- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
kılıçbalığı gelmişkılıçbalığı ben saçıma brezilya fönü yaptırmıştım.bilgine hayranım.bio keratin uygulanmıştı.saçlarım dümdüz oldu.ama saçımda parlama yada canlılık hasarlı yerlerin onarılması söz konusu değil.hata saçlarım kurudu.ama aşırı derece düz.hatta dümdüz..ben umduğumu bulamadım.saçımı hergün sodyum içeren şampuan ve kremle yıkıyorum etkisi çabuk geçsin diye.
Canım bio'da keratin oranı düşük o yüzden onarmıyor saçı...Saçları yıkamak yerine bence direkt evde kendin uygulama yap yeniden derim...
merhaba arkadaşlar burada yeniyim daha ilk postum
neredesye tüm sayfalara baktım ama yine de kafama takılan bazı sorular var
1)saçlarımın uçları çok kırık neredeyse 4-5 cm zaten saçımda kısa brezilya fönü toparlarmı yoksa daha mı beter eder ...
yıllardır saçlarım uzamıyor( o yüzden kestirmek istemiyorum...
2) straight therapy ile brezilya fönü aynı şeymi deilse aradaki far nedir:)???
3)hiç kuaför tanıdğım yok ve okuduğum kadarıyla bazılarının bakım etkisi daha yüksekmiş hangileri olduğunu biri bana söyleybilir mi ???
evde denemeye cesaretim yok.ağustos ayında düğünüm var ve saçlarımı yakmaktan korkuyorumyardımların için teşekkürler kılıçbalığı
etkisinin yüksek kalması derken tedavi edici özelliğinin fazla olması demek istedim :)
bir kuaföre sordum bir gün kalıyormuş sadece saçta galiba o fazla tedavi edici değil
diğer bir kuaför ise schwarzkopf un kini kullandıklarını söyledi yani bu straight therapy oluyor brezilya fönü olmuyor değil mi ?
kıvırcık saçlarımdan bunaldığım için yaptırdığım brezilya fönünden şimdi maalesef kurtulamıyorum..
başkalarında nasıl sonuç verdi bilmiyorum ama dedikleri gibi 6 aydan fazla bile gidiyor bu saç, üstelik ara press işini yaptırmamış olmama rağmen böyle.yaptırsaydım 9 aya çıkacaktı heralde
uzayan dip kısımlar haricinde yaptırdığım kısımlar maalesef hala düz..
kıvırcık saça fön çektirerek düzleştirip,kolayını bulabiliyoruz ancak brezilya fönü yapılmış bir saçı daha sonra maşa,sarma hiçbirşey kar etmiyor,anında bozuluyor.
brezilya fönü yaptıran birçok kişide yanlış kullanımdan dolayı aşırı tülerme,kabarma ve karışma olduğunu duydum ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım..
dediğim gibi tek sorunum bu saçtan başka bir şekile sokulamıyor olması..
bir de ben çok problem etmedim ama saçlarım güçlenmek yerine daha çok güçsüzleşti,kestirmemden 1 hafta sonra kırıklar başlıyor.güçlendirip güçlendirmediği konusunda şüphelerim var ama belki benim saç yapımdan kaynaklanıyordur.
diyorsanız ki yeter ki saçlarım düzleşsin,kıvırcığı uzun bir süre istemiyorum o zaman cidden çok güzel bir uygulama..
ama benim gibi değiştirerek kullanmak isteyenlere yaptırmış biri olarak tavsiyem asla ama asla yaptırmayın..
merhabalar tekrar
saçlarım fönden maşadan dolayı çok yıprandı yedi senedir uzamıyor kırıklar yüzünden ... Bu durumda brezilya fönü tercih etmeliyim galiba.
1) Az önce kuaförü aradım enzo diye bir marka kullanıyorlarmış aynı gün yıkanıp çıkılıyormuş fransadan mi ne getiriliyormuş çok iyi falan dediler ama ... artıları eksileri neler acaba
2) bir de tonny guy a sordum onlarda uçuk bir fiyat verdi ama ne kullandıkları hakkında bir bilgim yok .. umarım brezilya fönü altında straight therapy itelemiyorlardır...
hangi kuaföre inanacağımı şaşırdım)) yardımlarınızı bekliyorum:))
saçta bir gün kalıyormuş kendileri yıkıyormuş aynı gün çıkıyormuşum kuaförden beni çok şaşırttı yani... üç dört gün bekleme yokmuş .....diğerlerinden farkını anlamadım bu açıdan .... saç tellerim kalınlaşacak mı o besleyici etkileri gösterecek mi bilemedim...
markası enzo olsa da yanlış uygulama falan yoktur deil mi biz sizi aynı gün evinize gönderiyoruz dedi ..kararsızım o yüzden
bu markadan yaptıranlar varmı onlarında bir günde işi bitti acaba??
Çok teşekkür ederim kılıçbalığı, bilgine hayran kaldım harikasın http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_arrowa.gif
nerede yaptırmayı düşünüyorsun acaba:)???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?