Duruma göre değişir, eğer fön tamamen tuttuysa basık olacaktır zaten canım ama bir ay sonra dipten kendi saçların uzamaya başladığında basıklık bir nebze düzeliyor...Yinede endişelenme ve bekleme süresinden evvel yıkama saçlarını...Bir ihtimal diplere sıfır uygulama yapmadılarsa yine hacimli olabilir ama uygulamanın nasıl yapıldığınıb ilemediğim için ezbere konuşmak hata olur...
Hanımlar İzmir Bostanlı Es kuaför yine kampanya yapmış,79 TL
sanırım daha önce de siz sormuştunuz yanılmıyorsam,tekrar yazayım,ben yaptırmadım ama niyetlenmiştim hatta randevumu bile almıştım ama evimi taşıdığım için ve sonrasında da kızım üst üste 2 kez hastalandığı için gidip yaptıramadım.Buradan bir arkadaş yaptırdı.Memnun kalmıştı.Ben de yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım son zamanlarda,eskiden kesin kararlıydım da denize havuza girememe olayından dolayı yaz başında yaptırmak ne kadar doğru olur diye emin olamadım.Belki de son bahara ertelerim
Kızlar ben şu kampanyalardan bir tane buldum ama gidip gitmemekte kararsızı..
daha doğrusu bu konuda kararsız olduğum çok nokta var..
Şişli Salon Etis’te Brezilya Fönü Uygulaması sadece 94 TL diye bir kampanya buldum bu kuaförü bilen yada daha önce bu uygulamayı yaptıran varmı güvenilir bir yer mi çok merak ediyorum..
Birde hangi uygulama daha iyidir beox keratinmi,nano keratin mi yoksa global keratinmi kafam çok karıştı..:18:
Diğer korkutuğum konu saçlarımın yanmasından ve o işlem sırasında çıkan havayı solumaktan korkuyorum zararını ilerde çekmeyelim birde...:26:
Birde kızlar diyelim ben brezilya fönü yaptırdım kendim istediğim zaman maşa yapabilirmiyim kıvıırcık istediğim zamanlarda yok sa hep düzmü kullanıcam...
Son Soru olarakta saçlar yaptırınca çok sağlıklı oluyor ya etkisi geçince eski çöp haline geri mi dönüyor yoksa sadece düzlüğü bozulup sağlıklı olarak mı kalıyor...
Biliyorum çok soru sordum ama bu sorularımın cevaplarına ihtiyacım var eğer karar verirsem fırsat kaçmadan kupon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kızlar..:78:
O zaman şimdilerde yaptırıp,sonbaharda yeniletmek te mantıklı olur gibi.Keşke elimden gelse de yapabilsem.Zaten elimdeki düzleştirici öyle kaliteli bir şey değil,belki onun da etkisinden iyi yapamıyorumdur.Senin kendin yaptığını biliyorum ve bravo diyorum gerçekten,çok başarılısın bu konuda,süper bir şey kendin yapabilmenCanım, denize havuza girememek gibi bir durum söz konusu değil sadece kalıcılığı azaltıyor...Elin yatkınsa kendin yap derim, benim evde brezilya fönü konuma bak...Eğer saçlarını kendi kendine düzleştirebiliyorsan kendin yapabilirsin uygulamanı...Bu sayede bir seans fiyatına 3-4 seans uygulama yapabilirsin ve havuzdan, denizden korkmana gerek kalmaz, biz çatır çatır yapıyoruz tavsiye ederim...
O zaman şimdilerde yaptırıp,sonbaharda yeniletmek te mantıklı olur gibi.Keşke elimden gelse de yapabilsem.Zaten elimdeki düzleştirici öyle kaliteli bir şey değil,belki onun da etkisinden iyi yapamıyorumdur.Senin kendin yaptığını biliyorum ve bravo diyorum gerçekten,çok başarılısın bu konuda,süper bir şey kendin yapabilmen:128:
evettt 2. denemem basarıyla sonuclandı :) artık cok mutluyum. edinilen tecrübe şudur: kullanılan malzeme kaliteli olsada eğitimsiz kişi yapınca bir işe yaramıyor
şampuan olarakta watsons ta down under NUDE diye bir şampuan var sac tipine gore çeşitleride var onu kullandım memnun kaldım :) artık 6 ayda bir rofle ve brezılya fonu sart!!!
Kızlar ben şu kampanyalardan bir tane buldum ama gidip gitmemekte kararsızı..
daha doğrusu bu konuda kararsız olduğum çok nokta var..
Şişli Salon Etis’te Brezilya Fönü Uygulaması sadece 94 TL diye bir kampanya buldum bu kuaförü bilen yada daha önce bu uygulamayı yaptıran varmı güvenilir bir yer mi çok merak ediyorum..
Birde hangi uygulama daha iyidir beox keratinmi,nano keratin mi yoksa global keratinmi kafam çok karıştı..:18:
Diğer korkutuğum konu saçlarımın yanmasından ve o işlem sırasında çıkan havayı solumaktan korkuyorum zararını ilerde çekmeyelim birde...:26:
Birde kızlar diyelim ben brezilya fönü yaptırdım kendim istediğim zaman maşa yapabilirmiyim kıvıırcık istediğim zamanlarda yok sa hep düzmü kullanıcam...
Son Soru olarakta saçlar yaptırınca çok sağlıklı oluyor ya etkisi geçince eski çöp haline geri mi dönüyor yoksa sadece düzlüğü bozulup sağlıklı olarak mı kalıyor...
Biliyorum çok soru sordum ama bu sorularımın cevaplarına ihtiyacım var eğer karar verirsem fırsat kaçmadan kupon almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kızlar..:78:
Hanımlar İzmir Bostanlı Es kuaför yine kampanya yapmış,79 TL
canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda
Kuförü bilmiyorum ama beox kalıcılık olarak daha iyi...İstediğin zaman maşa yapabilirsin sorun yok, kendi saçına ne yapıyorsan işlemden sonrada yapabilirsin...İşlemin etkisi geçtikten sonra saçın eskiden nasılsa o hale geri dönecek canım...
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar..
ama sanırım ben bu brezilya fönünden vazgeçtim..:26:
kalıcılığı 4 ay sürebiliyormuş..
birde yaptırdıktan sonrada bakımlı halide kalmıyor diyorsunuz..
o paraya profosyonel bir fön makinesi alıcam galba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?