Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Yok canım bu başlıkta yazabilirsin, marka paylaşımı sadece benim başlığımda yasak...

Beox mu? Sadece kurutursan saçların karışabilir canım Yarını bekle o zaman...

canım bio keratin olarak geçiyor.markalar hakkında araştırma yapmadan gittim umarım kötü ürün değildir.verdiğin yanıtlar ve ilgin için çok saol canım.

canım bio keratin olarak geçiyor.markalar hakkında araştırma yapmadan gittim umarım kötü ürün değildir.verdiğin yanıtlar ve ilgin için çok saol canım.

Bio pek fena bir marka değil aslında, keratin oranı düşüktür bu yüzden tamir özelliği sağlamaz ama saçı düzleştirmesi ve kalıcılığı bir çok markaya göre daha iyidir...Bu şekilde olmaması lazımdı ama bilemiyorum ki, yarın en doğru cevabı yaptırdığın kuaför verecektir...Umarım kaçak ürün kullanmamıştır ucuza mal etmek için...Hatay'da bu tarz şeyler çok oluyor çünkü

aslında benim keratin yapıma amacım düzleştirmek değildi.saçlarım zaten düz.amacım röfleden yıpranmış yerleri onarmaktı.saçlarım 8 yıldır röfleli.istediğimin tam tersi yönünde bir ürün olmuş.kuaförede özellikle saçlarımı düzleştirmek için değilde bakım için yaptırdığımı söyledim ve bakım için uygun olduğunu söyledi.ah bu kuaförler hep aynı olmak zorunda mı?((hatayda kaçak marka çok ama kendim yeteneksiz olduğumdan kuaförde yaptırmak zorundaydım.kuaförün vicdanına kalmış bişey artık...

Maalesef bio bakım yapmaz, ilk yıkamada nispeten daha iyi göreceksin saçlarını ama 2 hafta içinde akacak ve saçının yıpranmış yerleri ortaya çıkacak...Kesinlikle ah bu kuaförler diyorum...Henüz brezilya fönünü tam manası ile nasıl kullanacağını bilen, saç tiplerini tanıyan bir kuaför yok tatlım, bu yüzden benim konuma bir bak, orada açıkça anlattım herşeyi...Kız arkadaşın falanda mı yok sana yardım edebilecek?

bende düşünmüştüm..şimdi okuyunca kafam karıstı

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

Tık tık...Bu kadar kolay bir işlem...Okuyun, bilgilenin...Eğer kendiniz yapamıyorsanız okuyarak gidin kuaföre ki yanlış yapmaya kalkarsa mudahale edin...

Bu arada kızlar hep yazıyorum bir kere daha yazayım...Mavi su kullanmak yasak

2.seans için kuaföre gittim.saçlarım röfleli olduğu için 210 derece ısı kullandığını söyledi.acaba bu ısıda saç keratini emmez mi kılıçbalığı..boşuna mı yapmış oldum.230 derecede yapalım dicektim bu seferde yanmasından korktum.saçımda bi problem olmadığını söyledi.beklemek kötü.3. gün sonucu yazarım.

Canım sana verdiğim linki okuduysan aynı durumdaydık...210 kullanması daha mantıklı çünkü daha evvelde söylediğim gibi bio'nun içindeki keratin oranı daha düşük bu yüzden saçı korumayabilir ve yakabilirdi...Rahat ol, fena olmayabilir...Ben ilk seferde tepelere 230 kullandım ama uçlara 210 kullandım mesela...

brezilya fönümü kendim yaptım balyajımı kendim attım
giderek kafayı bozuyorum bu işlerle
ama kuaförlere yıllardır ne paralar döktüm artık canıma tak etmişti

Merhaba,siz brezilya fönünü ılk sayfalarda fırsattan yaptırmıstınız ya,hangi kuafördu?530 sayfayı okuyamadım da,kac ay düz kaldı sacınız.Ben asla kendım yapmayı dusunmuyorum ama nerede yaptıracagıma emın olamıyorum.Sonucta uzmana yaptırmak daha akıllıca gelıyor.Ama sacım çok ınce telli ve orda sacım kopar da kel mı kalırım dıye de korkularım war.
Brezilya fönünü yaptıranlar arasında ince telli saçı olanlar var mı?

ben ilk seferinde Göztepe Uğurkan kuaförde yaptırdım, çok profesyonellerdi ben çok memnun kaldım bir kez daha fırsata koydular ama bi daha görmedim. hiç müşteri ayırt etmediler açıkçası hizmet güzeldi. yaklaşık 2 ay kullandım boyatınca bozuldu sonra kendim yaptım.

Bu hafta kendimi aştım röfle seti alıp saçlarıma balyaj attım, bizim burd aföne gittiğm küçük bi kuaför var orada cila attırdım hatta brezilya fönü işleminide ona yaptırdım böylece son derece ucuza mal ettim kuaför işlmemimi.
esas kuaförüm saçlarım kopar diye balyaj atmamıştı, evde atıp gidip cila da attıramazdım ayıp olurdu kendimce bi böyle bi çözüm buldum şanslıydımki sonuç güzel oldu

Kızlar okudum bayağı yazdıklarınızı ama kararsız kaldım ben Antalyda yaşıyorum fırsata sürekli geliyor ürün ama tutarı tutmaz mı düşüncemden dolayı cesaret edemiyorum öte yandan pres yapmaktan mahvoldu artık saçlarım yanık yanık çoğu yerleri düşün ısı benim saçımı düzleştirmiyor eskien saçım kıvırcıktı 2006dan bu ya press yapa yapa hafif dalgalı kabarık bi saç halini aldı..Düz saç bana çok yakışıyor kendimde seviyorum presle daha fazla saçımı mahvetmekte istemiyorum ama çok kararsızım..Saç diplerim yağlıdır saçlarımda normal yağlı değil ama çok kuruda değil..Yağlı bir görüntü olsun istemiyorum düzleştirme işi büyük zaman kaybı artı verdiği zarar...Saçlarım boyalı bakıma ihtiyacı var aslında ama denize girmedkçe sertleşmiyor fazla sert değil yani..Saçım kremsiz tarak geçmeyen saçlardandır kendimi bildim bileli.Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız mutlu olurum

Brezilya fönüne çok ulvi manalar yüklemeye gerek yok, çok çok zor yapılan, uygulaması muazzam bir bilgi ve beceri gerektiren bir uygulama değil, saçlar kopmaz, ayrıca bir saç teli koptu veya kırıldı diye insan kel kalmaz...Brezilya fönü kafa derisine değil saçların kafa derisine en yakın 2 cm mesafe kalacak şekilde yapılıyor...

Benim saçlarım çoookkkk ince telli, saçlarım çok ama o kadar ince telli ki tam tekir bir kedinin kuyruğu kadar kalıyor toplanınca, üstelik boyadan dolayıda yakılmıştı saçlarım lastik gibi uzuyordu, ben uyguladım rahatladım, herkese de tavsiye ederim...

Brezilya fönü yaptırıldığında saçların yağlanacağı düşüncesine nereden kapıldınız?

Hani fotoğraflar, çok merak ettim kuzum...

kılıçbalığı gelmişkılıçbalığı ben saçıma brezilya fönü yaptırmıştım.bilgine hayranım.bio keratin uygulanmıştı.saçlarım dümdüz oldu.ama saçımda parlama yada canlılık hasarlı yerlerin onarılması söz konusu değil.hata saçlarım kurudu.ama aşırı derece düz.hatta dümdüz..ben umduğumu bulamadım.saçımı hergün sodyum içeren şampuan ve kremle yıkıyorum etkisi çabuk geçsin diye.

Brezilya fönü yaptırıldığında saçların yağlanacağı düşüncesine nereden kapıldınız?

Yağlanacak demedim..Yağlı gibi görünüyor yazmışlar burada okudum benimkide öyle görünsün istemiyorum yardım dedim bilmiyorum ben zaten bilmeyince düşüncemde olamaz size soruyorum işte

Son düzenleme:
Yağlanacak demedim..Yağlı gibi görünüyor yazmışlar burada okudum benimkide öyle görünsün istemiyorum yardım dedim bilmiyorum ben zaten bilmeyince düşüncemde olamaz size soruyorum işte

Canım, tecrübe ettiğim kadarı ile markaya ve saç katiküllerinin açıklığına göre değişiyor...Benim ilk uyguladığımda birazda ürünü fazlaca kullandığım için cidden yağlı gibi kaldı ilk gün ama ikinci gün geçti normal fön çekilmiş gibi oldu, ikinci uygulamamda öyle bir şey olmadı, tamamen fön çekilmiş gibi yumuşak ve parlakdı...Duruma göre değişiyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…