Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Kızlar ben de yaptırmaya karar verdim ama benim saçım çok kıvırcık fön çektirdiğimde bile 15 dk da bozuluyor dalgalanıyor.Böyle saçı olup da breazilya fönünden memnun kalan var mı?

brezilya fönü çok yıpratıcı oluyo mu?

keratin bakım yaptırabilirsin sonra düzleştir dersin ısı verirken o da bayagı besliyor canlandırıyor ama saç hemen yaglanıyor ki benimm sacım hıc yaglanmaz brezilya fonunden farkı sadece daha az sure dayanıyor 1.5 ay falan hevesini almak isteyenler bence onu deneyerek baslayabilir.

geçenlerde yazmıştım yaptıracağımı perşembe günü yaptırdım bugun 3. günüm yarın yıkayacağım . şuan için mikemmeeel düpdüz düpedüz saçlarım deli gibi yatarım aslında kalktığımda papaz gibi olurum sabahları amaa fön çekillldği ilk an gibi saçlarım 3. günde , şunuda belirteyim normal fön saçımda yarım gün dayanırdı hele de yağmurlu nemli bi havada 2-3 saat sonra puuf kabarırrdı . şimdilik memnunum bakalım yıkadıktan sonra nasıl olacak :44:

benimde saçlarım hava şartlarına bağlı kabarıp elektirikleniyooo.bende yaptırmak istiyorum ya

Kilicbaligini evde keratin yapımı ile ilgili topigini bulmuştum önce.
Onun sayesinde evde kendim yapmaya karar verdim.
Orda keratin markası paylasilmadigi için karar verememiştim hangisini almam gerektiğine.
O sırada da bakımlıolmak.com dan Fix nano ev setini sipariş etmiş bulundum.
Sonra kızlardan bir ikisi bana özelden style marka kullandıklarını ve aldıkları
İnternet sitesinin adresini verdi ama ben oncesinde almış bulundum.
Şimdi burda kilicbaliginin bu marka ile yazdıklarını okuyunca pişman oldum, canım sıkıldı.
Onun dediğine göre iyi değilmiş.
Ama başka birinin de bu setten memnun kaldığını okudum.
Şimdi mecbur yapicam, o kadar para verdim.
Bakalım nasıl olacak.

merhaba arkadaşlar bende bir siteden brezilya fönü fırsatı buldum..49 tl diyor ama kararsız kaldım çom ucuz ama bu kuaför neredeyse bütün indirim sitelerinde kampanya yapmış...city kuaför...giden var mı yardımcı olursanız sevinirim...

Ben üçüncü kez yaptıracağım çok memnunum hazır saç gibi oluyor ama iyi marka şampuan ve krem kullanmak süreyi uzatıyor bir de kullanılan ürünleri mutlaka sorun juvexın almıştım 201 tl civarında tuttu ama hala var içinde göztepe sayonora da yaptırdığım en iyisiydi arkadaşlar işi biliyor orada:)

bende dün yaptırdım çok memnun kaldım pazartesi sabah yıkıcam inş yıkadıktan sonrada memnuniyetim sürer..:))

merhaba kızlar ben bu sitede yeniyim brezilya fönü yaptırmak isteyen bir sürü kişi olacağını düşündüm ve bu başlığı buldum sizleri uyarabilmek icin.
ben brezilya fönünü gecen yıl 3 kez yaptırdım. 3-4 ay aralıklarla yaptırmıştım. yaptırdığım markalar yanlış hatırlamıyorsam alix(alex de olabilir) ve beox tu. her ikisini de araştırmıştım en iyi sonuş alınan iki marka bunlardı. hala öyledir diye tahmin ediyorum. sonuçlar gerçekten çok iyiydi. benim saçlarım kalın telli asi ve kıvırcıktır, bu saçları dize getirdi yani bu fön işe yaradı. çokta memnundum fakat son yaptırdığım fönün etkisi geçmeye başladığında saçlarım top top dökülmeye başladı. hala daha dökülüyor ve kafamda saç kalmadı diyebilirim, bakıldıgında seyrekliği görülebiliyor çok sinir bozucu.. sürekli araştırıp bitkisel şampuanlar yağlar kullanıyorum saçımın dökülmesini durdurmak için ama tahmin edersiniz pek faydası olmuyor. sebebi brezilya fönü değildir belki diceksiniz ama benim gibi bu fönü yaptıran arkadaşlarım da bu sorunu yaşadı, araştırdığımda da bir çok insanın bu sorunu yaşadığını öğrendim. yaptırmayı düşünüyorsanızda bir defadan fazla yaptırmamanızı öneririm veya araya mutlaka bir kaç aylık bir zaman koyun. ayrıca saçlara aynı zamanda bakım yaptığını söylüyor ama etkisi geçmeye başladıktan sonra saçlarınız eskisinden kuru tiftik tiftik oluyor.

kızlar benim çok fazla zaman sorunum var. saçlarıma hergün ya da 2 günde bir düzleştirmeye zaman ayırmak istemiyorum o nedenle brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada bu zamana kadar saçımı hiç boyatmadım ve dökülmesini de istemiyorum. bu arada benim saçım kıvırcık değil dalgalı sadece.

12-14 ŞUBAT 2012 tarihleri arasında, Brezilya fönünü UĞURKAN-GÖZTEPE'DE yaptırdım. 3 günlük işlem şu şekildeydi: 1.gün keratin uygulaması, 2. ve 3. günler maşa ile düzleştirme (presleme). Bu işlemlerden sonraki günün akşamı saçınızı yıkayabilirsiniz dediler. Ben işlemlerden sonraki 2. günde saçımı yıkadım. Ardından fön ile güzelce kuruttum. Sonuç, saçım eski haline geldi. Saçımın en az 3 ay düzleşeceği hayaliyle yaptırmıştım, fakat şok oldum. Görevlilerin bize söylediği, brezilya fönü düzleştirme işlemi değil, bir bakım işlemidir. Bilseydim böyle olduğunu yaptırmazdım.

Aralik ayı başında sayanora kuaf.brezilya fönü yaptırmıstım.baslarda memnundum.yalnız kuruturken king fırcası dönen fönle kurutuyordum.tepe kısmım çok basıldı.çok çabuk yaglanmaya başladı.hergün kendi şamp. Yıkadım.nano keratin şamp.hic sevmedim.kremi güzeldi.ilk yapildigi gibi durmamaya başladı.tek avatajı saç uçlarrına iyi geldi o da kısa sürdü.bende nude sampuana döndüm.dün yağlarla bakım yaptım ve fönün etkisi gecti.6ay falanda yalan.saclarımın seyrelmiş oldugunu fark ettim.okudugum kadarıyla dökülenlerde olmus.birdaha yaptırmam.sacı çok kıvırcık ve kabarık olanlar denesin derim.ince telli olanlar sacı az olanlar asla yaptırmasın.

arkadaşlar pendik turan güzellik salonu, ümraniye nisan kuaför ya da göztepe hair academy de brezilya fönü yaptıran var mı? fırsatlarda buldum ama kararsz kaldım fırsatlarda bitmek üzere

Son düzenleme:
devam eden konunun biraz dışına çıkacağım ama.. bana kuaförüm havuza girebileceğimi, sadece denize girmemem gerektiğini söyledi... daha önce bir çok kez klorun da saçı bozabileceğini duymuştum... konu hakkında net bilgisi olan var mıdır ... havuza girmek keratinli saça zarar verir mi acaba

arkadaşlar pendik turan güzellik salonu, ümraniye nisan kuaför ya da göztepe hair academy de brezilya fönü yaptıran var mı? fırsatlarda buldum ama kararsz kaldım fırsatlarda bitmek üzere

ben turan güzellik merkezinde yaptırdım... gayet memnunum açıkçası...

aynı fırsat sitesine bakmışız :)) ben de kafaya koydum brezilya fönü yaptıracağım ama pişman olmayacağım bir yere gitmek istiyorum. ümraniyede nisan kuaförü ben de gördüm hem bana yakın ama bilemiyorum işte gidip yaptıran bi fikri olan var mı :/ bugün telefonuma da sanki biliyolarmış gibi mesaj geldi salon osem diye bir yerden orada da 99 tl brezilya fönü ama nasıl yapıyolar işte bilemiyor insan. anadolu yakasında brezilya fönünü yaptırıp memnun kalanlar yardımcı olabilirler mi çok kararsızım :18:

ben aldım turandan arayp konstum gayet olumlu konusuyorlar 4 5 ay garanti veriyorlar haftaya gitmeyi düşünüyorum

arkadaşlar hepinize merhaba. başıma geleni size anlatmadan yatamayacağımı düşüünüyorum bugün brezilya fönü yaptırdım güya. önce saçım yıkandı sonra kurutulup keratin sürüldü. işin anormal kısmı burdan itibaren başlıyor. saçım keratinle 25 dk. bekletildi ve sonra normal fön makinasıyla fön çekildi. delirdim!! ben pres yapmanız gerekiyor dedikçe inadıma fön çektiler. sonra tutup yıkadılar. benim bildiğim, presleyip bi kaç gün bekleyecektim dedim, yok o eskidendi dediler. yıkadıktan sonra önce fön çektiler sonra pres yaptılar. lakin fönden önce nasıl kırık vardıysa saçımda, halen var. ya dedim bu kırıkların düzelmiş olması gerek değil mi? yok dediler, serum verdiler bi tane. bunu üç gün saçıma sürüp pres yapacakmışım öyle düzelecekmiş. kafayı yedim yeminle. şimdi öyle oturuyom saçma sapan bir şekilde. yarın serum sürüp preslicem bakalım. çarşamba akşamı yıkayacağım ama eskisinden farklı olacağı yolunda hiç umudum yok. neye yanayım bilemedim, zamanıma mı, parama mı... offf

kuaforlere bile guven yok artik benim bildigimde sac duzlestirici ile prslemek lazim fon de neymis vermeseydin paraini bide ucuz biseye degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…