Aaaa tatlım sen bana sor böyle şeyleri :) Tahtakale civarı 18-20 lira hatta link atacağım şimdi özelden
o linki bende isteyebilir miyim :97: :79:
Aaaa tatlım sen bana sor böyle şeyleri :) Tahtakale civarı 18-20 lira hatta link atacağım şimdi özelden...Deniz ve havuz bozar tatlım, koruyacaksın...Yani bir anda geri dönüş olmuyor ama saçlar yoluk yoluk görünüp kabarmaya başlıyor.Ayrıca mavi su kullanmak kesinlikle yasak...Sen benim konuya bir uğra bütün tüyoları paylaştık aslında...Nly26 yabancı değil o yüzen link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
Eki Görüntüle 196633
nası foto eklicem bilemedim umarım olmuştur bu rengi istiyorum fönden öncemi yaptırsam beklesemmi karar veremiyorum
Aaaa tatlım sen bana sor böyle şeyleri :) Tahtakale civarı 18-20 lira hatta link atacağım şimdi özelden
o linki bende isteyebilir miyim :97: :79:
Tabii ki...ilgilenenler için sahibinden'e bakabilirsiniz zaten...
uffff benim yine şampuanım bittinudeamı devam etsem diğerlerinimi denesen yeni keratin uygulamamdan sonra bi türlü karar veremiyorum
Memnunsan değiştirme derim, acaba bizde mi şu Fix nano keratin şampuanından alsak diyeceğim ama keratini böyleyse şampuanı nasıl çıkar allah bilir cesaret edemiyorum, bir yandanda fönünde daha çok dayanabilme ihtimali olması içim içimi yiyor
Doyumsuz insanlarız
Eki Görüntüle 196633
nası foto eklicem bilemedim umarım olmuştur bu rengi istiyorum fönden öncemi yaptırsam beklesemmi karar veremiyorum
Harika bir renk çok sevdim...Önce boya, sonra fönü yaptır derim bu sayede renk sabitlenecek
fönden önce yaptırman daha iyi olur.brezilya fönünün saç yıpranmalarını onarıcı etkisinin olduğunu duymuştum.en azından görüntü olarak. saçını boyadıktan sonra doğal olarak yıpranacaktır o yüzden önce boya,sonra fön böylece yıpranma görünümünü hafifletmiş olursun
Doğru mantık
fönden önce yaptırman daha iyi olur.brezilya fönünün saç yıpranmalarını onarıcı etkisinin olduğunu duymuştum.en azından görüntü olarak. saçını boyadıktan sonra doğal olarak yıpranacaktır o yüzden önce boya,sonra fön böylece yıpranma görünümünü hafifletmiş olursun
Haftada en az 2 kere havuza gidiyorum,,
Ve saclarımı yapmamdak, asıl sebep havuzdan cıkınca saclarımın cok kötü durması,,
Havuzda bone takıyorum zaten ama yine de etki eder mi,,
Sonucta illaki ıslanıyor
4 ay sonra aynı işlemi tekrar etmeyi düşünüyorum,,
ozamana kadar beni idare eder mi acaba!
Benimde saclarım dökülüyor, fönden sonra artmaz umarım
kızlar sizi bilmem ama ben brezilya fönününden hiç memnun kalmadım.çok az farketti.belki kuaförün kullandığı etkisizzz ilaçtan olabilir.alix marka kullanmıştı.verdiğim paraya yazık...
ne zaman yaptırdın?
eğer talimatlara uyduysan ve memnun değilsen bence yaptırdığın yere git en kısa sürede...
ne zaman yaptırdın?
eğer talimatlara uyduysan ve memnun değilsen bence yaptırdığın yere git en kısa sürede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?