- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Gittim kizlar gitmezmiyim 2. Kez yapti ama ayni degisen bisey olmadi maalesef....
Mart ayinda yaptirdim 4 gunluk bekleme suresinde yuzumu bile yikamadim dersem yeridir nemlenmesin sac diye. Ama ilk yikamayi kendim yaptim kuafor oyle demisti baktim ayni tekrar yapti yine ayni ozel sampuan sac kremi falan herseye uydum kisaca. Bu da benim sanssizligimdan heralde
Canım, dalgalı veya kıvırcık saçları sadece kontrol altına almakla kalmaz pırasa gibi dümdüz yapar fakat hep söylediğim gibi kıvırcık veya dalgalı saçlar için bu uygulamanın 2 veya duruma göre 3 kere uygulanması lazım...Kuaförler size bunu neden açık açık söylemiyor anlamıyorum.Şu an memnunsun ama fönün ne yazık ki 4-6 ay dayanmayacak 2. aydan itibaren başlayacak kıvrılmaya mesela...Ayrıca defne sabunu olmaz, sabun olmaz başlı başına...Kostik soda yani sodyum hidroklorür bu işlemin düşmanı...Nude'dan memnun kalacaksın :)ben de 1 ay önce fenerbahçede bi kuaförde yaptırdım şehir fırsatından almıstım,saclarım cok kabarık ve dalgalı normalde,yaptırdım 3 gun yıkamadım ve ucuncu gunun sonunda saclarımı yıkadım kuruttum sonuc cok hosuma gıttı:76:sadece kaküllerımi kuruttuktan sonra düzeltiyorum o kadar
memnunum ben iyi ki yaptırmısım buyuk yukten kurtuldum hergun hem zamanım gıdıyodu hem emeğim
yalnız cok ıyı kurutmak gerekıyo yoksa kabarıyo
kuaförüm brezilya fönü sacları pırasa gıbı dumduz yapmaz sadece kontrol altına alır dedı,yanı normal de cektırdığımız fönlü saclarımız gıbı olmuyo,ama benım ıcın bu bıle buyuk bıseyy neyse yıne de ben cok memmnum tavsıye ederım yalnız sampuanımdan memnun değilim hıc köpürmüyo ve temeızlemıyo
defne sabunu aldım onunla yıkıyorum doal ve ıcınde tuz yok dıye ama o da kurutuyo gratısten dun nude dıye bı sampuan aldım ıcınd e sls yokmus bı de onu denıycem
Baştan uyarsalar, ona göre yaptırıp yaptırmamaya karar verir insan değil mi, neticede fırsat sitesinden bile alınmış olsa dünya para yani...Kılıçbalığı doğru söylüyo ben iki ay önce yaptrıdım başladı kıvrılmaya fönsüz kuruttuğumda kıvrılıyor,öfff
bayanlar merhaba :) ben uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. sizin yazdıklarınızdan es kuaförden brezilya fönü almaya karar verdim. salı ilk randevu tarihim. çok merak ediyorum şimdiden daha önce gidenler hangi şampuanı öneriyorlar? açıkçası bende 50tl verip almak istemiyorum şampuanı, benm saçım da dalgalı ve elektrikleniyor biraz tutar mı acaba çok heyecanlıyım umarım tutar bıktım yıllardır saçımla uğraşmaktan
teşekkürler kılıçbalığı, herkese sabırla cevap verdiğin için de)
selamlar herkesi öpüyorum kızlar
Kılıç balığı selam direk sana sorayım en güzeliÖncelikle bizleri aydınlattığın için teşekkürler Benim saçlar normalde epey düz zaten.Tek derdim fönlemessem basık cansız şekilsiz şemalsiz gözüküyo,ama aksine fön yada düzleştirici kullanırsam hacimli canlı gösterişli duruyo.Elektiriklenmiyo sadece çok haif kabarıyo ilk yıkadığımda ama o da sonradan geçiyo.Yani benim tek istediğim yataktan kalktığımda falan yatak izi olmasın veya saçım bağlı kaldıktan sonra açtığımda fönlüymüş gibi dökülsün Sence bu yüzden brezilya fönü yaptırsam nasıl olurki?
Şimdi burda denizli'de bakım kuaför falan sektörü pek gelişmiş deil.Bi çok yere gitmişler ve memnun kalmamışlar(bu konuda kim iyi onu nasıl bulurum o da ayrı dert) O yüzden bende tavsiye edilen bi kuaförle konuşmaya gittim.Bana saç hacimsizse pek tavsiye etmiyoruz dedi.fakat saçın kaliteli o yüzden güzel olur dedi.:26:
kılıçbalığı yardım lütfen.bir aydır araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.cevap vermiştin ama son olarak önerir misin diye soruyorum.benim tek korkum saçlarımın hacimsiz gibi görünmesi.saçlarım düz ve röfleli.bazı arkadaşlar saçı hacimsiz basık göstermesinden yakınmış.fotolara baktım ama pek belirleyici olmadı(
bende brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum.saçlarımda boya yok hiçbir işlem görmedi 6 ay öncesine kadar her gün düşleştirici yapardım ama saçımı berbat etti o yüzden saçıma deydirmiyorum 6 aydır.ama doğal halide kullanılamaz halde çünkü kabarıyor kalın telli ve belirli bir şekli yok hep toplayıp gezmek zorunda kalıyorum..acaba bu brezilya fönü saçı yıpratırmıı herhangi bir zararı varmıdır görüşlerinizi almak istedim?
kılıçbalığı canım yine yardımına ihtiyacım var.bugün brezilya fönü yaptırdım.bugün ilk günüm.ama saçımda hala keratinin kokusu var ciddi anlamda ve şu an gözlerim yanıyor.kokusu kötü değil.ama kokunun hala olması saçınkeratini iyi emmediğini mi gösterir acaba???
ya korktum şimdi.saat geç oldu ve kapanmıştır şimdi.yarın gidecem mecburenoff canım bide yarın maşa ile düzleştirdikten sonra fırçaylada biraz fön kullanarak düzleştireceğini söyledi.canım sanırım fırça kullanılmaması gerikiyor. ne diyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?