cnm sen nerde yaptırdn memnun kaldın?
sonunda yaptırdım bugun tekrar gıdıcem pres yaptırıcam 4 gun yaptırıcakmısım 4.gunu yıkanıcakmıs sonucu cok merak edıyorum ama kokusu cok keskınmıs gozlerımden yas geldı
ama 6 ay sonucunda dipteki saçlar kıvırcık altları ise düz kalıomus doğru mu?
bende bi kac haftadan beri brezilyanfönünü izmirde arastırmaktayım bi yere gittim 450-500 Ytl Fiyat verdi ve tabikide cok geldigi icin kuaförden geri döndüm simdide bi tanıdık kuaföre sordum oda 250 Ytlye yaparım diyor.Cok para bunlar yaa daha uyguna yapan yokmu izmirde yaa.En fazla verebilcegim para 100Ytl.
sehirfırsatında , 159 a var canım bugün bak istersen , bende geçen ay o kuaföre yaptırmıştım
tskler cnm benim yardımcı oldugun icin. peki nasıl memmunmusun sen?
benim saçlarım dalgalı olduğu için iyi sonuç aldım gayet memnunum şuan canım :)
benim saçlarım dalgalı olduğu için iyi sonuç aldım gayet memnunum şuan canım :)
kılıçbalığı sen kendin yaptın bildiğim kadarıyla...zorlanmadınmı?çünkü bu ilaçların saç dibine fln degmemesi gerekiomusbide bana kendi haline dönmeyip düz kaldığını söleyen keratin satıcısı :S bende kendim yapmak istiorm yardım et.kullandığın keratin markasını ve nerden aldıgını bana ozel mesajla yollarsan cok sevinirim kılıçbalığı....cvp verdiğin için teşekkürler...
sanırım şehir fırsatında vardı evet 90 tlye yada daha ucza bıde oraya bakın kuaforde yaptrmak daha mantıklı cunku zor bı yontem
Bugünkü fırsatı bende gördüm 159 TL bana biraz pahalı geldi çünkü bundan 2 hafta kadar önce 99 TL vardı ben 99 TLlik fırsatı bekliyorum ilk denememi o şekilde yapacağım :)
ya arkadaslar kimse cvp vermemis nasıl yararlanabiliorsun bu sitenin fırsatlardan ben almak istiyorum ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?