Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Bazı forumlarda bazı bayanlar KESİNLİKLE YAPTIRMAYIIINNNN diye bağırıyorlar
kendisi yaptırmış güya saçları yanmış,dökülmüş,saçlarını ağlaya ağlaya kestirmek zorunda kalmış sakın yaptırmayın çok kötü,berbat bişey diye yazmışlar

kardeşim sana yapılan şey belliki brezilya fönü denen işlem değil yani sadece saç düzleştirmeye değil bakım yapmaya yarayan bir işlem saça kesinlikle zarar vermez
bi kere keratin sürülüyor,en kaliteli saç bakım ürünlerinin 1 numaralı maddesi olmazsa olmazı,adı üstünde keratin bakımı,bu işlem doğru yapıldığında.... gibi başlayan cümleler de çok saçma,doğrusu eğrisi yok keratin saça asla zarar vermez,zaten burda kendisi uygulayan ve çok da memnun kalan kılıçbalığı arkadaşımız da var,belki doğru da yapamamıştır yeni bir işlem çünkü ama en kötü durumda bile saça bakım yapılmış olur!

Ancak şöyle memnun olunmayabilir,benim saçım zaten çok kıvırcık değildi bakım olsun diye yaptırdım saçlarım yağlı bir görünüşe büründü,ben memnun kalmadım gibi
anlamlı yorumlar,bu işelmi yaptırmayı düşünenler için daha aydınlatıcı ve faydalı olur bence...

zaten bu işlem önce bakım işlemi olarak ortaya çıkıyor dha sonra saçları düzleştirme gibi bir yan etkisi olduğu keşfediliyor
saç bakımı saçı nasıl yakar???

Kılıçbalığı sen fix nanoyu mu önermiyosun???Alix varmış bi de o nasıl duydun mu???:44:

Canım benim başlığa gel, orada herşeyi paylaştık...O başlıkta marka adı paylaşmıyoruz ama fix nanoyu önermeme sebebim içeriğinde formaldehit olduğu halde olmadığını savunmaları...Bu ilk ürünlerindede böyleydi ki ürün örneği aldım bizzat kednim laboratuvara soktum ikincisindede 0 formaldehit diyor ama içeriğinde formaldehitten binbeter formika malzemesi var şaka gibi yani çok dalga geçtik başlıkta zamanında rahat rahat asfalt yapılır o malzeme ile...Ben alix kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama alix kullanan kuaför arkadaşlarım var mesela mos kuaför alix ürünleri ile brezilya fönü yapıyor, eğer başarısız bir marka olsa herhalde kullanılmazdı...

Tatlım zaten tahmin ettiği gibi saçı yakan bakım kısmı değil, olmayacak yere 230 derece uygulama yapınca yanar tabii, ben hiç bir zaman saç uçlarıma özellikle boyadan yanmış olan yerlere bırak 20 dereceyi 200 derece bile süremedim naylon gibi eriyiverir sonra al başına belayı...Ama brezilya fönü malzemesini saça sürdükten sonra saç 230 dereceyi kaldırıyor o lastik gibi olan kısımlar bile etkilenmiyor ısıdan ama sadece uygulama süresince bu böyle, ertesi gün denesen saç yine yanar yani...Bilemiyorum uygulama yapan kuaförün maharetine bağlı, saçı rezilde ediorlar vezirde...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

buradaki mesajları bir oku, fotoğraflı paylaşımlar yaptık...

keratin yaptıralı nerdeyse bir ay olacak.hergün saçlarımı içinde sodyum bulunan şampuan krem ve maskeyle yıkıyrm.artı saç serumu kullanıyorum.buna ragmen saçlar dümdüz.hiç bozulma yok.bence özel şampuanlara gerek yok.normal şampuanla yıkansada bozulma olmuyor.umarım bi an önce eski haline döner saçlar

kilicbaligi gene ben canim :)
tatlim ilk kullandiginiz marka keratin cok kokuyormus ya ikincisi cikolsta gibiymis hani,bende netten arastirdim marcia diye sanirim bir marka cikti cikolatali keratinde varmis,bu baslilta marka yazmak serbest diye soruyorum.acaba bilgin varmi bu markadan.alsam mi.aslinda senin kullandigini ariyorum ama hangisi oldugunu bilmedigimden tikandim kaldim

Kılıçbalığı seni içerikleri konusunda bilgilendirir ama ben şu akdarını söylemeliyim kokusuna aldanma çikolatalı olanda ilk etapta güzel geliyor işleme başladıktan sonra aynı keskin koku onda da çıkıyo tamamen acısız kokusuz değil yani

tesekkurler canim anladim bu dedigim marka mi?
kilicbaligi guzel rahatsiz etmeyen koku demisdi.tabiki kendi kullandigi marka icin.kilicbaligi bu konuda cok deneyimli bakalim o diyecek.ama genede cook sagl

Canım normal şampuan kullandın hemen bozuldu diye bir şey yok, bende bir kaç defa normal şampuan kullanmak durumunda kaldım ama normal şampuan bu işlemin ömrünü yarıyarıya kısaltıyor buna emin ol...Anladığım kadarı ile sen bozulmasını istiyorsun, o zaman normal şampuanla birlikte bol sıcak su kullan ki keratin aksın...

Canım kullanmadığım bir markayı bilemem ama bizim ikinci kullandığımız ilki kadar olmasada yine kokuyor tabii, ha tabii içinde koydukları çikolata kokusu baskın ama yabancı maddelerin kokusunu alabiliyoruz tamamen kokusuz bir ürün yok...

Tamamen acısız Allah iyliğini versin canım ya

tesekkurler canim anladim bu dedigim marka mi?
kilicbaligi guzel rahatsiz etmeyen koku demisdi.tabiki kendi kullandigi marka icin.kilicbaligi bu konuda cok deneyimli bakalim o diyecek.ama genede cook sagl

Şu an kullandığımız çikolatalı beni diğeri gibi rahatsız etmedi açıkçası, daha doğrusu beni hiç rahatsız etmedi diğeri çok kesif bir kokuydu ve resmen uygulama yaparken maske ve vantilatöre rağmen salya sümük ağlamıştım İkincisinde ağlamadım mesela ama 0 koku değil...Üstteki mesajda yazdığım gibi hiç kokusuz bir ürün yok ve olamazda zaten, halihazırda saçına briyantin sürüp preslesen yine leş gibi koku çıkıyor normal...

Arkadaslar turkiyenin brezilya fonu yaptiran biri olarak, en seckin kuaforlerinde yapilan Global Keratin Brezilya fonunun formaldehit icerdigini duymustum ama inanmamistim. Uzun arastirmlarim neticesinde Kanadada yasaklandigini ve hatta kanada saglik bakanliginin global keratinle ilgili resmi uyari gectigini ogrendim.

Asagida Global keratin gibi kullanilmasi sakincali diger brezilya fon markalarida yer almaktadir. Ben bu urunu 3 kez yaptirdim. Daha sonra burnumda kanamalar basladi. Sonra isin gercek yuzunu ogrendim. Birde bunu hamile bayanlarda bile sakincasi yoktur diye uyguluyorlar.

Dogmamis cocugunuzun ve kendi caninizla oynamayin.

Kanada saglik orgutunden yapilan resmi uyari: Several professional hair smoothing solutions contain formaldehyde - Health Canada Advisory 2010-12-10

mutlaka dava acin ve saglik bakanligina sikayet edin. icindeki zehir orani ustunde belirtilenden cok cok daha yuksek. avrupada yasakli

Bu güzel yorumlardan ve araştırmalardan sonra bende yaptırdım 2 gn önce bekliyorm sıcak olduğu için bağlamadan durmak biraz zor oluy ama iki günüm kaldı heyecanlıyım bayağı Zararları olduğu yazılmış ancak ben baya araştırmıştım cidden hiç rastlamadım buna :S Umarım zararını görmeyizz

arkadaşlar ben 10 gün önce yaptırdım brez<ilya fonuu. inanılmaz mennunm:) hayatımda kendime yaptıgım en güzel şeylerden biri old. benim saçımda oriel var dip boya herşey var ve kendimi bildim bileli hep benims açım kabarık ne dalgalı ne kııvırcık ne düz arası bişey. çok ince telli elektriklenen bisaçım var. ama şimdi sacımı yıkamamaktan sabahın 7 30 unda kuafore gdip fon çektirmekten şaçıma bir avuç jöle sürmekten kurtuldum.ne kadar terlersem terleyim düzlüğü bozulmuyor. fon çektirsem yuaz aylarında iki saat snra saçımın onleri dalgalanırdı nemden yağmurdan mahvoludrdu şimdi ise süper dümdüz duruyor. tek dezavantajı bu işlemin saçım ince telli oldugu için bide az oldugu için az duruyor.krepe atıp hallediyorum bbi kaç maşa hallediyorum. eğer saçınızla ilgili bir probleminiz varsa kesinlikle tavsiye ederim..bu arada saçım yumuşacık su gibi akıp gidyor saç kremi bile kullanmamagerek kalmıyor.. çokkkk mutluyummm :)))
internette indirimli olanlara güvenmedim kendi kuaforume yaptırdımkeratinin çakmaları çıkmış sanayide yaplan cinsleri.şaçların yanları felan okudum internette. Ankarada Bİlkent ankuvanın içinde eva kuafor. çokkkk mennunum şiddetle tavsiye ederimm

-----------------------
benim kuaforum çikolata kokandan yaptı adını bilmiyorum ama yaptıralı 10 gün oldu çokkkkkk ömennunm cokkk :))

Kuaföre sordum bilgi almak için: İşlem görmemiş saçta iyi sonuç veriyormuş ancak, boyalı ya da açılmış saçlarda yıpranma hatta kopmalara yol açıyormuş...

Benim arkadaşım yaptırdı. saçı heralde 1000 kere işlem gördü ama şimdi süpper sonuçlandı..Bombaa olmuşşş bende istiyorum...

Arkadaşlar brezilya fönü düz ve sarı yani çok işlemli saçta nasıl sonuç veriyor? Saçım düz ama fönlü gibi değil. Biraz keçe keçe ve kabarık

Hayırlı olsun darısı başımızaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…