Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Vay be brezilya fönü saçı yıpratıyo sanıyodum. Düzeltiyomu yaniii

Brezilya fönünde asıl amaç düzleştirmek değil, kratin yüklemesiyle saçı onarmak
bende sırf bakım için yapıyorum zaten

ben geçen hafta ikinciye yaptırdım,nisan gibi ilkini yaptırmıştım,sonra evlenip balayına gidince havuzdan denizden bozuldu..geçen hafta ikinciyi yaptırdım,şampuanlarınızda aldım 110 lira bana keratin verdi 3 gün sonra yıka bunu sür beklet 10 dk dedi...sıcakta 3 gün bekleyemedim 2 günde yıkadım ,sonuç şu anda memnunum bakkalım ne kdr dayanacak

Kızlar bir arkadaşım Fix Nano Keratin Set aldı evde kendisi yaptı sonuçlarda çok iyi kuaföre gitti 400 tl istemiş internetten aynı ürünün evde yapmak için seti varmış 120 tl onu aldı yaptı çokda güzel oldu bende yapmayı düşünüyorum. set halinde bak imli olm ak cm diye siteden aldı bende ağda ürünleri alıyordum bu siteden bayrama yakın alaıp yapacam.

Arkadaşlar brezilya fönü düz ve sarı yani çok işlemli saçta nasıl sonuç veriyor? Saçım düz ama fönlü gibi değil. Biraz keçe keçe ve kabarık

benimde saçımda oriel var boya hatta saçım dalgalı kıvırcık arası bisey yaptırdım süper oldu acayip mennum yıka ve çık yani ve yumuşacık:)

arkadaşlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz brezilya fönünden sonra marketlerde bulabileceğim bi marka varmı?

Ben de 1 ay önce yaptırdım saçlarımda boya vardı belki ondandır ; fön çekilmiş gibi düz oluyor dedikleri yalan, öyle olmuyor. Üstelik dalgalandı bile şimdiden. Sadece elektriklenme olmuyor ve eskiye göre daha kolay açılıyor saçım ve yumuşak...Kızlar saçları çok kıvırcık olanların işine yarıyabilir ama kimse tamamen düz olucağını süşünüp yaptırmasın...

malesef iyi sonuç alamdım hemde iyi bir kuaförde 400 tlye yaptırmıştım verdiğim paraya acıyorum saolsundüzenli gittğim kuaförüm beni uyarmıştı ama dinlemedim paramı boşa verdim .zaten kaliteli bi düzleştirici maşa günde 15 dakika ayırabilirsek çok güzel sonuçlar veriyor remington özellikle çok iyi

kıvırcık saçlarım çok kıvırcık değil ama yıka ve çık durumu yok mutlaka evde makinyele üzerinden geçiyorum,saçalrımda kırıldı ki ben ikinciye yaptırdım..yok öle bi mucize 110lirada şampuanla krem aldım yazıkkk

ya senin adına çok üzüldüm.ben .nanılmaz mennum çokk güzeül oldu saçlarım yumusacık oldu hemde düz elektirklenme bile yok sacımda. fonlü gibi

ya senin adına çok üzüldüm.ben .nanılmaz mennum çokk güzeül oldu saçlarım yumusacık oldu hemde düz elektirklenme bile yok sacımda. fonlü gibi

bende senin adına sevindim canım ilk yaptırdığımda öleydi ama şimdi değil neden öle oldu anlamadım

Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır fırsatım oldukça takip ediyorum. Uğurkan kuaförden Beox ürünleriyle kapmayası var. sizce yaptırmalı mıyım? bu marka nasıldır?
şimdiden teşekkürler ve hepinize düz pırıl pırıl saçlar dilerim..

Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır fırsatım oldukça takip ediyorum. Uğurkan kuaförden Beox ürünleriyle kapmayası var. sizce yaptırmalı mıyım? bu marka nasıldır?
şimdiden teşekkürler ve hepinize düz pırıl pırıl saçlar dilerim..

Ben Uğurkan da yaptırdım markasını hatırlamıyorum ama hizmetten de fönden de çok memnun kalmıştım.
Göztepe de yaptıracaksan mutlaka Özkan vardı galşba ona yaptır.

bir de brezilya fönü sonrası kullanılacak hesaplı şampuan önerirseniz sevinir hani çocuk şampuanları oluyor filan diyorlar ya öyle bir şey

ankara da emek kadınlar dünyasında sakın yaptırmayın bugün yıkadım kuru olan saçlarım 5 cm.kadar yanık,orada yapılırkende fark ettim yok saçların geçmişini ortaya çıkarır yaptığımız ilaç falan diye saçmaladı. indirim sitesinden almıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…