2 gün yada 3 gün ardarda yapılanlar eski modaymış çok şikayet geliyormuş,global keratin diye sorun bi seferde bitio işiniz,ayrıca arkadaşın loreal dediği oriel sanırım ama brazilya fönünde keratin kullanılıyor onlar değil,eğer öyleyse ordan kaçın
Katze ben de aynı şekilde özellikle kötüleyenlerden çok sıkıldım.Brezilya fönü yaptırıcam diye kime söylesem,ay şöyleymiş böyleymiş diye kötülüyorlar,1 kişi de aa ne güzel,şimdiden güle güle kullan saçlarını demez mi ya,demediler valla.Allahtan burada okuyup memenun olanlaı görüyorum da,yaptırmaktan vazgeçmedim.Tabiki memnun kalmayanları da okuyoruz ona göre bilgillenmiş oluyoruz ama ben çok büyük bir ssorun,halledilemez bir durum okumadım burada.Ben de her bir şeyini deneyip görücem,ben de röfleleyim,bakalım işin sonunda röfleyi tekrarlatmakta olabilir,süper bir saçla devam etmekte,ne çıkarsa şansıma.Sen şimdiden güle güle kullan saçlarını canım
bu cumartesi için randevu aldım, bakalım nasıl olacak umarım sonu hüsranla bitmez... simdi tek problem internetten alabileceğim şampuan tavsiyesi live clean den memnun olmayan varmı birde ben tekin acar'ın internet sitesinden baktım 8 ceşit şampuan var içeriğinde neyin olmamasını dikkat etmem gerekiyor ?
walla ben çok memnunum iyi ki yaptırmışım yıka kurut çık.umarım sende memnun kalırsın.sodyum sulfat olmaması gerekio kullandığın şampuanın içinde. ben live clean kullandım ama saçlarımı çok sert yaptı şuan organix markasının şapmuanını kullanıorum çok memnunum
ben internetten almıştım ama cevahir in içindeki eczane satıyodu.[/QUOTEben ist de oturmuyorum o yüzden internet sitesi benim için daha uygun ama özel mesaj atma hakkım yok sitenin ismini öğrenemiyeceğim sanırım ama bilgi için teşekkür ederim çok yardımcı oldun ...
bu arada begenen arkadaslara tesekürler :))arkadaslar cumartesi yaptırdıgım brezilyafonünü salıya kadar yıkamadım taki istedigim sulfatsız sampuanını bulana kadar ve buldum Aktarda DFNgarlı Sampuan icinde Defne ve zeytınyagı var ve tamammen bitkisel 450ml sadece 10 Ytlye aldım. daha öncede ezcaneye baktım evet ordada vardı ama 32ytlye farklı bi markadan cok pahalı geldi.O Yüzden hem bitkisel hem uygun hemde sülfatsız benden size bi öneri olsun :)) Bu arada sacımı yıkadım ve yumusacık ve düz aynı okadar yumusak olduki saclarım dislituturmalıtokalar sacımı tutmuor tokalar kayıp gidior
krem kullanıyomusun kullanmıyomusun
ben haziranda evleniyorum mayıs ta yaptırırm balayında rahat ederim,diyordum hatta fırsat sitesinden alıp mayısa randevu yazdırdım,ama az önce deniz yasak yazısını okudum eee ben napıcam şimdi,balayında yine kıvırcıkmı olcam saçımlamı uğraşmcam,nappsammkii
canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?