Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

sonunda yaptırdım bugun tekrar gıdıcem pres yaptırıcam 4 gun yaptırıcakmısım 4.gunu yıkanıcakmıs sonucu cok merak edıyorum ama kokusu cok keskınmıs gozlerımden yas geldı

benim ilk gün gözlerim yandı diğer 3 gün etkisini kaybetti sanırım sadece buhar çıktı saçımdan

ama 6 ay sonucunda dipteki saçlar kıvırcık altları ise düz kalıomus doğru mu?

Hayır canım o bildiğimiz defrizede oluyor, 6 ay sonra saçların eski haline dönecek dalgalısya dalgalı, kıvırcıksa kıvırcık gibi.

canım onun adı brezilya fönümüydü bana sanki başka bi ülkenin adını taşıyordu gibi geldi neyse eger senin dediginle benim bi arkadaşımda sahit oldugum şey aynı şeyse sonuç mükemmel oluyor söyliyeyim dedim. bi 6 ay kadar düz kalıcakmış sacı.

kılıçbalığı sen kendin yaptın bildiğim kadarıyla...zorlanmadınmı?çünkü bu ilaçların saç dibine fln degmemesi gerekiomusbide bana kendi haline dönmeyip düz kaldığını söleyen keratin satıcısı :S bende kendim yapmak istiorm yardım et.kullandığın keratin markasını ve nerden aldıgını bana ozel mesajla yollarsan cok sevinirim kılıçbalığı....cvp verdiğin için teşekkürler...

sehirfırsatında , 159 a var canım bugün bak istersen , bende geçen ay o kuaföre yaptırmıştım

Bununla alakalı bir konu açmıştım canım, tüm bilgileri orada paylaştım.

sanırım şehir fırsatında vardı evet 90 tlye yada daha ucza bıde oraya bakın kuaforde yaptrmak daha mantıklı cunku zor bı yontem

Bugünkü fırsatı bende gördüm 159 TL bana biraz pahalı geldi çünkü bundan 2 hafta kadar önce 99 TL vardı ben 99 TLlik fırsatı bekliyorum ilk denememi o şekilde yapacağım :)

ya arkadaslar kimse cvp vermemis nasıl yararlanabiliorsun bu sitenin fırsatlardan ben almak istiyorum ama beceremedim

ya arkadaslar kimse cvp vermemis nasıl yararlanabiliorsun bu sitenin fırsatlardan ben almak istiyorum ama beceremedim

Canım önce üye oluyorsun zaten mailine sürekli fırsatlar geliyor, gelen maile tıklayıp fırsatın olduğu sayfaya gidiyorsun ordan satın al butonuna basıp kart bilgilerini girip satın alıyorsun hepsi bu.

kılıçbalığı keratini nerden aldığını ve hangi marka aldığını bana özelden yazarsan çok sevinirim.....

selaaaam

ben brezilya fönü işlemini yaptıralı yaklaşık 2 hfta olucak. ama saçlarımın uçları eski haline dönmeye başladı gibi.. sanki kullanılan miktar az gelmiş gibi hisediyorum tekrar yaptırıcam şubat ayı sonunda.. yaptıranlara sesleniyorum:84: yıka-çık yapmak istiyorum ama bi takım kabarmalar ve dalgalanmalar söz konusu ki benim saçım normalde çok az dalgalıdır ayrıca ilk günkü gibi parlamıo.. ilk yıkadğımda parlak ve yumuşacıktı şimdi okdr deil eskiye dönmeye başladı gibi.... sizin de böyle problemleriniz war mı...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…