Şampuanları çok araştırmak güzel oluyor,çeşit çeşit şampuan varmış meğerse bakCanım chiccoyu bilmiyorum...Ama dün baktım da bodyshop da vardı bi şampuan 400 ml olanı 19.90 dediler..Hatta her saç tipi için ayrı sanırım o...Ama evime kadar getiriyolarsa neden tekin acardan almiim di mi amaBakayım ben ona...
Ben gittiğimde gençten 3 kişi vardı...Bi de benim saçlarım baya sorunludur yani önleri minicik minicik...Bi türlü uzamıyolar kendimi bildim bileli...Bunlara da bi çare olcak mı dedim??? Dümdüz olurlar dedi çocuk çok rahatladım...Olmazsa görüşürüz dedimOlmazsa burdayım dedi...
Çok büyük bi yer değil ama küçük de sayılmaz öyle ucube kuaförlere de benzemiyor yani...Sen iptal ettirmezsen beraber gideriz daha iyi diye düşünmüştüm ben de ama akşam aklıma geldi de şimdi bunun kokusu dumanı vs. var mı bilmiyorum ama varsa boşu boşuna da 2 kat solumayalım:26:Çünkü diğer randevuları genelde 3 saat ara ile vermişler...Acaba talep mi öyleydi özellikle mi öyle yaptılar bilmiyorum...İptal ettirmezsen haber ver de ben değiştirebilirsem değiştireyim saatimi...Hem zaten onun düzleştiricisinden de 1 tane vardır orda saatlerce bekletmesinler en az 2,5 saat sürüyormuş...Benim en uzun süreli kuaför deneyimim olcak yani
Şampuanları çok araştırmak güzel oluyor,çeşit çeşit şampuan varmış meğerse bak
kuaförün orta halli bir yer olmasına sevindim,sonra saçlarımızı orda bırakmak istemeyiztabi çıkarken yanımızda kuaförün kafasını götürmek de istemeyiz
evet beraber gitmek güzel olurdu,çok da istiyorum,ertelemek istemiyorum ama oluru yok benim için gerçekten de,çooook işim var.Hatta arayıp erteleteyim hemen.
Ben bugün arayıp randevumu erteledim fakat yakın bir tarih olması imkansızdı benim için,çünkü taşındıktan sonra bir de evi yerleştirmesi var.Bir de taaa gaziemirden gidicem ben oraya.Gerçi metroyla işim çok kolaymış.nergis istasyonunda inecekmişim.Randevumu da 4 Nisan pazartesi saat:13.00 e aldım.tahmini bir tarih oldu.İnşallah işlerim bitmiş olur.Bitmemiş olursa bile ona göre ayarlıcam kendimi artık.Seninle karşılaşmayı tanışmayı isterdim ben de ama tarihlerimiz tutmayacak maalesef.Fotolarını merakla bekliyor olucamYalnız oldukça gençler gibime geldi ve baya ilgiliydiler yani o açıdan tahminimden iyi diyebilirim... O zaman cumartesiye ya da garanti olsun diye pazartesiye falan ertelet o zamana kadar yetişebilirsen...Pazartesi ben yıkarım saçlarımı sen de sonucu görüp öyle gidersinÖnceki hali ve sonraki halinin fotolarını çekip paylaşmayı düşünüyorum da Ne zamana gidiceksin haber ver ama merak ederim ben Belki aynı zamanda kuaförde denk geliriz...
Ben bugün arayıp randevumu erteledim fakat yakın bir tarih olması imkansızdı benim için,çünkü taşındıktan sonra bir de evi yerleştirmesi var.Bir de taaa gaziemirden gidicem ben oraya.Gerçi metroyla işim çok kolaymış.nergis istasyonunda inecekmişim.Randevumu da 4 Nisan pazartesi saat:13.00 e aldım.tahmini bir tarih oldu.İnşallah işlerim bitmiş olur.Bitmemiş olursa bile ona göre ayarlıcam kendimi artık.Seninle karşılaşmayı tanışmayı isterdim ben de ama tarihlerimiz tutmayacak maalesef.Fotolarını merakla bekliyor olucam
Bakırköy-Merter civarında bu uygulamayı yapan,tavsiye edebileceğiniz,kalitesine inandığınız bir kuaför var mı?
Bu konuda deneyimlerinizi en ince ayrıntısına kadar paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ediyorum kızlar. uzun zamandır düşünüyorum ama daha icraata geçebilmiş değilim ya olmazsa diye endişelerim var hala. ne bilim kimi şahane diyor kimi olmadı diyor.
güvendiğim kuaförüme bugün mesai arkadaşım yaptırdı. telefonda öğrendiğim kadarıyla herşey yolunda, saçındaki ağırlıktan başka bi sorunu yok. yarın daha detaylı öğreneceğim ve kendi gözlerimle ilk günün sonucunu göreceğim. bu da benim için ayrı bir tecrübe olacak çünkü ben de aynı yere yaptırmayı düşünüyorum.
düşünüyorum ancak, şöyle bi durum var.
saçların rengini koyulaştırdığını ya da açtığını söyleyenler var.
bir ay sonra falan röfle vaktim geliyor. kuaförüm röflenin hemen peşine yaparız dedi. ama ben bu yorummlardan sonra pek emin değilim şuan.
ne dersiniz önce röfle sonra fön mü yoksa önce fön sonra röfle mi?
gideceğim kuaför global keratin kullanıyormuş bu arada.
kızlar merhaba.sonunda bugun yaptırdım saçlarıma brezilya fönünü.yalnız uygulamayı yapan kuaför 4 gün sonra gelirsin saçlarını tekrar yıkicaz dedi.bazı arkadaşlar bekleme süresi içinde kuaföre gidip tekrar düzleştirmişler bozulan yerlerini.bana kuaförün dediği eğer yattığında falan bozulma olursa bazı yerlerinde kendin düzleştiricinle üstten geçersin dedi.bu ne kadar doğru olur?sonuçta saçımı kendisi özel maşayla düzleştirdi ve sorduğumda önemli olan ilk düzleştirmeydi sonrası için kullanılan önemli değil dedi.aklım da karışmadı değil.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Bu konuda deneyimlerinizi en ince ayrıntısına kadar paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ediyorum kızlar. uzun zamandır düşünüyorum ama daha icraata geçebilmiş değilim ya olmazsa diye endişelerim var hala. ne bilim kimi şahane diyor kimi olmadı diyor.
güvendiğim kuaförüme bugün mesai arkadaşım yaptırdı. telefonda öğrendiğim kadarıyla herşey yolunda, saçındaki ağırlıktan başka bi sorunu yok. yarın daha detaylı öğreneceğim ve kendi gözlerimle ilk günün sonucunu göreceğim. bu da benim için ayrı bir tecrübe olacak çünkü ben de aynı yere yaptırmayı düşünüyorum.
düşünüyorum ancak, şöyle bi durum var.
saçların rengini koyulaştırdığını ya da açtığını söyleyenler var.
bir ay sonra falan röfle vaktim geliyor. kuaförüm röflenin hemen peşine yaparız dedi. ama ben bu yorummlardan sonra pek emin değilim şuan.
ne dersiniz önce röfle sonra fön mü yoksa önce fön sonra röfle mi?
gideceğim kuaför global keratin kullanıyormuş bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?