Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

SAPHIRA, cevapladığın için çok teşekkür ederim kuaförden bir an için teredütte kaldım o zaman bende kuponumu alayım bir an evvel sizlerin arasına katılayım... sen işlemini ne gün yaptırıyorsun? sonucundan ve işlemlerden bilgi vermeyi unutma :)

live clean şampuanının fiyatı nedir acaba kaç ml :26:

kızlar ben de gecen hfta cuma yaptırdım.çarşamba gunu yıkatmaya gidicem.sonucu yazarım

ben de almak üzereyim aynı kuponu memnun olmayan yok dimi kızlar?

Brezilya Keratin yaptırmak isteyen arkadaşlar; özellikle bu ürünü kullanmadan önce INCI değerlerine bakın, içeriğinde ne var ne yok diye Sonrasında Sağlık Bakanlığı izni ki tarih ve sayı ile bunun doğrulamasını yapmak kaydıyla... Ayrıca, bu ürünün kullanıldığı salonlarda uygulama yapılacak bölgenin havalandırılmasının sonra derece iyi yapılması gerekir yoksa içeriğinde kanserojen madde sağlığınıza epey zarar verebilir...

Bir aksilik çıkmazsa 4 Nisan Pazartesi saat 13.00 te es kuafördeyim canım,beklerim
live clean şampuanının fiyatı nedir acaba kaç ml :26:
350 ml. 20 TL
kızlar ben de gecen hfta cuma yaptırdım.çarşamba gunu yıkatmaya gidicem.sonucu yazarım
Hayırlı olsun,güle güle kullan saçlarını
ben de almak üzereyim aynı kuponu memnun olmayan yok dimi kızlar?
henüz es kuaför kuponunu alıp saçını yaptıran 1 arkadaşımı mevcut,o da memnundu en son,yıkandıktan sonra ne oldu bilmiyorum
açılmış saça da yapılabiliyor mu
benim saçım röfeleli,ben yaptırıcam.kimisirengini açar diyor,kimisi rengini koyulaştırır diyor,kimisi de tam tersi röfleyi saça sabitler,akması geciktirir diyor.kesin sonucu kendim deneyince görücem

Cevabın için teşekkür ederim..Ben de bir kuaföre sordum b.köyde,200 tl dedi,şampuanı da 70 tl imiş..Bilemiyorum pek güvenilir gelmedi..Biraz daha araştırmayı düşünüyorum...

kızlar moralim çok bozuldu.Cuma günü bu fönü yaptırdım.kuaför o gün izinli oldugundan salı günü yıkayabilirsin demişti.Olmazsa carsambayı bekle ben yıkayayım dedi.ben de çok rahatsız oldugum için kendim yıkayayım dedim.ama yani tam bir fiyasko.saclarım dalgalıdır o dalganın hafif düzü olmuş.kuruttuktan sonra hüsran yani..gidip hesap sorucam ama mecalim kalmadı yani moral bozukluğundan.Sizin saçlarınız yıkayıp kuruttuktan sonra nasıl oldu

ben henüz yaptırmadım ama yaptıranlardan okuduğum kadarıyla dümdüz fön çekilmiş gibi olması gerekiyor.bence o kuaföre gidip işlemi tekrarlattır

arkadaşlar merhaba,
ben 7 haftalık hamileyim ve fırsatlardan aldım fön için acaba hamile olup yaptıran yada bi zararı olduğunu duyan varmı aranızda?

aaaa sakın hamile halinle yaptırayım deme.Allah korusun sende bebişinde tüm o dumanı yutarsanız kötü bir şey olursa.bizlere bile yapılırken,bahçe,kapı önü,vs.. gibi rahat hava alan yerlerde yapılıyor bu işlem.çıkarttığı duman çok zararlıymış.şahsen ben kuaföre çok mecbur kalmadıkça götürmedim kızımı,boya kokusu oluyor kuaförlerde diye.bir de bunu düşünemiyorum.sen yine de istersen bunu bir kuaföre ya da yaptırmış birine sor ama bence kesinlikle yaptırma

cnm kuaföre sordum telefona çıkan kız bence yapılmaz dedi sonra yapan kişiye sordu o bi sakıncası yok dedi bide içindeki formaldehid i doktora sorim bakim ne dicek adam şaşırır şimdi:))

sakınnnnnnnnn yaptırma .... bencesı acabası yok bu işin, allah korusun.

EVT DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM bu madddeden dolayı yaptırma dedi zararlıymış normalde herkes için zararlı bi madde dedi ayrıca kısmet değilmiş napalım çok istemiştim hamile olunca saçla uğraşmak zor oluyodu ama ne yapalım artık..

cnm benimde ilk yapıldığında sadece kabarması gitmişti saçlarımın gidip tekrar uygulamayı yaptırdım artık föne gerek kalmayacak kadar düz, tabiki kuaförden çıkmış kadar muntazam değil ama benim gibi haftada 2 kez föne giden biri için mucize oldu bu bakım, yıkayıp kurutuyorum, dahada düz olmasını istediğim zamanlarda tarayarak kurutuyorum ozaman kuaförden çıkmış gibi ouyor. tarayarak kurutmamda en fazla 10 dk.mı alıyor,çok memnunum yani. sende vakit kaybetmeden gidip 2.uygulamayı yaptır canım, sonrada güle güle kullan saçlarını

brezilya fönü yaptıranlar kıymetini bilin ben boyattıktan sonra eskisinden daha kötü oldu ikinci boyayı yaptırıp kestiricem ve hemen brezilya fönünü tekrarlıcam

saçım için yıllardır bakım yaptım yaptırdım ama bu denediğim en iyi yöntem zararlarıda vardır mutlaka ama yapacak bişey yok

emirgül tşk cvp için.zaten bu sabah aradım kuaförü gel ikinci kez yapalım dedi bozulan yerlerine.cuma gidicem inşallah benimkide senin gibi olur.

saphira sana da tşk ederim.konuştum yapıcak ikinci işlemi .yapmasaydı zaten vay halinee:)

emirgül tşk cvp için.zaten bu sabah aradım kuaförü gel ikinci kez yapalım dedi bozulan yerlerine.cuma gidicem inşallah benimkide senin gibi olur.

şimdiden güle güle kullan saçlarını cnm, çok rahat edeceksin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…