Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

canım yeni nesil kanser yapmayan markalar çıkmış, sen fırsattaki kuaförü arayıp sor bi hangi markayı kullanıo die. bakarsın o marka formaldehit içeriyorsa kanserojendir zaten. forumlarda onunla ilgili bi sürü açıklama var.

ben 6 ay önce yaptırmıştım, şimdi de yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım zarar verir mi bana diye

ben 6 ay kadar önce istanbulda yaptırmıştım fix nano keratin kullanmıştı kuaför , ve ben o kuaförden bir tane de 100 gr lik fix nana kertin almıştım 100 tl ye burda okuduklarımdan sonra çok üzüldüm ve tedirgin oldum , onun içinde kansorejen madde olduğunu okuyunca . umarım bana çok zarar vermemiştir ve elimdeki o keratin şişesini çöpe atacam , ne biçim insanlar var ya sırf para kazanmak için insanların sağlıklarıyla oynuyorlar, çok kötü şekilde cezalandırmak gerekiyor bu sıfatsız insanları

saçlarımı bu yaşıma kadar hiç boyatmadım herhangi bir uygulama da yaptırmadım
sadece brezilya fönü düşünüyordum sıcaklar geçsin yaptırayım dedim
ama hamileyim şuan bu durumda zararlı diye yazıyor her yerde ama kafam karıştı yaa
ne gibi zararı olabilirki
offff

Saçlarım yanmıstı ve herkes boşuna uğraşma hiç bir şekilde düzeltemezsin demisti brezilya fönü yaptırdım daha da beter oldu ben hiç faydasını görmedim sürekli keratin bakım kullandım yine faydası olmadı bana banyodan sonra saçlarım elime geliyordu saç değil sanki mısır püskülüydü inatla ben kestirmedim çok uğraştım bakımlarla falan artık kuaföre de gitmiyorum gören herkes nasıl oldu o saç bu kadar düzeldi diye soruyor ayrıca brezilya fönünün zararlı olduğunu da duymuştum

ben şubatta yaptırmıştım.saçım çok kıvırcık.çok memnun kaldım.tekrar gideceğim.bakırköy onla kuafördü.çok memnun kaldım.saçlarım rüzgarda uçuşuyor.yumuşak.kurutup çıkıyorum.toplasam bile daha bakımlı oluyor.üstüne maşa,boya,röfle herşey oluyor.sadece uzayınca alttan çıkanlarsaçı bozuyor.uçlar düz dipler kıvırcık.

Saçların zenci kıvırcığı gibi miydi acaba? Bir de ne kadara yaptırdın?

okadar değil ama çok kuru ve kabarıktı.ben grupfoniden almıştım.90 tl şimdide daha ucuzları var.ancak kullanılan marka önemli.global keratin juvexin iyi diyorlar.onu kullanan bi kampanya buldum.89 tl ymiş.almayı düşünüyorum.

kızlar ben yaza gırerken yaptırdım malum denıze gırmek var ılk zamalra memnuun kaldım ancak sureklı olarak kendı bakım urunlerı var onları kullanman gerekıyor şampuanı kremı saçlar ıyı köpurmuyor daha fazla şampuan ve krem harcıyorsun ben de 2 aydan sonra sıkıldım saçlarımın temızlenmedığını hıssettım ve normal şampuanımla yıkadım ve geçtı verdığınız paraya yazık oluyor yanı

kuaförün verdiği ürün bende de aynı temizlenmeme hissini uyandırıyordu birde çok pahalıydı tabi.
ama alternatif şampuanlarla brezilya fönünün ömrünü uzatabiliyorsun mesala "nude" diye şampuan var bozmuyor.

benim italyadan gelen arkadaşım izmirde benim gittiğim kuaföre gtimişti çok güzel oldu bu kadra düz olacağına ben inanmıyordum izmir balçovada dora kuaför de yaptırdı. medya markt karşısı

merhaba kızlar .
ben dün grupfoniden kampanyalı brezilya fönü satın aldım 84 liraya . izmir alsancak hairium kuaför. içimde şüpheler var korkuyorum saçım yanarsa mahfolurum

şampuanımı kendim aldım üçyolda bi kozmetikçiden nude marka 8 liraya . öğrendim ki kuaförler kazıklamaya çalışıyorlarmış önceden aldım şampuanımı

beni biriniz rahatlatınn ya nolur hairiuma giden arkadaşlar olmuş saçınız ne durumda şu anda ? şikayetvar hairium brezilya fönü saçımı yaktı yazmış birisi çok korkuyorummmmm (( :18::18:

cumartesi yaptırıcam allahım sen saçlarımı koru :26:

Nude şampuanı 8 liraya mı aldın? Biz 16 ya alıyoruz canım, bilindik bir kozmetikçi mi, bu kadar fiyat farkı olması normal değil çünkü...

vala birtane kalmıştı ellerinde kızda pek bilmiyodu sanırım fiyatını 8 lira olması lazım dedi aldım bende nemlendirici olanından :)

gelirmi nude'nin devamı dedim sanmıyorum dedi tüh yaa bak üzüldüm şimdiii

gelirmi nude'nin devamı dedim sanmıyorum dedi tüh yaa bak üzüldüm şimdiii

Hahaha olsun sen başka bir yeri gözüne kestirip sabah sabah git uyku sersemi dolaşan elemanlar belki ucuza verirler yine, o potansiyeli gördüm ben

merhaba bonnie
gerçi 1 yıl olmuş yazalı ama belki karar vermeme yardımcı olabilirsin.. bende yaptırmak istiyorum.. sen memnun kaldınmı.. ayrıca ne kadar süre kullandın.. bilgilendirirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…