- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
canım kusura bakma kafanı şişirdim ama.kullandıkları markayı gördüm ama burda yazmak yasak sanırım.b ile başlıyo.net.te baktım.dediğin gibi fırça kullanılıyormuş.canım düzleştiricim yok ama .fönüm var sadece.kurutsam mı biraz.şehir fırsatından yararlanmadım.hataydayım.hatay da bi arkadaşın önerdiği ve ilk defa gittiğim bir yer(
canım bio keratin olarak geçiyor.markalar hakkında araştırma yapmadan gittim umarım kötü ürün değildir.verdiğin yanıtlar ve ilgin için çok saol canım.
aslında benim keratin yapıma amacım düzleştirmek değildi.saçlarım zaten düz.amacım röfleden yıpranmış yerleri onarmaktı.saçlarım 8 yıldır röfleli.istediğimin tam tersi yönünde bir ürün olmuş.kuaförede özellikle saçlarımı düzleştirmek için değilde bakım için yaptırdığımı söyledim ve bakım için uygun olduğunu söyledi.ah bu kuaförler hep aynı olmak zorunda mı?((hatayda kaçak marka çok ama kendim yeteneksiz olduğumdan kuaförde yaptırmak zorundaydım.kuaförün vicdanına kalmış bişey artık...
bende düşünmüştüm..şimdi okuyunca kafam karıstı
2.seans için kuaföre gittim.saçlarım röfleli olduğu için 210 derece ısı kullandığını söyledi.acaba bu ısıda saç keratini emmez mi kılıçbalığı..boşuna mı yapmış oldum.230 derecede yapalım dicektim bu seferde yanmasından korktum.saçımda bi problem olmadığını söyledi.beklemek kötü.3. gün sonucu yazarım.
canım ben yaptıralı 10 ay oldu ve hala düz saçlarım.. sadece diplerden kendi saçım çıktı ve yanlarım katlı olduğu için oralar bozuk biraz. yoksa arkaka taraflar hala düz durumda
Merhaba,siz brezilya fönünü ılk sayfalarda fırsattan yaptırmıstınız ya,hangi kuafördu?530 sayfayı okuyamadım da,kac ay düz kaldı sacınız.Ben asla kendım yapmayı dusunmuyorum ama nerede yaptıracagıma emın olamıyorum.Sonucta uzmana yaptırmak daha akıllıca gelıyor.Ama sacım çok ınce telli ve orda sacım kopar da kel mı kalırım dıye de korkularım war.
Brezilya fönünü yaptıranlar arasında ince telli saçı olanlar var mı?
Merhaba,siz brezilya fönünü ılk sayfalarda fırsattan yaptırmıstınız ya,hangi kuafördu?530 sayfayı okuyamadım da,kac ay düz kaldı sacınız.Ben asla kendım yapmayı dusunmuyorum ama nerede yaptıracagıma emın olamıyorum.Sonucta uzmana yaptırmak daha akıllıca gelıyor.Ama sacım çok ınce telli ve orda sacım kopar da kel mı kalırım dıye de korkularım war.
Brezilya fönünü yaptıranlar arasında ince telli saçı olanlar var mı?
Kızlar okudum bayağı yazdıklarınızı ama kararsız kaldım ben Antalyda yaşıyorum fırsata sürekli geliyor ürün ama tutarı tutmaz mı düşüncemden dolayı cesaret edemiyorum öte yandan pres yapmaktan mahvoldu artık saçlarım yanık yanık çoğu yerleri düşün ısı benim saçımı düzleştirmiyor eskien saçım kıvırcıktı 2006dan bu ya press yapa yapa hafif dalgalı kabarık bi saç halini aldı..Düz saç bana çok yakışıyor kendimde seviyorum presle daha fazla saçımı mahvetmekte istemiyorum ama çok kararsızım..Saç diplerim yağlıdır saçlarımda normal yağlı değil ama çok kuruda değil..Yağlı bir görüntü olsun istemiyorum düzleştirme işi büyük zaman kaybı artı verdiği zarar...Saçlarım boyalı bakıma ihtiyacı var aslında ama denize girmedkçe sertleşmiyor fazla sert değil yani..Saçım kremsiz tarak geçmeyen saçlardandır kendimi bildim bileli.Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız mutlu olurum
Bu hafta kendimi aştım röfle seti alıp saçlarıma balyaj attım, bizim burd aföne gittiğm küçük bi kuaför var orada cila attırdım hatta brezilya fönü işleminide ona yaptırdım böylece son derece ucuza mal ettim kuaför işlmemimi.
esas kuaförüm saçlarım kopar diye balyaj atmamıştı, evde atıp gidip cila da attıramazdım ayıp olurdu kendimce bi böyle bi çözüm buldum şanslıydımki sonuç güzel oldu
Brezilya fönü yaptırıldığında saçların yağlanacağı düşüncesine nereden kapıldınız?
Yağlanacak demedim..Yağlı gibi görünüyor yazmışlar burada okudum benimkide öyle görünsün istemiyorum yardım dedimbilmiyorum ben zaten bilmeyince düşüncemde olamaz size soruyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?