canım profosyonel makinelerde 60 tl filan olması lazım ben geçen sene kuaförüme getirtmiştim kendi kullandığı makineden tabi karınıda koymuştur düşünve gayet memnunun kendi kendine fön çekebiliyorsan saçlarında sağlıklıysa bence olabilir.
bende şimdi fön makinesi arayışındayım cnm..ortalama 100 tl gibi rakamlara iyi makineler buldum gibi aklımda babyliss almak var o markaya çok güveniyorum..
bu ay sonu alıcam bakalım umarım memnun kalırım..:97:
benimkini boya veya açıcı ikisnden biri bozdu
bende şimdi fön makinesi arayışındayım cnm..ortalama 100 tl gibi rakamlara iyi makineler buldum gibi aklımda babyliss almak var o markaya çok güveniyorum..
bu ay sonu alıcam bakalım umarım memnun kalırım..:97:
ben es kuaförde dün yaptırdım bugün yıkayabilirmişim. değişmiş artık içerik üç gün durmasına gerek yokmuş. gece sonucu bildiririm.
aa süpermiş o zaman valla.çünkü ben taa gaziemirden bostanlıya nasıl gidicem 4 gün boyunca yağlı yıkanmamış saçlarla diye kara kara düşünüyordum.bir de 2.5 yaşında kızım var,onu bırakacak yerim yok.ayarlayabilirsem gideceğim ben de.
güle güle kullan saçlarını.sonucu çok merak ediyorum.bir de şampuan olayını ne yaptın,es kuaförden mi aldın? yoksa sende watsons,tekin acar vs. den mi aldın?
aa süpermiş o zaman valla.çünkü ben taa gaziemirden bostanlıya nasıl gidicem 4 gün boyunca yağlı yıkanmamış saçlarla diye kara kara düşünüyordum.bir de 2.5 yaşında kızım var,onu bırakacak yerim yok.ayarlayabilirsem gideceğim ben de.
güle güle kullan saçlarını.sonucu çok merak ediyorum.bir de şampuan olayını ne yaptın,es kuaförden mi aldın? yoksa sende watsons,tekin acar vs. den mi aldın?
yıkadım saçlarımı. sonuçtan çok memnunum saçlarım basık, yapışık vs değil gayet doğal ve parlak duruyor gerçi bu saç tipiyle de alakalı olabilir. ben watsons'ta çalışan bayanla konuştum oda tesadüf es kuaförde yaptırmış şuan otacı'nın bir şampuanını kullanıyormuş onu önerdi live clean kalmadı dedi bende otacı'yı aldım. ancak bugün es kuaförden fix nano'nun şampuan ve serumunuda aldım çünkü eğer saçımı yıkadığımda düzgün bir sonuç alamazsam şampuanla alakalı diyebilirler diye korktum. şimdi internetten baktım şampuan bir sitede otuz lira ben elli liraya aldım. ama pişman değilim zaten fırsatı seksen liraya yakalamıştım
Fix nano şampuan 500 ml 20 lira canım.Otacıların hepsinde sülfat ve sodyum clorür var, saçlarını sülfattan ve tuzdan koruman lazımGüle güle kullan canım
çok teşekkür ederim. aa nerede yirmi lira alayım ben bitince şampuanım madem otacı'yı kullanamıyorum :) havuz girince bir sorun olmaz dedi ama olur mu?
çok sevindim canım memnun kalmana.basık yapışık durmaması da çok iyi de dediğin gibi saç tipiyle alakalı.Benim saçım çok ince telli,kuru,hafif dalgalı.bakalım nasıl olacakyıkadım saçlarımı. sonuçtan çok memnunum saçlarım basık, yapışık vs değil gayet doğal ve parlak duruyor gerçi bu saç tipiyle de alakalı olabilir. ben watsons'ta çalışan bayanla konuştum oda tesadüf es kuaförde yaptırmış şuan otacı'nın bir şampuanını kullanıyormuş onu önerdi live clean kalmadı dedi bende otacı'yı aldım. ancak bugün es kuaförden fix nano'nun şampuan ve serumunuda aldım çünkü eğer saçımı yıkadığımda düzgün bir sonuç alamazsam şampuanla alakalı diyebilirler diye korktum. şimdi internetten baktım şampuan bir sitede otuz lira ben elli liraya aldım. ama pişman değilim zaten fırsatı seksen liraya yakalamıştım
Aaaa tatlım sen bana sor böyle şeyleri :) Tahtakale civarı 18-20 lira hatta link atacağım şimdi özelden...Deniz ve havuz bozar tatlım, koruyacaksın...Yani bir anda geri dönüş olmuyor ama saçlar yoluk yoluk görünüp kabarmaya başlıyor.Ayrıca mavi su kullanmak kesinlikle yasak...Sen benim konuya bir uğra bütün tüyoları paylaştık aslında...Nly26 yabancı değil o yüzen link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
çok sevindim canım memnun kalmana.basık yapışık durmaması da çok iyi de dediğin gibi saç tipiyle alakalı.Benim saçım çok ince telli,kuru,hafif dalgalı.bakalım nasıl olacak
Aaaa tatlım sen bana sor böyle şeyleri :) Tahtakale civarı 18-20 lira hatta link atacağım şimdi özelden...Deniz ve havuz bozar tatlım, koruyacaksın...Yani bir anda geri dönüş olmuyor ama saçlar yoluk yoluk görünüp kabarmaya başlıyor.Ayrıca mavi su kullanmak kesinlikle yasak...Sen benim konuya bir uğra bütün tüyoları paylaştık aslında...Nly26 yabancı değil o yüzen link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?