Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

uffff benim yine şampuanım bitti nudeamı devam etsem diğerlerinimi denesen yeni keratin uygulamamdan sonra bi türlü karar veremiyorum

nası foto eklicem bilemedim umarım olmuştur bu rengi istiyorum fönden öncemi yaptırsam beklesemmi karar veremiyorum

Eki Görüntüle 196633

nası foto eklicem bilemedim umarım olmuştur bu rengi istiyorum fönden öncemi yaptırsam beklesemmi karar veremiyorum

fönden önce yaptırman daha iyi olur.brezilya fönünün saç yıpranmalarını onarıcı etkisinin olduğunu duymuştum.en azından görüntü olarak. saçını boyadıktan sonra doğal olarak yıpranacaktır o yüzden önce boya,sonra fön böylece yıpranma görünümünü hafifletmiş olursun

Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce brezilya fönü yaptırdım. kuaförden aldığım keratin şampuanını (maxi) kullanıyorum. saçlarım dalgalı ve kabarıktı. şu anki düzlüğünden de memnunum, kabarıklık da büyük ölçüde azaldı ama benim dökülmeyle ilgili sorunum var. brezilya fönünden sonra saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı böyle bir sorunla karşılaşan var mı? yanıtlayabilirseniz çok sevinirim... teşekürrler

bende öyle düşünüyorum şuanki rengi buna yakın zaten zor olmayacak rengi tutturmak ama ben uçlara balyajda istiyorum ama kuaförüm yapmıyo saçım çok yıpranık diye. oyüzden fönümü yapıp saçlarım toparlansın istiyorum sonra boyatıp tekrar fön yaparım diye düşündüm :)))
nasıl olsa bol bol keratinim olacak :))

Kızlar sorumun cvbını bilen var mı?

fönden sonra saçlarında dökülme olduğunu bir arkadaş daha yazmıştı buraya.kimdi hatırlamıyorum ama yazıldığını iyi hatırlıyorum çünkü benim zaten çok ciddi dökülme sorunum var,bir de fönden sonra artarsa sanırım kel kalırım

benim saçlarım ezelden beri dökülüyor
dökülmediği zaman şaşıracağım herhalde

birde geçen hafta saç toniği aldım kullanıyorum nası etki edecek bakalım???

kızlar sizi bilmem ama ben brezilya fönününden hiç memnun kalmadım.çok az farketti.belki kuaförün kullandığı etkisizzz ilaçtan olabilir.alix marka kullanmıştı.verdiğim paraya yazık...

kızlar sizi bilmem ama ben brezilya fönününden hiç memnun kalmadım.çok az farketti.belki kuaförün kullandığı etkisizzz ilaçtan olabilir.alix marka kullanmıştı.verdiğim paraya yazık...

ne zaman yaptırdın?
eğer talimatlara uyduysan ve memnun değilsen bence yaptırdığın yere git en kısa sürede...

ne zaman yaptırdın?
eğer talimatlara uyduysan ve memnun değilsen bence yaptırdığın yere git en kısa sürede...

Bencede...Alix iyi bir marka bakım ürünleri açısından çok başarılı ama brezilya fönü ve bu seriye ait şampuan ve saç kremleri beş para etmez ne yazık ki...Üründen kaynaklı olabilir yani...

Gittim kizlar gitmezmiyim 2. Kez yapti ama ayni degisen bisey olmadi maalesef....

ne zaman yaptırdın?

Mart ayinda yaptirdim 4 gunluk bekleme suresinde yuzumu bile yikamadim dersem yeridir nemlenmesin sac diye. Ama ilk yikamayi kendim yaptim kuafor oyle demisti baktim ayni tekrar yapti yine ayni ozel sampuan sac kremi falan herseye uydum kisaca. Bu da benim sanssizligimdan heralde

ben de 1 ay önce fenerbahçede bi kuaförde yaptırdım şehir fırsatından almıstım,saclarım cok kabarık ve dalgalı normalde,yaptırdım 3 gun yıkamadım ve ucuncu gunun sonunda saclarımı yıkadım kuruttum sonuc cok hosuma gıttı:76:sadece kaküllerımi kuruttuktan sonra düzeltiyorum o kadar
memnunum ben iyi ki yaptırmısım buyuk yukten kurtuldum hergun hem zamanım gıdıyodu hem emeğim
yalnız cok ıyı kurutmak gerekıyo yoksa kabarıyo
kuaförüm brezilya fönü sacları pırasa gıbı dumduz yapmaz sadece kontrol altına alır dedı,yanı normal de cektırdığımız fönlü saclarımız gıbı olmuyo,ama benım ıcın bu bıle buyuk bıseyy neyse yıne de ben cok memmnum tavsıye ederım yalnız sampuanımdan memnun değilim hıc köpürmüyo ve temeızlemıyo
defne sabunu aldım onunla yıkıyorum doal ve ıcınde tuz yok dıye ama o da kurutuyo gratısten dun nude dıye bı sampuan aldım ıcınd e sls yokmus bı de onu denıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…