siyahkedi chukunun yerine cevap vereyim,okumuşken cevap vermeden duramadım.bende izmirde olduğum için ve aynı kuaföreden randevu aldığım için bana özel mesajla tüm ayrıntılarını yazmıştı sağolsun.genel olarak memnunmuş.burada kılıçbalığı diye bir arkadaş var çok tecrübeli ve başarılı bu konuda,deneyimlerini de paylaşıyor.ben onun aldığı şampuanı almayı düşündüm ama tek bir mağazada satıldığı bilgisi vardı burda.ben aynı şampuanı aynı fiuaya tekin acarlarda buldum.netten de alabilirsin,ücretsiz kargo diyor üstelik.chuku da tekinacardan almış live clean şampuan + live clean saç kremi almış.chcu sanırım artık yıkamıştır saçını nasıl oldu acaba.inşallah istediği gibi olmuştur.çünkü burada arkadaşların yazdıklarına göre yapıldığı zamanki değil,yıkandıktan sonraki hali önemli.Nisanda ben de aynı kuaförede yaptırıcam nasip olursa,bakalım inşallah güzel olur
siyahkedi chukunun yerine cevap vereyim,okumuşken cevap vermeden duramadım.bende izmirde olduğum için ve aynı kuaföreden randevu aldığım için bana özel mesajla tüm ayrıntılarını yazmıştı sağolsun.genel olarak memnunmuş.burada kılıçbalığı diye bir arkadaş var çok tecrübeli ve başarılı bu konuda,deneyimlerini de paylaşıyor.ben onun aldığı şampuanı almayı düşündüm ama tek bir mağazada satıldığı bilgisi vardı burda.ben aynı şampuanı aynı fiuaya tekin acarlarda buldum.netten de alabilirsin,ücretsiz kargo diyor üstelik.chuku da tekinacardan almış live clean şampuan + live clean saç kremi almış.chcu sanırım artık yıkamıştır saçını nasıl oldu acaba.inşallah istediği gibi olmuştur.çünkü burada arkadaşların yazdıklarına göre yapıldığı zamanki değil,yıkandıktan sonraki hali önemli.Nisanda ben de aynı kuaförede yaptırıcam nasip olursa,bakalım inşallah güzel olur
Bir aksilik çıkmazsa 4 Nisan Pazartesi saat 13.00 te es kuafördeyim canım,beklerimSAPHIRA, cevapladığın için çok teşekkür ederim kuaförden bir an için teredütte kaldım o zaman bende kuponumu alayım bir an evvel sizlerin arasına katılayım... sen işlemini ne gün yaptırıyorsun? sonucundan ve işlemlerden bilgi vermeyi unutma :)
350 ml. 20 TLlive clean şampuanının fiyatı nedir acaba kaç ml :26:
Hayırlı olsun,güle güle kullan saçlarınıkızlar ben de gecen hfta cuma yaptırdım.çarşamba gunu yıkatmaya gidicem.sonucu yazarım
henüz es kuaför kuponunu alıp saçını yaptıran 1 arkadaşımı mevcut,o da memnundu en son,yıkandıktan sonra ne oldu bilmiyorumben de almak üzereyim aynı kuponu memnun olmayan yok dimi kızlar?
benim saçım röfeleli,ben yaptırıcam.kimisirengini açar diyor,kimisi rengini koyulaştırır diyor,kimisi de tam tersi röfleyi saça sabitler,akması geciktirir diyor.kesin sonucu kendim deneyince görücemaçılmış saça da yapılabiliyor mu
canım ben bu sitede osman bilal diye bi kuaför duydum,bahçelievlerdeymiş.bugün aradım konuştum adam bilgili birisine benziyordu orda brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum.boyu omuzlarımda olan saçlarım için 300 tl fiyat verdi bana.ucuz yerlere güvenemiyorum,bi gidip konuşucam osman beyle.
aaaa sakın hamile halinle yaptırayım deme.Allah korusun sende bebişinde tüm o dumanı yutarsanız kötü bir şey olursa.bizlere bile yapılırken,bahçe,kapı önü,vs.. gibi rahat hava alan yerlerde yapılıyor bu işlem.çıkarttığı duman çok zararlıymış.şahsen ben kuaföre çok mecbur kalmadıkça götürmedim kızımı,boya kokusu oluyor kuaförlerde diye.bir de bunu düşünemiyorum.sen yine de istersen bunu bir kuaföre ya da yaptırmış birine sor ama bence kesinlikle yaptırma
kızlar moralim çok bozuldu.Cuma günü bu fönü yaptırdım.kuaför o gün izinli oldugundan salı günü yıkayabilirsin demişti.Olmazsa carsambayı bekle ben yıkayayım dedi.ben de çok rahatsız oldugum için kendim yıkayayım dedim.ama yani tam bir fiyasko.saclarım dalgalıdır o dalganın hafif düzü olmuş.kuruttuktan sonra hüsran yani..gidip hesap sorucam ama mecalim kalmadı yani moral bozukluğundan.Sizin saçlarınız yıkayıp kuruttuktan sonra nasıl oldu
emirgül tşk cvp için.zaten bu sabah aradım kuaförü gel ikinci kez yapalım dedi bozulan yerlerine.cuma gidicem inşallah benimkide senin gibi olur.cnm benimde ilk yapıldığında sadece kabarması gitmişti saçlarımın gidip tekrar uygulamayı yaptırdım artık föne gerek kalmayacak kadar düz, tabiki kuaförden çıkmış kadar muntazam değil ama benim gibi haftada 2 kez föne giden biri için mucize oldu bu bakım, yıkayıp kurutuyorum, dahada düz olmasını istediğim zamanlarda tarayarak kurutuyorum ozaman kuaförden çıkmış gibi ouyor. tarayarak kurutmamda en fazla 10 dk.mı alıyor,çok memnunum yani. sende vakit kaybetmeden gidip 2.uygulamayı yaptır canım, sonrada güle güle kullan saçlarını
emirgül tşk cvp için.zaten bu sabah aradım kuaförü gel ikinci kez yapalım dedi bozulan yerlerine.cuma gidicem inşallah benimkide senin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?