Ben Uğurkan da yaptırdım markasını hatırlamıyorum ama hizmetten de fönden de çok memnun kalmıştım.
Göztepe de yaptıracaksan mutlaka Özkan vardı galşba ona yaptır.
Mayıs ayında yaptırdım.. Muhteşem bi şey, Hala düz saçlarım.İlk günlerdeki gibi değil tabi..ama yaptırmadan önceki haliyle kıyaslarsam 9 numaraa.. Bence en iyi ürün global.. işlem sonrası kullanılan sampuan da cok onemlii, şehir dısına cıkınca nude kullandım 1-2 sefer.. hemen üstten o küçük şaclar kabardı...Kendi sampuanıma geçince düzeldi sayılır,,
merhaba nerede yaptırdığını söyleyebilir misin?
teşekkürler.
merhaba arkadaşlar, 2 ay kadar önce oğuz yanal dan almış fakat yaptırma konusunda kararsız kalmıştım.
nihayet bugün yaptırdım, şu an oldukça güzel görünüo, çarşamba tekrar gidicem son işlem için. umarım bozulmaz. ayrıntıları merak edenler için anlatayım; iki tür ürün varmış kullandıkları: beox ve global keratin.ben saçlarımın dalgasıyla ilgili çok problemim olmadığını sadece daha yumuşak ve kabarmayan, elektriklenmeyen bir saç istediimi belirttim.bunun üzerine beox un daha uygun olduunu söledi arkadaş. beox ağırlıklı olarak bakım içerirken daha az düzleşme sağlıormuş, globalde de düzleştirme ağırlıklı bakım varmış. netice olarak iki ürünü karıştırmaya karar verdi. işlem sırasında alerjik olduğum için korkudan maske falan taktım ama rahatsızlık veren hiç bi durum yaşamadım, sadece bir ara gözümde hafif bi yanma oldu. işlem toplamda ilacın sürülüp bekletilmesi ve preslemenin yapılması olmak üzere 80 dakika kadar sürdü. oysa nette daha uzun sürdüünü okumuştum. tutamlar bahsedildiğinden oldukça geniş alındı. bunlar sonucu nasıl etkiler bilmiorum ama çarşamba son işlemden sonra merak edenler için bilgi veririm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?