Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Ben Uğurkan da yaptırdım markasını hatırlamıyorum ama hizmetten de fönden de çok memnun kalmıştım.
Göztepe de yaptıracaksan mutlaka Özkan vardı galşba ona yaptır.

cevabın için teşekkür ederim. peki saçların nasıl oldu uğurkan da yaptırdığın kurutup kullnanabiliyor musun yoksa biraz uğraşman mı gerekiyordu?

Duyduğuma göre bu işlemi uygulayanlar işleme ait özel bir şampuanla yıkamak zorundalarmış.. :44:

Mayıs ayında yaptırdım.. Muhteşem bi şey, Hala düz saçlarım.İlk günlerdeki gibi değil tabi..ama yaptırmadan önceki haliyle kıyaslarsam 9 numaraa.. Bence en iyi ürün global.. işlem sonrası kullanılan sampuan da cok onemlii, şehir dısına cıkınca nude kullandım 1-2 sefer.. hemen üstten o küçük şaclar kabardı...Kendi sampuanıma geçince düzeldi sayılır,,

merhaba nerede yaptırdığını söyleyebilir misin?

teşekkürler.

merhaba nerede yaptırdığını söyleyebilir misin?

teşekkürler.

Merhaba,

Bahçeşehir Bia kuafor de yaptırdım. ilk fiyatı sordum bi rakam verdiler, sonra içerden bi kadın cıkıp 100 lira daha fazla soyledi,, sacın uzun vs.. Gerçi saclarım da baya uzun; 60 cm, ben de kesim ve boyayla kadının dedıgı fiyata anlaştım..

mesela normal fönü çekince o saçla yatıp ertesi gün kullanılabiliyodu bu brezilya fönünde de öyle mi? saçım düz ama hr şekli koruyamıyo

merhaba arkadaşlar, 2 ay kadar önce oğuz yanal dan almış fakat yaptırma konusunda kararsız kalmıştım.
nihayet bugün yaptırdım, şu an oldukça güzel görünüo, çarşamba tekrar gidicem son işlem için. umarım bozulmaz. ayrıntıları merak edenler için anlatayım; iki tür ürün varmış kullandıkları: beox ve global keratin.ben saçlarımın dalgasıyla ilgili çok problemim olmadığını sadece daha yumuşak ve kabarmayan, elektriklenmeyen bir saç istediimi belirttim.bunun üzerine beox un daha uygun olduunu söledi arkadaş. beox ağırlıklı olarak bakım içerirken daha az düzleşme sağlıormuş, globalde de düzleştirme ağırlıklı bakım varmış. netice olarak iki ürünü karıştırmaya karar verdi. işlem sırasında alerjik olduğum için korkudan maske falan taktım ama rahatsızlık veren hiç bi durum yaşamadım, sadece bir ara gözümde hafif bi yanma oldu. işlem toplamda ilacın sürülüp bekletilmesi ve preslemenin yapılması olmak üzere 80 dakika kadar sürdü. oysa nette daha uzun sürdüünü okumuştum. tutamlar bahsedildiğinden oldukça geniş alındı. bunlar sonucu nasıl etkiler bilmiorum ama çarşamba son işlemden sonra merak edenler için bilgi veririm:)

oğuz yanal fırsatlarda olduğundan çok meraak ettim sonuçlarını umarım bizlerle paylaşırsın. ama iki ürünü karıştırması garip geldi..

bana da garip geldi düşününce, ilk anda hiç sorgulamamıştım, alerji paniğinden sanırım, ama nasıl karışır di mi iki farklı marka :44: haber vericem sizlere sonuç belli olunca, merak etme:) bugün hala ii durumda ama o kadar ısıyı yiyince sanırım pek bozulma olmıcaktır zaten.normal fön çekilince de gidio 2-3 gün. asıl mesele ben eve gelip yıkadıktan sonrası. hiç umutlu diilim ama umarım yanıltır beni.gel çarşamba gelll

merhaba kızlarrr brezilya fönü yaptırdıktan sonra istediğiniz zaman maşayla dalgalı yapabilme şansınız oluor mu

insan inanamıyor o kadar güzel düz kabarmayan saçım olur mu diye.
ben o kadar bıktım ki saçımdan artık yıka çık olsun istiyorum..
ki benim saçım fön çektirdiğimde bile öyle güzel durma hemen bozulur kabarır.

arkadaşlar ben çarşamba son işlem için gittim, bu sefer başka bir arkadaş ilgilendi. saçıma tekrar pres yapıp yarın gel yıkayalım dedi.dün gittim yıkadı, fönü üstten tutarak elleriyle saçı düzleştirerek kuruttu ve inanılmaz ama epey düzleşmişti. uçlarında sorun vardı, o yüzden tekrar uçlarına ilaç sürüldü, preslendi. yarın tekrar gideceğim, yıkanıp bakılacak. sanırım bu iş güzel olacak :) şampuanla ilgili konuştuk, şart olduğunu söyledi. bense napacaımı bilemiorum hala, normal şampuanları alerji yüzünden kullanamıorum zaten, ya bebe şampuanı ya da sebamed kullanmalısın dedi doktorum. karar kara düşünmekteyim

merhaba kızlarrr, saçlarım artık düzzzz :) epeyce tedirgin olarak başladğım brezilya fönü maceram olumlu sonuçlandı. yıkandı, kurutuldu ve mutlu son :)

merhaba,
sonuçlarını da paylaştığın için teşekkür ederiz. en azından artık orada yaptırmak isteyenlerin kafasında soru işaretleri kalamayacak. peki saçınla hiç uğraşmadan dümdüz mü oluyor biraz anlatabilir misin?

uğraşmak gerekio canım biraz, hiç ıslak kalmıcakmış, nemli bile kalsa dalgalanır dedi kuaför. fön makinesini sıcak ayarda saça üstten tutarak ve ellerinle aşağıya doğru tarar gibi kurutuosun. ben tarayarak kurutmayı düşünüorum, daha kolay olur sanırım. kurutma işlemi her zamankinden uzun sürecek orası kesin. hele benim için çoook uzun çünkü hiç kurutmazdım saçlarımı kabarıo diye. dün havuza gittim mesela, boneye rağmen ıslanmışlar biraz, baya bi kuruttuğum halde dalgalanma oldu ama inan önceki haliyle kıyaslayınca süper yine de :) şu an bi daha test ettim parmaklarım takılmadan arasından geçebilio oğz yanal da benim saçımı yapan arkadaş çok ilgiliydi, ince ince uraştı saçlarımla. tüm elemanları aynı mıdır bilemiorum açıkçası. bi de kepeklenme oldu baya bi sanki, tırnak üstü kadar bi parça elime geldi dün, pek kepeklenmez benim saçım normalde. kaşınıo da biraz. gelişmelerden haberdar ederim yine, ben de merakla bekliorum :)

benim de saçlarım çok kabarır inan fön çektiğim halde hiç bişeye benzemez çok ince çünkü, sadece kurutma ile kabarmıyorsa seve seve uğraşırım..
inşallah ilerleyen günlerde de aynı memnuniyeti yaşarsın.
şampuanı ihmal etme

saol canım. şampuanı aldım,kremini almadım, bakalım nasıl olacak. benim saçlar kalın telli, özerk, kafasına göre takılan cinsten :) makinayı tutunca ne tarafa savrulduysa orda kalma konusunda inat eder hep. şimdi hafif ıslandım geldim, aldım makinayı kuruttum,ii durumdalar. ince telli saçlar daha kolay sanırdım, onun da derdi var demek. bi de elimizdekiyle mutlu olmayı öğrensek pek güzel olacak ama , hadi hayırlısı diyelim

ya,ince telli ve yağlı cılız saçlara sizce faydası olur mu.yaptırsam mı diye düşünüyorum.

kızlar merhabalar,
ben de uzun süredir konunun takipçisiyim. artık yaptırmaya karar verdim gibi. kaldı hangi kuaföre gideceğim. ANTALYA'da yaptırıp memnun kalan arkadaşlar var mıdır acep? bi yardım eli uzatın şu kardeşinize...:13:

Son düzenleme:
bende şehırfırsatından almak ıstıyorum 69 tl miş ama kanser falan yaptıgını okuyunca gerı attım offfffff yaaaa bi iş yapcam ya iilla bı engel cıkar karsıma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…