- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
malesef iyi sonuç alamdım hemde iyi bir kuaförde 400 tlye yaptırmıştım verdiğim paraya acıyorum saolsundüzenli gittğim kuaförüm beni uyarmıştı ama dinlemedim paramı boşa verdim .zaten kaliteli bi düzleştirici maşa günde 15 dakika ayırabilirsek çok güzel sonuçlar veriyor remington özellikle çok iyi
kıvırcık saçlarım çok kıvırcık değil ama yıka ve çık durumu yok mutlaka evde makinyele üzerinden geçiyorum,saçalrımda kırıldı ki ben ikinciye yaptırdım..yok öle bi mucize 110lirada şampuanla krem aldım yazıkkk
Sebebi bir üstteki mesaj canım...bende senin adına sevindim canım ilk yaptırdığımda öleydi ama şimdi değil neden öle oldu anlamadım
global keratin ürünleri hakkında bilginiz var mı gideceğim kuaför bunu kullanıyormuş
bir de brezilya fönü sonrası kullanılacak hesaplı şampuan önerirseniz sevinir hani çocuk şampuanları oluyor filan diyorlar ya öyle bir şey
ankara da emek kadınlar dünyasında sakın yaptırmayın bugün yıkadım kuru olan saçlarım 5 cm.kadar yanık,orada yapılırkende fark ettim yok saçların geçmişini ortaya çıkarır yaptığımız ilaç falan diye saçmaladı. indirim sitesinden almıştım ben
Günaydın arkadaşalar bende interneteki bi indirim sitesinden kampayayı aldım cumartesi yaptırıcam sonuçları yazarım burdan :)
Not: Bursa hair linedan yaptırıcam bu kuaförde daha önce işlem yapmış arkadaşalr varsa yorum yazarsa sevinirim tşklr.
Kızlar Straight Therapy kaliteli ürünlerle yapılan hassas bir defrize işlemidir, brezilya fönü keratinle yapılan farklı bir işlem...karşılaştırmak gerekirse, Straight Therapy modası geçmek üzere olan bir yöntemdir ve boyalı incelmiş saçlarda problem yaratır, brezilya fönünde ise keratin baz alındığı için yıpranmış saçlardaStraight Therapy kadar problem yaratmaz...Her halukarda sağlıklı saçlara sahip olanların yaptırmasında sakınca yok fakat işlem görmüş saçlarda her iki işlemde riskli...ayrıca etkisi böyle söylendiği gibi 8 ay değil her iki işlem içinde 4 ay civarı...
ben defrize yaptırmıştım 2 sene önce ve 14 ay kullandım çok memnun kaldım saçım yıpranmadı bile. şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum :)
merhabalar,
ben de birkaç ay önce uğurkanda yaptırmıştım. fakat nasıl piyasadaki her ürünün / hizmetin bize dev aynasındaki yansıması gösteriliyorlarsa brezilya fönü de öyle. benim saçlarımın doğal hali hafif dalgalıdır ve yağlı saçlarım var. keratinden mütevelit yağlı saçlarım ilk 1 ay filan iyice söndü kafama yapıştı. hani üç gün beklerken vıcık vıcık bi durum oluyor ya, o yıkadıktan sonra da bir müddet devam etti. ayrıca süresi de 2 ay sonra bitti diyebilirim. evet saçlarınız düz oluyor ama öyle kuaförden çıkmış gibi parlak, dümdüz değil. düzleştiriciyle üzerinden geçmiş gibi düz oluyor kısacası.
kıvırcık saçlı olmayan ve saç tipi yağlı olan benim brezilya fönüyle aramdaki ilişki böyle geliştiumarım sizlerde daha çok işe yarar / yaramıştır.
Güle güle kullan o zaman şimdiden, saçların çok güçlü demek ki tatlım çok şanslısın, normal şartlarda saçları mısır püskülüne çeviriyor çünkü...
2 sene önce yaptırdığımda sorun çıkmamıştı şimdi yaptırdığımda da çıkmaz heralde dimi?
bende orası için fırsat aldım nasıl oldu saçların kuafördekiler nasıldı iyi ilgilendiler mi memnun musun??Günaydın arkadaşalar bende interneteki bi indirim sitesinden kampayayı aldım cumartesi yaptırıcam sonuçları yazarım burdan :)
Not: Bursa hair linedan yaptırıcam bu kuaförde daha önce işlem yapmış arkadaşalr varsa yorum yazarsa sevinirim tşklr.
Birezilya fönünü yaptirdim 4 gün boyunca preslendi yikandi kurutuldu sonuc mükemmel su an bodrumda oldugum icin cesaret edemiyordum her hafta fön cektirmekten bikmistim heleki sicaklarda kararimda sizler yadimci oldunuz tesekkür ederim..
ben defrize yaptırmıştım. epey yıprandı. brezilya fönünde böyle bir şey yaşadın mı? nerede ve ne kadara yaptırdın, öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?