Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Günaydın arkadaşalar bende interneteki bi indirim sitesinden kampayayı aldım cumartesi yaptırıcam sonuçları yazarım burdan :)

Not: Bursa hair linedan yaptırıcam bu kuaförde daha önce işlem yapmış arkadaşalr varsa yorum yazarsa sevinirim tşklr.

İyi bir uygulama ile saçlar fönlü gibi düz oluyor tatlım, daha önce burada bu durumunu paylaşmış olsaydın sana yaptırdığın yere git ve başlarına ekşi derdim...

Daha önce bu başlıkta ve diğer başlıklarda yazdık, kıvırcık veya dalgalı kalın telli saçlarda bu işlem tek seferde saçı dümdüz yapmaz, yapsa bile çok çabuk bozulma başlar bu yüzden 2 veya 3 kere yaptırmanız lazım ki saçlarınız prasa gibi dümdüz olsun...Kuaförler bu konuda size özellikle bilgi vermiyor ki caymayasınız...

bende senin adına sevindim canım ilk yaptırdığımda öleydi ama şimdi değil neden öle oldu anlamadım
Sebebi bir üstteki mesaj canım...

global keratin ürünleri hakkında bilginiz var mı gideceğim kuaför bunu kullanıyormuş

Dünya sağlık örgütünce yasaklanmış ve yüksek oranda kanserojen içeren bir ürün, tavsiye etmiyorum...Daha bilinen markalara bak canım...

bir de brezilya fönü sonrası kullanılacak hesaplı şampuan önerirseniz sevinir hani çocuk şampuanları oluyor filan diyorlar ya öyle bir şey

Watsons veya grartislerden saç tipine uygun Nude şampuan alabilirsin... Aylardır bu şampuanı kullanıyoruz forumca ve herkes memnun... Fiyat 325 ml 14 lira civarı...

Kesinlikle yok öyle bir şey tatlım, seninde tahmin ettiğin üzere saçlarını yakmışlar işte, çok yazık...

Şİmdiden güle güle kullan saçlarını...

Son düzenleme:
merhabalar,
ben de birkaç ay önce uğurkanda yaptırmıştım. fakat nasıl piyasadaki her ürünün / hizmetin bize dev aynasındaki yansıması gösteriliyorlarsa brezilya fönü de öyle. benim saçlarımın doğal hali hafif dalgalıdır ve yağlı saçlarım var. keratinden mütevelit yağlı saçlarım ilk 1 ay filan iyice söndü kafama yapıştı. hani üç gün beklerken vıcık vıcık bi durum oluyor ya, o yıkadıktan sonra da bir müddet devam etti. ayrıca süresi de 2 ay sonra bitti diyebilirim. evet saçlarınız düz oluyor ama öyle kuaförden çıkmış gibi parlak, dümdüz değil. düzleştiriciyle üzerinden geçmiş gibi düz oluyor kısacası.
kıvırcık saçlı olmayan ve saç tipi yağlı olan benim brezilya fönüyle aramdaki ilişki böyle gelişti umarım sizlerde daha çok işe yarar / yaramıştır.

ben defrize yaptırmıştım 2 sene önce ve 14 ay kullandım çok memnun kaldım saçım yıpranmadı bile. şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum :)

ben defrize yaptırmıştım 2 sene önce ve 14 ay kullandım çok memnun kaldım saçım yıpranmadı bile. şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum :)

Güle güle kullan o zaman şimdiden, saçların çok güçlü demek ki tatlım çok şanslısın, normal şartlarda saçları mısır püskülüne çeviriyor çünkü...

Çok kötü bir sonuç almışsın canım, üzüldüm senin adına

2 sene önce yaptırdığımda sorun çıkmamıştı şimdi yaptırdığımda da çıkmaz heralde dimi?

Saç kalitende bir sorun yoksa çıkmaz canım... Mesela benim böyle bir şeye ihtiyacım olsa ve yaptırsam elimde kalır o saçlar

Selam kızlar..

Ben de şu indirim internet sitelerinden kampanyalardan brezilya fönü almayı düşünüyordum ama bir araştırayım, kadınlar kulubüne gideyim bizim kızlar kesin bilgi sahibi olmuşlardır dedim..

Ve kılıçbalığı sayesinde de evde kendim yapmaya karar verdim.. Çünkü ben öyle kuaförlere güvenemem.. Belli olmuyo ne dedikleri ne yaptıkları, en azından benim içime sinmez.. Saçlarımı her renge boyamış ve sonunda erkek gibi kestirip orjinal rengine dönmüş birisi olarak omuzlarımın altına sıfır kırıksız uzattığım saçlarımı kendim içim rahat yapmak istiyorum.

Buraya kadar herşey iyi hoş değil mi :) Ama benim için asıl sorun bundan sonra başlıyo :) Günlerdir araştırıyorum bi marka bulamadım.. İçeriklerinden bahsediyorsunuz filan ama anladaığım kadarı ile Global ile Fix Nano tavsiye edilmiyor. Style ve Hawai var benim diğer karşılaştıklarım.. Bana tavsiye edeceğiniz bir ürün yokmu arkadaşlar..
Bir de bir kere yapılacaksa 80-100 ml gidiyormuş, ben hem de bakım amaçlı yağacağım için 3-4 kez yapabileceğim bir ürün almak istiyorum. Fiyat ortalaması nedir. Ve ürün markası neyi tavsiye edersiniz çok çaresizim Şampuan da krar kıldum Nude olacak o ama :) Malzemeler olsa inşaatın temelini atııciiiiimmmm

selam arkadaşlar pazartesi itibri ile brezilya fönünü yaptırmış bulunuyorum şuan 3. günüm bu gün tekrar kuaförüme gidip son işlemi yaprıracağım.

slm kızlar bende fırsatlardan 89 liraya brezilya fönü aldım kaş bıyıkta dahil :)) davines marka ürünlerle yapılcak benim saçlarım normalde düz ama boyadan röfleden yıprana yıprana düz görüntüsü bozuldu zamanla bide saçlarım gür ve kuru bende brezilya fönü nasıl olur acaba

bende yaptırmak istiyorum ama saçım boyalı bide dibinden benim kıvırcık saçlarım gelecekk o zaman ne olacak nasıl olacak acabaa bunları düşünüp vazgeçiyorum ...

bende orası için fırsat aldım nasıl oldu saçların kuafördekiler nasıldı iyi ilgilendiler mi memnun musun??

kılıcbalıgııı yazz bıtene kadar keratın bulamam demıssın ama bana sımdı lazım gercekten mumkun degılmı bır keratın paylasım olayı bır kac gun ıcınde ? yada ozelden mesaj atsan bana keratını nasıl temın ettıgını olmazmı

Birezilya fönünü yaptirdim 4 gün boyunca preslendi yikandi kurutuldu sonuc mükemmel su an bodrumda oldugum icin cesaret edemiyordum her hafta fön cektirmekten bikmistim heleki sicaklarda kararimda sizler yadimci oldunuz tesekkür ederim..

Son düzenleme:

ben defrize yaptırmıştım. epey yıprandı. brezilya fönünde böyle bir şey yaşadın mı? nerede ve ne kadara yaptırdın, öğrenebilir miyim?

Selamlar hepinize iyi bayramlar Bodrumda Paris kuaforde yaptirdim Şampuan ve Saç Kremi toplam 300 tl yipranma olmadi 4 gün yikanmamasi hergün preslenmesi sicaklarda sikti beni sonucu görünce iyi geldi yikadi fönle kuruladi dümdüz evdede denedim ayni sonuc hala alisamadim saclarim terden kivirciklanirdi her hafta berbere fön cektirmek yipratti saclarimi ben biraz kestirdim sacimi cok sükür o derttende kurtulmus oldum bildiginiz güvendiginiz berbere yaptirin sevgiyle kalin

ben defrize yaptırmıştım. epey yıprandı. brezilya fönünde böyle bir şey yaşadın mı? nerede ve ne kadara yaptırdın, öğrenebilir miyim?

Selamlar hepinize iyi bayramlar Bodrumda Paris kuaforde yaptirdim Şampuan ve Saç Kremi toplam 300 tl yipranma olmadi 4 gün yikanmamasi hergün preslenmesi sicaklarda sikti beni sonucu görünce iyi geldi yikadi fönle kuruladi dümdüz evdede denedim ayni sonuc hala alisamadim saclarim terden kivirciklanirdi her hafta berbere fön cektirmek yipratti saclarimi ben biraz kestirdim sacimi cok sükür o derttende kurtulmus oldum bildiginiz güvendiginiz berbere yaptirin sevgiyle kalin

kızzlar loreal parisin keratını nasıl bılen var mı? burdakı kuofor bunu kullanıomus tavsıye edermsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…