dalgalar yerine bukle bukle modern çıtır işi dalgalar oluyor:)) keşke sizlere uygulamalı gösterebilsem ne kadar basit olduğunu, blogdan izleyin, sorunuz olursa ben yardımcı olmaya çalışırım...
Ben henüz yaptımadım ama yaptıran bir arkadaş memnun kaldıbende es kuaföre yaptırmayı düşünüyorum acaba memnun kaldınız mı
Arkadaşlar benim saçım uzun, omuzlarımın ortasında, ama önler oval kesim yani kısa saç tutamlarımda var, oralara bile yapabiliyorum:)) Yukarda bahsettiğim bayanın bloğundaki videoda (Hayal Gemisinde 2 Kişi )zaten kısa saçlı birine yapıyorlar, bence tekniği doğru yapmıyor olabilirsiniz. İnanın televizyondaki ünlüler gibi oluyor, saçlarım baya yanmıştı artık sadece bukle yapıyorum:)) Yıkadığımdada besleyici maske kullanıyorum, sakın saçınızı kestirmeyin, maşa yapmayın, düzleştirici uygulamayın, bence saçınızı seviyorsanız Brezilya fönüde yapmayın, Magic Lavegar biraz annelerimizin yönteminin çok daha pratik hali gibi geldi bana. tek farkla yuvarlak demode iri dalgalar yerine bukle bukle modern çıtır işi dalgalar oluyor:)) keşke sizlere uygulamalı gösterebilsem ne kadar basit olduğunu, blogdan izleyin, sorunuz olursa ben yardımcı olmaya çalışırım...
15 inde aldım bende :) , Hairium bizim gitceğimiz kuaför , alsancakta , bizde araştırdık iyi bi yer die duyduk inş güzel olur :)
Yanlış anlamışsın sanırım canım, saçlarım kısa demedim rulolar saçıma kısa geliyor dedim...Senin saçların daha kısa olduğu için herhalde sorunsuz yapabiliyorsun, benim ancak saçımın yarısına yetiyor çok sinir...2 kutu almıştım birde ...
Nly26 senin için çok uygun canım...İnanılmaz güzel dalgalara sahip olabilirsin o boyda saçlarla...
Cumartesi günü ben de brezilya fönü yaptırdım. Henüz yıkanmadığı için fönün tutup tutmadığını bilmiyorum ama benim endişelendiğim başka bir konu var. Saçlarım çok ince telli. O kadar düzleştirdiler ki saçlarım çok sönük görünüyor. Şu an böyle olmasını yadırgamıyorum 2 gündür saçlarım yıkanmıyor sonuçta ama kuaförden çıkarkende böyle basıktı saçlarım. Yıkayınca hacimli olur dediler ama çok korkuyorum ben. Resmen işlemi yaptıklarından beri inek yalamış gibi saçlarım oldu. Normalde fön çekince havalı durur bu kadar basık durmaz. Normalde yarın sabah yıkayacaktım ama o kadar çok endişeleniyorum ki dayanamayıp bugün yıkayacağım sanırım.
hiç alışveriş yapmadığım bi siteden dün akşam 2 paket sipariş ettim, bakalım ne zaman gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?