ben şubatta yaptırmıştım.saçım çok kıvırcık.çok memnun kaldım.tekrar gideceğim.bakırköy onla kuafördü.çok memnun kaldım.saçlarım rüzgarda uçuşuyor.yumuşak.kurutup çıkıyorum.toplasam bile daha bakımlı oluyor.üstüne maşa,boya,röfle herşey oluyor.sadece uzayınca alttan çıkanlarsaçı bozuyor.uçlar düz dipler kıvırcık.
kızlar ben yaza gırerken yaptırdım malum denıze gırmek var ılk zamalra memnuun kaldım ancak sureklı olarak kendı bakım urunlerı var onları kullanman gerekıyor şampuanı kremı saçlar ıyı köpurmuyor daha fazla şampuan ve krem harcıyorsun ben de 2 aydan sonra sıkıldım saçlarımın temızlenmedığını hıssettım ve normal şampuanımla yıkadım ve geçtı verdığınız paraya yazık oluyor yanı
merhaba kızlar .
ben dün grupfoniden kampanyalı brezilya fönü satın aldım 84 liraya . izmir alsancak hairium kuaför. içimde şüpheler var korkuyorum saçım yanarsa mahfolurum
şampuanımı kendim aldım üçyolda bi kozmetikçiden nude marka 8 liraya . öğrendim ki kuaförler kazıklamaya çalışıyorlarmış önceden aldım şampuanımı
beni biriniz rahatlatınn ya nolur hairiuma giden arkadaşlar olmuş saçınız ne durumda şu anda ? şikayetvar hairium brezilya fönü saçımı yaktı yazmış birisi çok korkuyorummmmm(( :18::18:
cumartesi yaptırıcam allahım sen saçlarımı koru:26:
vala birtane kalmıştı ellerinde kızda pek bilmiyodu sanırım fiyatını 8 lira olması lazım dedi aldım bende nemlendirici olanından :)
gelirmi nude'nin devamı dedim sanmıyorum dedi tüh yaa bak üzüldüm şimdiii
brezilya fönü çok yıpratıcı oluyo mu?
merhaba kızlar foruma yeni katıldım..Sırf merak edenleri bu fön hakkında bilgilendirmek için çünkü bende çok merak ediyordum yaptırmadan..Öncelikle Grupanya fırsatlarından aldığım 149tl tutarında bir föndü. Kuaför izmir alsancak da HAİRİUM yani kuaför kursadTı.Kuaförün yerini buldum.Girdiğimde ilk intiba hemen vazgeçmeliyim burası da ne böyle oldu..Çünkü çok basit bir salonu var 4 sandalye ve basit bir yer o bildiğimiz lüks kuaförlerden değil.Önce saçlarımı yıkadılar,Ardından güzelce kurutup fönlediler.fönden sonra aynı boya yapar gibi aşağıdan yukarıya doğru tutam tutam NK DANDE NANO KERATİN markalı ürün sürüldü.Ve 35-40 dakika civarında saçta beklettiler.Süre bitince maşalamaya geldi sıra.Yine saçları ayırıp maşa yapıldı. Saçlar 4 gün yıkanmayacak nasıl dayanacağımı bilmiyorum çünkü ben bu konuda çok hassasım..Ha birde bir saç kremi aldım onlardan çünkü ürün tanıtımı da yapıyorlar benim şampuanım falan var o yüzden yalnızca spa özellikli bir krem aldım ürünün internette fiyatı 35 lira ben kuaförden 45 liraya aldım.275ml.şampuanlarda internette 25 lira kuaförde 40 liraymış. Memnun kaldım açıkçası suan saçlarım pırasa gibi dümdüz kendimde bozulan yer olursa üzerinden maşa ile geçiveriyorum sorun kalmıyor Ama asıl önemli olan 4 gün sonra saçlar yıkanıp kuruyunca ne olacak? Bunun da cevabını inşallah Pazartesi günü yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?