Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Bakırköy-Merter civarında bu uygulamayı yapan,tavsiye edebileceğiniz,kalitesine inandığınız bir kuaför var mı?

Şampuanları çok araştırmak güzel oluyor,çeşit çeşit şampuan varmış meğerse bak
kuaförün orta halli bir yer olmasına sevindim,sonra saçlarımızı orda bırakmak istemeyiz tabi çıkarken yanımızda kuaförün kafasını götürmek de istemeyiz
evet beraber gitmek güzel olurdu,çok da istiyorum,ertelemek istemiyorum ama oluru yok benim için gerçekten de,çooook işim var.Hatta arayıp erteleteyim hemen.

Yalnız oldukça gençler gibime geldi ve baya ilgiliydiler yani o açıdan tahminimden iyi diyebilirim... O zaman cumartesiye ya da garanti olsun diye pazartesiye falan ertelet o zamana kadar yetişebilirsen...Pazartesi ben yıkarım saçlarımı sen de sonucu görüp öyle gidersinÖnceki hali ve sonraki halinin fotolarını çekip paylaşmayı düşünüyorum daNe zamana gidiceksin haber ver ama merak ederim ben Belki aynı zamanda kuaförde denk geliriz...

evettt 2. denemem basarıyla sonuclandı :) artık cok mutluyum. edinilen tecrübe şudur: kullanılan malzeme kaliteli olsada eğitimsiz kişi yapınca bir işe yaramıyor
şampuan olarakta watsons ta down under NUDE diye bir şampuan var sac tipine gore çeşitleride var onu kullandım memnun kaldım :) artık 6 ayda bir rofle ve brezılya fonu sart!!!

Ben bugün arayıp randevumu erteledim fakat yakın bir tarih olması imkansızdı benim için,çünkü taşındıktan sonra bir de evi yerleştirmesi var.Bir de taaa gaziemirden gidicem ben oraya.Gerçi metroyla işim çok kolaymış.nergis istasyonunda inecekmişim.Randevumu da 4 Nisan pazartesi saat:13.00 e aldım.tahmini bir tarih oldu.İnşallah işlerim bitmiş olur.Bitmemiş olursa bile ona göre ayarlıcam kendimi artık.Seninle karşılaşmayı tanışmayı isterdim ben de ama tarihlerimiz tutmayacak maalesef.Fotolarını merakla bekliyor olucam

Peki canım o zamana kadar bi aksilik olmazsa benimki bitmiş olur heyecanla bekliyorum valla yarını...Fotoları koyucam inşallah merak etme İşlerin bitmese de arada dinlenmiş olursun değişiklik olur...

Arkadaslar en iyi urun davines mi bi bilginiz var mi?? Sizde hangi urun kullanildi?

Bakırköy-Merter civarında bu uygulamayı yapan,tavsiye edebileceğiniz,kalitesine inandığınız bir kuaför var mı?

canım ben bu sitede osman bilal diye bi kuaför duydum,bahçelievlerdeymiş.bugün aradım konuştum adam bilgili birisine benziyordu orda brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum.boyu omuzlarımda olan saçlarım için 300 tl fiyat verdi bana.ucuz yerlere güvenemiyorum,bi gidip konuşucam osman beyle.

Bu konuda deneyimlerinizi en ince ayrıntısına kadar paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ediyorum kızlar. uzun zamandır düşünüyorum ama daha icraata geçebilmiş değilim ya olmazsa diye endişelerim var hala. ne bilim kimi şahane diyor kimi olmadı diyor.
güvendiğim kuaförüme bugün mesai arkadaşım yaptırdı. telefonda öğrendiğim kadarıyla herşey yolunda, saçındaki ağırlıktan başka bi sorunu yok. yarın daha detaylı öğreneceğim ve kendi gözlerimle ilk günün sonucunu göreceğim. bu da benim için ayrı bir tecrübe olacak çünkü ben de aynı yere yaptırmayı düşünüyorum.
düşünüyorum ancak, şöyle bi durum var.
saçların rengini koyulaştırdığını ya da açtığını söyleyenler var.
bir ay sonra falan röfle vaktim geliyor. kuaförüm röflenin hemen peşine yaparız dedi. ama ben bu yorummlardan sonra pek emin değilim şuan.
ne dersiniz önce röfle sonra fön mü yoksa önce fön sonra röfle mi?
gideceğim kuaför global keratin kullanıyormuş bu arada.

Kızlar bugün yaptırdım ben de brezilya fönümü...Ama saçlarım yağlı gibi duruyo ve bu durum benim hiç hoşuma gitmedi...3 gün nasıl bekliycem böyle bilmiyorum

Perşembe günü saat 2'de bitti en az ne kadar beklemem lazım yani 4. günü pazara geliyo da pazar günü yıkasam olur mu yoksa pazartesi mi yıkamam gerekiyo???

gerçekten uygulamının sonucunu merak ediyorsan, arkadaşının şuandaki saçlarına değil (onlar şuanda preslendiği için zaten dümdüz duruyorlar haliyle) bekleme süresi dolup yıkadıktan sonra bakmalı ve değerlendirmelisin. ben yaptıran çooook araştıran biri olarak, sorularını yanıtlayayım cnm. öncelikle brezilya fönü asi kabaran, şekil almakta zorluk çektiğimiz, özellikle boyalı yıpranmış saçlarda çok ii bir bakım sağlıyor saçlar parlıyor yumuşuyor ve föne gerek kalmayacak şekilde düzleşiyor. keratin yüklemesini saçına röfleden hemen sonra yaptırırsan, keratin rengin saçına sabitlnemseni ve daha uzun süre solmadan kullanmanı sağlar. hemde röfleden hasar görmüş olan saçını onarır. bu yüzden keratin uygulaması mutlaka boyanın hemen ardından yapılmalıdır. (hatta aynı gün) umarım sorularına cvp verebilmişimdir şimdiden güle güle kullan saçlarını

kızlar merhaba.sonunda bugun yaptırdım saçlarıma brezilya fönünü.yalnız uygulamayı yapan kuaför 4 gün sonra gelirsin saçlarını tekrar yıkicaz dedi.bazı arkadaşlar bekleme süresi içinde kuaföre gidip tekrar düzleştirmişler bozulan yerlerini.bana kuaförün dediği eğer yattığında falan bozulma olursa bazı yerlerinde kendin düzleştiricinle üstten geçersin dedi.bu ne kadar doğru olur?sonuçta saçımı kendisi özel maşayla düzleştirdi ve sorduğumda önemli olan ilk düzleştirmeydi sonrası için kullanılan önemli değil dedi.aklım da karışmadı değil.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

kuaförün doğruyu söylemiş, sabah kalktığında kendin düzleştiricinle üstünden birkez geçsen yeterli. bunun için tekrar tekrar kuaföre gitmene gerek yok ben 3 gün hiç düzleştirici kullanmadım sabah kalktığımda düzlüğü bozulan herhangi bir yer olmamıştı, ve sonuçtanda gayet memnunum

kızlar bugün bende yaptırdım brezilya fönü.ve 4gün boyunca beklicem.bakalım ne olucak sonuç çok merak ediyorum.saçlarım kıvırcık umarım sonuç istediğim gibi olur.

bence kesinlikle önce röfleni yaptır
ben saçımın rengini açtırdım açıcıda boyada kullandılar ve brezilya fönüm gitti malesef
şuan uçları eskisinden daha keçe, bir kez daha boyatıp tekrar brezilya fönü yapıcam....

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
önce röfle yaptırayım o zaman.
işyerindeki arkadaşımın saçları gayet parlak ve güzel görünüyordu
bugün ikinci günü, yarın son ve pazartesi artık yıkanmış olarak göreceğim saçlarını. benim için de iyi bir yol gösteri olacak.
nisan 15 ten sonra yaptırmayı düşünüyorum.
aslında asıl kafama takılan tatilde nasıl denize gireceğim. bi yerde okumuştum, krem kullanılıyormuş bunun için. neyse zamanı gelince bakarız.
hepinize parlak-güçlü-düz-ve-uzunömürlübrezilyafönlü-saçlar diliyorum
:)

Kızlar ben daha önce de sormuştum ama kimse cevap vermedi banaPerşembe günü saat 2'de bitmişti brezilya fönü...Bugün gece 11-12 gibi yıkasam olur mu yoksa yarını mı beklemem gerekiyor???Gece yıkarsam üstünden 3 gün 10 saat falan geçmiş olucak yeterli mi bilmiyorum

Yikamadan once son kez duzlestiriciyle gecer sonra yikarsan sorun olmaz bence ama garanti olsun diyorsanda yarini bekle

chukuleta; özel mesaj atma hakkım olmadığı için buradan yazıyorum topikte yazdıklarını okudum, sonuc nasıl oldu merak ediyorum bende aynı kuaförden kupon almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum kupon olduğu için bastan savmamı davrandılar ilgilendilermi ... yani kuaördeki muameleden memnunmusun birde bu şampuan işini nereden çözdün ben brezilya fönü için izmire gitmeyi düşünüyorum ama şampuan aramak için pek vaktim olmayacak gibi netten bulabileceğimiz markalar nelerdir?

Son düzenleme:
siyahkedi chukunun yerine cevap vereyim,okumuşken cevap vermeden duramadım.bende izmirde olduğum için ve aynı kuaföreden randevu aldığım için bana özel mesajla tüm ayrıntılarını yazmıştı sağolsun.genel olarak memnunmuş.burada kılıçbalığı diye bir arkadaş var çok tecrübeli ve başarılı bu konuda,deneyimlerini de paylaşıyor.ben onun aldığı şampuanı almayı düşündüm ama tek bir mağazada satıldığı bilgisi vardı burda.ben aynı şampuanı aynı fiuaya tekin acarlarda buldum.netten de alabilirsin,ücretsiz kargo diyor üstelik.chuku da tekinacardan almış live clean şampuan + live clean saç kremi almış.chcu sanırım artık yıkamıştır saçını nasıl oldu acaba.inşallah istediği gibi olmuştur.çünkü burada arkadaşların yazdıklarına göre yapıldığı zamanki değil,yıkandıktan sonraki hali önemli.Nisanda ben de aynı kuaförede yaptırıcam nasip olursa,bakalım inşallah güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…