ankara da emek kadınlar dünyasında sakın yaptırmayın bugün yıkadım kuru olan saçlarım 5 cm.kadar yanık,orada yapılırkende fark ettim yok saçların geçmişini ortaya çıkarır yaptığımız ilaç falan diye saçmaladı. indirim sitesinden almıştım ben
Selamlar hepinize iyi bayramlar Bodrumda Paris kuaforde yaptirdim Şampuan ve Saç Kremi toplam 300 tl yipranma olmadi 4 gün yikanmamasi hergün preslenmesi sicaklarda sikti beni sonucu görünce iyi geldi yikadi fönle kuruladi dümdüz evdede denedim ayni sonuc hala alisamadim saclarim terden kivirciklanirdi her hafta berbere fön cektirmek yipratti saclarimi ben biraz kestirdim sacimi cok sükür o derttende kurtulmus oldum bildiginiz güvendiginiz berbere yaptirin sevgiyle kalin
bende orası için fırsat aldım nasıl oldu saçların kuafördekiler nasıldı iyi ilgilendiler mi memnun musun??
yok canım daha yaptırmadım bendecanım ben hiç memnun kalmadım arıyacam kuaaförü işlemi tekrar yapmaları için.
sen yaptırdınmı ?
bende brezilya fonumu yaptırmadan once hc nin yağını ve şampuanını almıştım ama brezilya fonunu yaptırdıktan sonra hiç kullanmadım bir zararı olur mu olmaz mı ben de karar veremedim. aslında bakım olur ama emin olamadım.şampuanım bitti 2 haftdır ve normal şampuan kullandım şaçımın özelli,ği azaldığı gibi geliyor bana sanki..ben aldım hc nin brezilya fonu şampuaını bugn geldi deniycem bakalım umarım iyi sonuç alırım.benim saçımın on yanlarında biraz dokulme oldu hc nin yağını kullandığım zmanlar işe yaradı gibi geliyordu.ben bi arkadsımının tavsiyesi üzerine almıştım.kullanıyım bi kaç kre şampuanı sana yeniden yazarım hc nin şampuanı ile ilgili)
süpersin canım ben de bi haftya veriyim diorum siparişi, esasında kuaförüm bana ekstra bakım yapmak zarar verir mi diye sorduğumda saçının bakıma ihtiyacı olmaz zaten ama bi zararı da olmaz bakımın demişti.mevsimsel bişi sanırım saçlarım hiç dökülmüodu az da olsa dökülüo ekstra bişiler yapma iihtiyacı duyuyorum
----
benimde saçımın dşplerş kuruyor pul pul dokuluyor kuruluktan nemlendirmek amaçlı yağ felan sürerim arada saçıma şimdi yine başladı dipleri kurumaya bugun sürcem hc nin bakımın umarım iyi sonuç alırım. şampuanla yıkadım güzeldi fena değildi sanki :|
bende aynı yerde yaptırdımdsana kullanılan ürünle bana kullanılan ürün aynı, evet bende hiç yağlı bir görüntü oluşmadı cnm. ben sana nacizane uyarılarda bulunuam. burası bu ürünle yapmadan önce farklı 2 ürünlede bu uygulamayı yapıp şehir fırsatlarına kupon sattılar. bir sürü kadının saçlarınıda yaktılar.bunu forumdan bazı arkadaşlardan biliyorum ayrıca kendileride konuştuğumda inkar etmediler) sarı röfleli saçlarda çok fazla yanma vakası olmuş. şimdi korkularından keratinden sonra fön çekip ısıyı (buarada 450 dediğin derece değil ama eşittir 230 dereceye denk geliyor) düşük tutuyorlar röfleli saçlara. banada aynen senin dediğin gibi yapıldı (bir gün beklenmesine rağmen) bana 3 gün sonra gel tekrar düzleştiriciyle üzerinden geçip yıkayacağız çok düz olmaz saçınız ama bakım amaçlı kullanmış olursunuz dediler. tabi ben bunu yemem gelirim ama yıkadığınızda eğer saçlarım düz olmazsa tekrar sürer keratini birkez daha aynı uygulamayı yaparsınız dedim. önce düzleştirip 3.ün kendi yıkadım (gidemedim ama arayıp bir gün sonrasına randevu aldım zaten saçlarımıda orda kestirecektim) saçlarım düz falan olmadı biraz kabarıklığı gitti okadar. ama benimsaçlarım dalgalı ve baya yıpranmış saçlardı röfleen dolayı, neyse gittim kestirdim tabi onlar 2.kez keratin sürmeye pek niyetli değildiler ama şansıma o gün o ürünün müşteri temsilcisi geldi. ona şikayette bulundum kuaför sahibide kıpkırmızı oldu deyim yerindeyse adam çok ilgilendi saçlarıma tekrar keratin sürülüp ısı biraz daha yüksek tutularak ve kesinlikle daha çok özenilerek yapıldı ve 3 gün sonra ordan aldığım şampuan ve saç kremiyle yıkadım saçlarımı ve saçlarım dümdüz sende yıkadıktan sonra eğer saçların düz olmazsa mutlaka 2.uygulamayı iste, ve saçlarını mutlaka ordan almasan bile sodyum ve sülfat içermeyen bir şampuanla yıka. güle güle kullan saçlarını cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?