Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Gittim kizlar gitmezmiyim 2. Kez yapti ama ayni degisen bisey olmadi maalesef....

Şanssızlık ürünün kötü çıkması canım demek ki bu marka brezilya fönü yapılmayacak...

Canım, dalgalı veya kıvırcık saçları sadece kontrol altına almakla kalmaz pırasa gibi dümdüz yapar fakat hep söylediğim gibi kıvırcık veya dalgalı saçlar için bu uygulamanın 2 veya duruma göre 3 kere uygulanması lazım...Kuaförler size bunu neden açık açık söylemiyor anlamıyorum.Şu an memnunsun ama fönün ne yazık ki 4-6 ay dayanmayacak 2. aydan itibaren başlayacak kıvrılmaya mesela...Ayrıca defne sabunu olmaz, sabun olmaz başlı başına...Kostik soda yani sodyum hidroklorür bu işlemin düşmanı...Nude'dan memnun kalacaksın :)

Kılıçbalığı doğru söylüyo ben iki ay önce yaptrıdım başladı kıvrılmaya fönsüz kuruttuğumda kıvrılıyor,öfff

Kılıçbalığı doğru söylüyo ben iki ay önce yaptrıdım başladı kıvrılmaya fönsüz kuruttuğumda kıvrılıyor,öfff
Baştan uyarsalar, ona göre yaptırıp yaptırmamaya karar verir insan değil mi, neticede fırsat sitesinden bile alınmış olsa dünya para yani...

bayanlar merhaba :) ben uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. sizin yazdıklarınızdan es kuaförden brezilya fönü almaya karar verdim. salı ilk randevu tarihim. çok merak ediyorum şimdiden daha önce gidenler hangi şampuanı öneriyorlar? açıkçası bende 50tl verip almak istemiyorum şampuanı, benm saçım da dalgalı ve elektrikleniyor biraz tutar mı acaba çok heyecanlıyım umarım tutar bıktım yıllardır saçımla uğraşmaktan

Gratis veya watsons'dan Nude al saç tipine uygun...Beğeneceksin :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...anilmasi-uygun-olan-sampuan-sac-kremleri.html

Burayada göz at...

kızlar brezilya fönünden sonra komple boya yaprken bi sıkıntı oluyo mu? yada direk renk değişikliğine gitsem kumraldan kızıla mesela? yada saç açma işlemi yapılabilir mi? bir de unutmadan ben düz olsun diye değil bakım için yaptırcam hafif dalgalı da kalabilir yani :)

Canım diğer başlıkta verdiğim cevap seni tatmin etmedi galiba ama forumda bu soruna cevap verebilecek tek kişi benim...Ya boyatacak ve sonra yeniden brezilya fönü yaptıracaksın ya da bu işe hiç girmeyeceksin maalesef...

Boya için kullanılan oksidan losyon brezilya fönünü bozar...

selamlar herkesi öpüyorum kızlar
Kılıç balığı selam direk sana sorayım en güzeli Öncelikle bizleri aydınlattığın için teşekkürler Benim saçlar normalde epey düz zaten.Tek derdim fönlemessem basık cansız şekilsiz şemalsiz gözüküyo,ama aksine fön yada düzleştirici kullanırsam hacimli canlı gösterişli duruyo.Elektiriklenmiyo sadece çok haif kabarıyo ilk yıkadığımda ama o da sonradan geçiyo.Yani benim tek istediğim yataktan kalktığımda falan yatak izi olmasın veya saçım bağlı kaldıktan sonra açtığımda fönlüymüş gibi dökülsün Sence bu yüzden brezilya fönü yaptırsam nasıl olurki?
Şimdi burda denizli'de bakım kuaför falan sektörü pek gelişmiş deil.Bi çok yere gitmişler ve memnun kalmamışlar(bu konuda kim iyi onu nasıl bulurum o da ayrı dert) O yüzden bende tavsiye edilen bi kuaförle konuşmaya gittim.Bana saç hacimsizse pek tavsiye etmiyoruz dedi.fakat saçın kaliteli o yüzden güzel olur dedi.:26:

İşlemi saç köklerinden 2 cm uzağından başlayarak uygulayacağından bu işlemin saç köküne dolayısı ile hacme direkt etkisi olmaz fakat bu uygulama saç tellerini kalınlaştırdığı için dolaylı yoldan saç yoğunluğun artar.Ayrıca yataktan kalktığında ve saçını topladığındaiz oluşmuyor fakat eğer o gece terlediysen ve saçlar kırıştıysa ellerini hafifçe ıslatıp o bölgeyi sıvazladığında yine dümdüz :) Eğer kendi kendine düzleştirme yapabiliyorsan evde kendin yap, benim konuya uğra nasıl yapıldığını etraflıca anlattım...

kılıçbalığı yardım lütfen.bir aydır araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.cevap vermiştin ama son olarak önerir misin diye soruyorum.benim tek korkum saçlarımın hacimsiz gibi görünmesi.saçlarım düz ve röfleli.bazı arkadaşlar saçı hacimsiz basık göstermesinden yakınmış.fotolara baktım ama pek belirleyici olmadı(

Canım, saç köklerinden itibaren uygulanmıyor bu işlem, 2 cm boşluk bırakıp uygulanıyor bu yüzden saçının hacmine etkisi olmaz...Yani benim düzdü yine düz ama keratinden dolayı saç tellerim kalınlaştı...Bilemiyorum tatlım, ben tavsiye ederim açıkçası ama son karar senin...Benim konuya bak kızlar yeni fotoğraflar paylaştı...

bende brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum.saçlarımda boya yok hiçbir işlem görmedi 6 ay öncesine kadar her gün düşleştirici yapardım ama saçımı berbat etti o yüzden saçıma deydirmiyorum 6 aydır.ama doğal halide kullanılamaz halde çünkü kabarıyor kalın telli ve belirli bir şekli yok hep toplayıp gezmek zorunda kalıyorum..acaba bu brezilya fönü saçı yıpratırmıı herhangi bir zararı varmıdır görüşlerinizi almak istedim?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

Bir göz at bakalım, ona göre sen karar ver tatlım...

kılıçbalığı canım yine yardımına ihtiyacım var.bugün brezilya fönü yaptırdım.bugün ilk günüm.ama saçımda hala keratinin kokusu var ciddi anlamda ve şu an gözlerim yanıyor.kokusu kötü değil.ama kokunun hala olması saçınkeratini iyi emmediğini mi gösterir acaba???

Canım, koku sorun değil ama gözün yanıyorsa bu işlem olmamış demektir...Saçın kurumamış...Biran evvel yaptırdığın yere git derim...

ya korktum şimdi.saat geç oldu ve kapanmıştır şimdi.yarın gidecem mecburenoff canım bide yarın maşa ile düzleştirdikten sonra fırçaylada biraz fön kullanarak düzleştireceğini söyledi.canım sanırım fırça kullanılmaması gerikiyor. ne diyosun??

Hangi marka ürünün kullanıldığını bilmiyorum ama ilk günkü uygulamada bazı markalarda fırça ile fön çekip sonra düzleştirici kullanılıyor sonra 3 gn düzleştirici ile devam ediliyor...Bazı markalarda fırça kesinlikle yasak...Evde düzleştiricin var mı? Önce saçını fön makinesi ile iyice kurut, sonra tekrar düzleştirici ile geç...

Bu aşamada fırça kullanılmamalı...Nerde yaptırdın, bu şehir fırsat kuponlarından bir yerdese burada paylaş istersen belki daha önce veya şu sıra yaptıran vardır ve sana bilgi verebilirler...

canım kusura bakma kafanı şişirdim ama.kullandıkları markayı gördüm ama burda yazmak yasak sanırım.b ile başlıyo.net.te baktım.dediğin gibi fırça kullanılıyormuş.canım düzleştiricim yok ama .fönüm var sadece.kurutsam mı biraz.şehir fırsatından yararlanmadım.hataydayım.hatay da bi arkadaşın önerdiği ve ilk defa gittiğim bir yer(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…