Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Bu sabah yıkadım saçlarımı ve son durumu paylaşmak istiyorum. Aynen söylediğin gibi fön tamamen tutmuş ve bu yüzden basık görünüyor şu anda. Mümkün olduğunca dipe kadar sürmüşlerdi ama saç derisine değdirmediler. Saçlarım hızlı uzar zaten. 1 ay sonra hacim kazanır diye tahmin ediyorum. Diğer taraftan o kadar rahat ettim ki duştan sonra, basıklığını çok kafama takmadım. Saçlarım çok zor açılırdı, tarayamazdım. Şimdi çok kolay tarandı. Saçlarımı kuruttum ve dümdüz elektriklenmeyen saçlarım oldu. Hem de çok güzel kokuyor. Eskiden düzleştirici yüzünden yanık kokardı saçlarım. Kısacası yaptırdığıma pişman olmadım ama saçları ince telli olup, basık saç sevmeyenler bu konuyu göz önünde bulundursunlar diyorum. Kılıçbalığı sana da ayrıca teşekkür ederim, dün panikleyip yıkayacaktım saçlarımı, seni dinleyip bekledim. iyi ki de beklemişim:)

brezilya fönü için aradığım bir kuaför bana artık amerikan fönü uyguladıklarını daha sağlıklı olduğunu söyledi bunu yaptıran hakkında bilgisi olan var mı:97:

merhaba arkadaşım Bursa da form back kuaförde fix nano kreatin ile birezilya fönü yaptırdım. Sonuç tam anlamıyla felaket. saçlarım düzleşmediği gibi kısman de dökülmeye başladı. Hakkımı aradığım da ise saçıma çamur attılar. binbir tartışma ile maddi anlamdaki mağduriyetimi kısmen telafi ettiler. yaptırmadan önce kuafor bayağı iddalı konuşuyordu fakat sonuç fiyasko oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. süslü laflara,iddalı konuşmalara ve verdikleri garantiye inanma yoksa benim gibi paranla rezil olursun.

Kızlar ben şu kampanyalardan bir tane buldum ama gidip gitmemekte kararsızı..
daha doğrusu bu konuda kararsız olduğum çok nokta var..
Şişli Salon Etis’te Brezilya Fönü Uygulaması sadece 94 TL diye bir kampanya buldum bu kuaförü bilen yada daha önce bu uygulamayı yaptıran varmı güvenilir bir yer mi çok merak ediyorum..
Birde hangi uygulama daha iyidir beox keratinmi,nano keratin mi yoksa global keratinmi kafam çok karıştı..:18:
Diğer korkutuğum konu saçlarımın yanmasından ve o işlem sırasında çıkan havayı solumaktan korkuyorum zararını ilerde çekmeyelim birde...:26:
Birde kızlar diyelim ben brezilya fönü yaptırdım kendim istediğim zaman maşa yapabilirmiyim kıvıırcık istediğim zamanlarda yok sa hep düzmü kullanıcam...
Son Soru olarakta saçlar yaptırınca çok sağlıklı oluyor ya etkisi geçince eski çöp haline geri mi dönüyor yoksa sadece düzlüğü bozulup sağlıklı olarak mı kalıyor...

Biliyorum çok soru sordum ama bu sorularımın cevaplarına ihtiyacım var eğer karar verirsem fırsat kaçmadan kupon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kızlar..:78:

sanırım daha önce de siz sormuştunuz yanılmıyorsam,tekrar yazayım,ben yaptırmadım ama niyetlenmiştim hatta randevumu bile almıştım ama evimi taşıdığım için ve sonrasında da kızım üst üste 2 kez hastalandığı için gidip yaptıramadım.Buradan bir arkadaş yaptırdı.Memnun kalmıştı.Ben de yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım son zamanlarda,eskiden kesin kararlıydım da denize havuza girememe olayından dolayı yaz başında yaptırmak ne kadar doğru olur diye emin olamadım.Belki de son bahara ertelerim

Canım, denize havuza girememek gibi bir durum söz konusu değil sadece kalıcılığı azaltıyor...Elin yatkınsa kendin yap derim, benim evde brezilya fönü konuma bak...Eğer saçlarını kendi kendine düzleştirebiliyorsan kendin yapabilirsin uygulamanı...Bu sayede bir seans fiyatına 3-4 seans uygulama yapabilirsin ve havuzdan, denizden korkmana gerek kalmaz, biz çatır çatır yapıyoruz tavsiye ederim...

Kuförü bilmiyorum ama beox kalıcılık olarak daha iyi...İstediğin zaman maşa yapabilirsin sorun yok, kendi saçına ne yapıyorsan işlemden sonrada yapabilirsin...İşlemin etkisi geçtikten sonra saçın eskiden nasılsa o hale geri dönecek canım...

O zaman şimdilerde yaptırıp,sonbaharda yeniletmek te mantıklı olur gibi.Keşke elimden gelse de yapabilsem.Zaten elimdeki düzleştirici öyle kaliteli bir şey değil,belki onun da etkisinden iyi yapamıyorumdur.Senin kendin yaptığını biliyorum ve bravo diyorum gerçekten,çok başarılısın bu konuda,süper bir şey kendin yapabilmen :128:

Pek zor bir şey değil aslında, acaba birileri yardım etse ve düzleştiricisini ödünç verse...Çünkü ben cidden acıyorum bu işlem için verilen 300 liralara ama kampanyalı olarak yaptırılan işlemlerde tabii fiyat daha uygun olduğu için denenebilir diyenlerdenim...

Açıkçası tam böyle Haziran'ın 1 veya 2. haftası gibi yaptırılıp Eylül sonuna kadar idare edilebilir gibi geliyor, denize girmeden evvel şöyle silikonlu bir koruyucu sanki saçı biraz korur gibi ama tecrübe etmek lazım...

Bu arada teşekkür ederim

ya arkadaşlar bende kuaförden aldığım şampuan bittiksen sonra watsonslara gittim ama hiç biyerde live clean kalmamıştı down under nude u önerdiler buda aynı firmanın içerik olarak aynılar sodyum sülfat paraben içermez %98 bitkisel dediler aldım kullanıyorum ilk iki yıkamamda bişey fark etmedi ama şimdi bozuluyor gibi sizede öyle oldu mu ? :18:

ben fix nano kreatin ile yaptırdım dumansız kokusuz olandan saçlarım çok yanık için düzleştirme işlemini yapamadılar , dolayısı ile en başından beri bana saçımın düz olmayacağını söylediler.
ama saçlarımı iyice kuruttuğum zaman birde uçlarına fırçayla iki şekil veriyorum dalgalı fön gibi duruyor dümdüz ve basık durmuyor.
ama şimdi şampuanı değiştirdiğim için mi tam kurutamadığım için mi bilmiyorum bu hafta geçen haftaki kadar düz durmuyor ancak kıvırcık bıraktığım zaman bile yanık saçlarımdan eser yok

canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda

kızçe marka olarak ne kullandın acaba yada kullandılar ya ben yaptırdım 3.yıkamaya bozuldu.mesajıma burdan marka adı vermek yasaksa özelden msj atabilirmisn

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar..
ama sanırım ben bu brezilya fönünden vazgeçtim..:26:
kalıcılığı 4 ay sürebiliyormuş..
birde yaptırdıktan sonrada bakımlı halide kalmıyor diyorsunuz..
o paraya profosyonel bir fön makinesi alıcam galba..

canım profosyonel makinelerde 60 tl filan olması lazım ben geçen sene kuaförüme getirtmiştim kendi kullandığı makineden tabi karınıda koymuştur düşün ve gayet memnunun kendi kendine fön çekebiliyorsan saçlarında sağlıklıysa bence olabilir.

Kızlar ben yaptırdım, harika oldu. Öncelikle saçımda hiç boya yok zaten, işlem 1,5 saat sürüyor.Hangi marka ürün kullanıldığı çok önemli, ben Global keratin ile yaptırdım.En iyisi bu. İlk 2 gün toplamak toka takmak ve yıkamak yok. zaten saçlarım düzdü ama çok kabarıyordu birde uzatmak için 6 aydır kestirmiyordum.Sonuç mükemmel, devamlı yaptırabilirim. yıka çık ne rahat bir kavrammış bunu anlayabiliyorum.

kızlaarrr ya ben brezilya fönünü yaptıralı 3 ay oldu saçlarımı boyamak istiyorum acaba zarar verir mi? çünkü pazar günü boyayacağm çarşamba günü denize giricem inş tatile gidiorum sizce bi zarar verir mi saçıma tecrübe edeniniz var mı acaba daha önce?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…