Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Hayir oriel degil gayette lorealden bahsediyorum. Valla her kafadan bi ses cikiyo kendim deneyip gorucem.

Bu arada her kuaför kendi yaptığını övecek tabiki. Benim gittiğim yerde loreal ürünleriyle tek seferde de yapıyolardı ama röfleli saç için bunu önerdi bana ve fiyat farkı da var. Dediğim gibi her kafadan bi ses çıkıyo bu brezilya fönüyle ilgili, yok boya akar, yok rengi koyulaştırır. Bu yüzden 1 aydır erteledim yaptırmayı. Ama artık kendim deneyip görücem valla kimseye kulak asmıyorum artık.

Katze ben de aynı şekilde özellikle kötüleyenlerden çok sıkıldım.Brezilya fönü yaptırıcam diye kime söylesem,ay şöyleymiş böyleymiş diye kötülüyorlar,1 kişi de aa ne güzel,şimdiden güle güle kullan saçlarını demez mi ya,demediler valla.Allahtan burada okuyup memenun olanlaı görüyorum da,yaptırmaktan vazgeçmedim.Tabiki memnun kalmayanları da okuyoruz ona göre bilgillenmiş oluyoruz ama ben çok büyük bir ssorun,halledilemez bir durum okumadım burada.Ben de her bir şeyini deneyip görücem,ben de röfleleyim,bakalım işin sonunda röfleyi tekrarlatmakta olabilir,süper bir saçla devam etmekte,ne çıkarsa şansıma.Sen şimdiden güle güle kullan saçlarını canım

Son düzenleme:
kızlar ben en sonunda yaptırdım intenet sitelerinde kampanyalar havada uçuşurken onlardan değilde normal tarife üzreinden yaptırdım
çünkü onların içinde formaldehit olduğu filan yazıyordu saçlarım zaten kopmak üzereyken birde ucuza alacağım bir yer ne kadar özenir güvenemedim doğrusu,son çıkan kokusuz dumansız olandan yaptırdım , ama saçlarım çok yanık olduğu için fazla ısı verip presleyemediler dümdüz olmadı ama şu an ipek gibi tepelerde ortalarda bulunan yanıklarım gitmiş durumda sağlıklı duruyorlar :79: umarım hep böyle olur

Cok tskler bazi insanlarin moral bozmada ustune yok valla

bugun fırsatlarda brezilya wave diye bişey okudum daha önce duyanınız ya da yaptıranınız var mı acaba?

bu cumartesi için randevu aldım, bakalım nasıl olacak umarım sonu hüsranla bitmez... simdi tek problem internetten alabileceğim şampuan tavsiyesi live clean den memnun olmayan varmı birde ben tekin acar'ın internet sitesinden baktım 8 ceşit şampuan var içeriğinde neyin olmamasını dikkat etmem gerekiyor ?

walla ben çok memnunum iyi ki yaptırmışım yıka kurut çık.umarım sende memnun kalırsın.sodyum sulfat olmaması gerekio kullandığın şampuanın içinde. ben live clean kullandım ama saçlarımı çok sert yaptı şuan organix markasının şapmuanını kullanıorum çok memnunum

lynxelfd, peki organix'i nereden temin ettin? eczanelerde bulabilirmiyim acaba?

nette fırsat wardı 79 a die acaba yaptırsamıydım ama benm saçlarm öle çok kıwırcık deil

Meraba yeniden

Davines ürünüyle salı günü şehir fırsatı kuponuyla 150 ye yaptırmıştım. Dün yıkandı saçlarım ve çok memnun kaldım. öyle kuaförden çıkmışım gibi durmuyo tabi ama o eski kabarık elektriklenen saçlarım yok artık

mavi_superisi canım özel mesaj atamıyorum sanırım burda söylesem reklama girer :18:
kokusuz dumansız formaldehitsiz diye sor ben de çok kararsız kalmıştım kopma noktasındaydı saçlarım gittiğim kuaför bana dürüst davrandı ben bu saça ısı veremem o yüzden yapsakta saçların düz olmayacak ama bakım amaçlı yaptırmak istersen saçların kendini toplar dedi .
gerçekten de olye oldu 1 hafta önceki saçlarımdan eser yok ipek gibi yumuşacık parlak ve kuaförün saça ısı verip düzleştirme işlemini tam olarak yapmamasına rağmen kıvırcıklıktan eser yok kuruturken fırça tutyorum al sana fön yani tavsiye ederim.

kılıç balığı rumuzlu arkadaştan rica etsem malzemelerin ismini fiyatını nerden alıp nasıl yapacağımı anlatır mı malatyada yok yapan kendim yapayım bu arada saçların harika olmuş

ben sipariş vermiştim bugün geldi, benimki bakım amaçlı olduğu için evde yapıcam
keratin yüklemesi resmen mucize yaratıyo yıpranmış ıçlarda

bone takabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…