Benim aldığım jel kıvamında ama gayet güzel köpürüyor canım seninki niye böyle oldu ki?
duyduğuma göre kuaförlerin sattığı şampuanlar köpürmüomuş benim yaptıran arkadaşım da bahsetmişti.. ciddi bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kız aydır kullanıo şampuanları ve harika görünüo.
ayrıca foto yükleyemiyorum..
Hayır hiç öyle birşey yok bu zaten saç botoksu ben brezilya fönünü yaptırmadan 3-4 gün önce röflemi yaptırdım benimde platin ve şuan çok güzeller asla tereddüt etme mükemmel oluyor
benim arkadaşım da platin ve sana ne kdr parlak ve hoş göründüğünü anlatamam bence mutkala yaptır hatta bende düşünüorum saçlarım kumral platin attırsammı aralara die :81:
cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın o zaman korkmadan yaptırabılırım nasıl olduğu hakkında yazarım ınsallah guzel olur
arkadaslar herkese merhaba. su anda evde kendi cabalarimla brezilya fönü cekmis bulunmaktayim bende=) (tesekkürler kılıçbalıgı) sormak istedigim bir iki sey var. SAcini erken yıkayan bir arkadas vardi yanlis hatirlamiyosam (su an cepten yaziyorum eski sayfalara bakamadim) herhangi bi problem yasadı mı cok merak ediyorum. Ben de 3. Gün yikicam cünkü carsamba gunu nisanlim askerden geliyor bu kafayla karsilayamamm asla=) bir de kılıçbalığı sana da bir sorum var aynı urunleri kullandıgımız icin sana soruyorum. KAfam acaip derecede yagli kaldi sende de öyle oldumu. YAni ellerimi saclarimin arasina attigimda böyle tutuk tutuk saclarim. Ve hala elime o acaip kokulu seyden geliyor. Kurumamis deme dün gece saat 12.30 dan 2.30a kadar kuruttum düzlestirdim canim cıktı=) bu kadar kalmasi normal mi? 80ml kullandim bu arada.
cok sagol canım icimi rahatlattin valla.. Carsamba sabahi yikiycam o zaman ben de.. Sana da kolay gelsin bu arada =)
Canım bende birazdan 2. defa uygulayacağım, evet bir miktar yağlı kalıyor bu da ürününün çok yoğun oluşundan dolayı bizde biraz abartınca tabii saç kurumuyor gibi haha merak etme doğru uygulamışsındır zaten tamamen kuruması 4 saati buluyor canım:) Ben bu sefer 60 ml uygulayacağım bakalım nasıl olacak...Eğer tam 3 günü doldurursan yıkmanda sakınca yok canım bende 4. günün tam dolmasını beklemedim çünkü.
kızlar siz kndiniz nasıl yaptınız ya bizimlede paylaşın(((
Ben bir şey merak ediyorum.. Bu brezilya fönü uygulandıktan sonra 3 gün boyunca kuaföre gitmek zorunlu mu? Şu sebeple soruyorum ben İzmir'de yaptırmayı düşünüyorum ama Bodum'da yaşıyorum yani sürekli gidip gelmek çok zor gelecek... ilk keratin işlemini yaptırdıktan sonra bulunduğum yerdeki herhangibir kuaföre maşa yaptırsam aynı işlem olmaz mı?
oooof oooof brezilya fönümdem çok memnunum keşke saçlarım sarı ve uzunken bunu keşfetseymişimboşuna kestirdim :95:
sonunda yaptırdım bugun tekrar gıdıcem pres yaptırıcam 4 gun yaptırıcakmısım 4.gunu yıkanıcakmıs sonucu cok merak edıyorum ama kokusu cok keskınmıs gozlerımden yas geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?