- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
kuaför dalin le yıka 1 seferlik ben şampuan gelince seni haberdar ederim dedi.. dua edin benim için umarım yağlı saçlarla oturp beklemem bi şampuan yüzünden heba olmaz..
İyi ama dalinin içindede sülfat var ne anladım ki ben bu işten şimdi? Bir seferde bir şey olacağını sanmıyorum gerçi ama...
walla yapacak bişeyim kalmadı yarın yıkamam lazım saçlarımı artık oksijen almam lazım dışarı çıkmam lazım
Amannn yıka gitsin :) Ben biraz evvel 2. defa yıkadım saçlarımı yumoş yumoş, nasıl mutluyum anlatamam :) Üstelik normalde yarım saatte kuruyan saçlarım ıpıslakken bile 10 dakikada kuruyor bu sayede artık bakım yaparken üşenmeyeceğim
hadi gözünaydın senden cesaret aldım ben de denicem
hem hiç kıskanmadım
.bu saç bu kadar nasıl parladı gözlerim kamaştı. Vallahi de billahi de harika görünüyor. Bir sene boyunca bakım yapsan bu kadar harika görünmezdi.
canım mükemmeeel olmuşşşiyi günlerde sawura sawura kullanasın inşallah bende yarın yıkayacağım saçlarımı korkuyorum umarım senin ki gibi olur :18:
brezilya fönü kopma yanma yapmıyor aksine bakım sağlar dedi kuaforum zaten cok kıvırcık değil saclarım dalgalı ama güvenemıyorum yinede illaki eksi yönleride vardır yaptıranlar bunlarıda paylaşırmı çünkü 300 tl az bi para değil :18:
Ne kadar anlayabilirsiniz bilmiyorum ama rica üzerine fotoğrafları ekliyorum, saçların şu an dalgalı olduğuna bakmayın çünkü saçlarımı kurutur kurutmaz ördüm :)
ıyı aksamlar kızlar benım saclarım platın rengınde ve tahmın ettıgınız gıbı yanık :) pazartesı gunu bende bu kalıcı fonu yaptırmak ıstıyorum ama bugun bır arkadasım yanık sacları daha cok yakısyormus deyınce korktum acıkcası
Saçların harika görünüyorrrr benimde böyle aynı ışıl ışıl hatta bugün süper dalga yaptım maşayla kurutma ve saçımı yapmam yarım saat sürdü .. çok mutluyummmmm ya seninde baya iyileşmiş görünüyor saçın pazar günüde yap bakalım daha da fark edecek mi
ıyı aksamlar kızlar benım saclarım platın rengınde ve tahmın ettıgınız gıbı yanık :) pazartesı gunu bende bu kalıcı fonu yaptırmak ıstıyorum ama bugun bır arkadasım yanık sacları daha cok yakısyormus deyınce korktum acıkcası
Hayır hiç öyle birşey yok bu zaten saç botoksu ben brezilya fönünü yaptırmadan 3-4 gün önce röflemi yaptırdım benimde platin ve şuan çok güzeller asla tereddüt etme mükemmel oluyor
benim arkadaşım da platin ve sana ne kdr parlak ve hoş göründüğünü anlatamam bence mutkala yaptır hatta bende düşünüorum saçlarım kumral platin attırsammı aralara die :81:
Aynı şekilde bende aralara güneş balyajı atıp 2 gün sonra keratini uyguladım bu sayede balyajların akma ihtimalide kalmadı, resmen mühürlemiş oldum.Şiddetle tavsiye ederim...
kızlar bu müthiiş bişeyy herkes yaptırmalı bence. saçlarımı yıkadım yumuşacık oldu ancak benim saçların 1 postaya daha ihtiyacı war gibi yaptıdğım yer malzemeden çalmış olabilr. kılıçbalığı gel beraber yapalım şu işi bir de yıkadğım şampuan farklı oldğu için sanırım çok minik minik keratin kalıntıları kaldı saçlarımda kepek gibi görünen.onu da bi watsons bulup halledicem inş.
kızlar benim merak ettiğim bişey var sizin şampuanlarınız köpürüyormu?
kuaförüm bu şampuan fazla köpürmez demişti ona hazırlıklıydım fakat kullanırken söylediğinden fazla şampuan alsamda hiç köpürmüyor bu yüzden de dağılmıyor.
yıllarca köpürte köpürte yıkamaya alıştığım için şimdi temizlenmiyo gibime geliyo sizdede öyle m???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?