Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

ayy canım bende bi şehir fırsatı sitesinden almıştım.kadın dünyasında yaptırdım hiç olmadı boşu boşuna para verdim. kurutuyorum fön çeker gibi bi de üzerinden düzleştiriciyle geçiyorum eee ne anladım ben bu işten yani.bi de deli gibi gittim saçma sapan bi şampuanla bakım spreyine 130 tl para verdim halbuki almıcaktım kakalamaya çalışacakları hiç bişeyi

bilgi için teşekkür ederim. mesajını henüz gördüm. :79:

Ben de yaptırdım 3 gün önce İzmir'de.. Şehir fırsatından almıştım 80 liraya..
Öyle fönlü gibi olmadı benim saçım veya %100lük bi düzlük sağlamadı.. Ama her gün saç düzleştiren birisi olarak işime yarar mutlaka her gün 30 dk ayırıyosam düzleştirmeye artık 5 dk ayırırım muhtemelen

hepsini okuyamadım.. kusura bakmayın daha önce sorulduysa.. ben haftaya yaptırıcam brezilya fönü bende kampanyadan aldım 89 a erenköyde sayanora kuaförde... merak ettiğim mesela özel bi günde saçımı kıvırcık yapmak istesem maşa falan...fönü kötü etkilermi???

birde şunu sormak istiyorum çok soru sordum kusura bakmayın kızlar... brezilya fönünden sonra şekillendirici olarak neler kullanabiliriz? mesela mavi su bozuyomuş fönü...saç köpüğü kullanabiliyomuyuz mesela.. bozmayan ve çok aşırı pahalı olmayan neler kullanabilirim. çoooook teşekkürler şimdiden :)

Merhaba,
Uğurkan kuaföre beox ürünleri ile ve yine Sheraton Maslak Hair&Style Kuaför’de Global Keratin Ürünleri İle kampanya mevcut. bu yerlerde yaptıran var mı? ya da bu ürünlerden hangisi güvenilirdir.

Geçenlerde kuaförüme sordum, azıcık yıpranmış saçta bile önermiyor Brezilya fönünü.
Eğer kırıklarınız varsa yaptırmayın yakmayın saçlarınızıı, doğal hep güzeldir

birçok video izledim brezilya fönüyle ilgili ancak bunun bir bakım olduğunu saçları yıpratmadığını tersine onardığını söylüyor kuaförler hatta kırıklarınız bile gidecek diyorlar. sen öyle deyince korktum şimdi

yarın saçlarıma straight therapy yaptırıcam , 2 sene önce çok memnun kalmıştım . şimdi şöyle bi durum var reglyim ve bununla ilgili bi sorun olur mu? hani reglyken tutmaz falan diye bişey yok dimi?nolur çok korkuyorum ya yardımcı olun

temmuz ayının başında yaptırmıştım şu an eylül 17 si ve halen süper kullanıyorum brezilya fonumu.maşa yapıyorum tutuyor. kırık fon yaptırıyorum tutuyor üstüne boya yaptırdım tuttu. herhangi bi sorunum yok çok şükür. özelliği bitince yeniden yaptırmayı düşünüyorum. bi yere giderken hiç düşünmüyorum yıkıyorum kurutuyorum onlerini maşa ile kıvırıyorum ve çıkıyorum.5 dakikamı alıyor. kuaforden aldığım şampuanım bitti 60 lira vermek istmeiyorumç başka bir şampuan alan var mı? internette hc diye bir ürün var onun varmış brezilya fonşu şaçlar için ama bilemiyorum şmdi.kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi?

aynı soruyu bn de sordum hc şampuan konusunda sanırım yanlış bi yere yazdım acemiliğimi atamadım sanırım forumda.. ben bu şampuanı ve özellikle yağını fönü yaptrmadan önce kullanmayı düşünüyodum lakin fönü yaptırınca kendi şampuanı kullanılıo malum ama cidden 50 li rakamlar bana da fazla gelio( ben siperiş vericem galiba hc brezilya fönü şampuanını içindeki bitkisel özler cezbedio benii D bi de yağını kullnmak acaba fön açısından olumsuz bi duruma sebebiyet verir mi acaba ???

bende brezilya fonumu yaptırmadan once hc nin yağını ve şampuanını almıştım ama brezilya fonunu yaptırdıktan sonra hiç kullanmadım bir zararı olur mu olmaz mı ben de karar veremedim. aslında bakım olur ama emin olamadım.şampuanım bitti 2 haftdır ve normal şampuan kullandım şaçımın özelli,ği azaldığı gibi geliyor bana sanki..ben aldım hc nin brezilya fonu şampuaını bugn geldi deniycem bakalım umarım iyi sonuç alırım.benim saçımın on yanlarında biraz dokulme oldu hc nin yağını kullandığım zmanlar işe yaradı gibi geliyordu.ben bi arkadsımının tavsiyesi üzerine almıştım.kullanıyım bi kaç kre şampuanı sana yeniden yazarım hc nin şampuanı ile ilgili)

süpersin canım ben de bi haftya veriyim diorum siparişi, esasında kuaförüm bana ekstra bakım yapmak zarar verir mi diye sorduğumda saçının bakıma ihtiyacı olmaz zaten ama bi zararı da olmaz bakımın demişti.mevsimsel bişi sanırım saçlarım hiç dökülmüodu az da olsa dökülüo ekstra bişiler yapma iihtiyacı duyuyorum

----
benimde saçımın dşplerş kuruyor pul pul dokuluyor kuruluktan nemlendirmek amaçlı yağ felan sürerim arada saçıma şimdi yine başladı dipleri kurumaya bugun sürcem hc nin bakımın umarım iyi sonuç alırım. şampuanla yıkadım güzeldi fena değildi sanki :|

ay heveslendim şimdi daha da bi ben de istyorumm )

Merhaba, nerde yaptırdınız bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…