- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Bazı yorumlara ithafen yorum yapma gereği duydum.
Kadın başkasını sevmiş ve evliliğini "bitirmiş"
Ahlaksızca devam eden bir ilişki mi var ortada.
Yakında ab ye gireriz demek ne Allah aşkına?
Türkiye de her evlilik geçimsizlikten mi bitiyor
Kadın yapmış bir şey arkasında durmuş gitmiş boşanmış
Tüü rezil mi demeliydik?
Konu sahibi ilk başta bu bayan evlenmiş boşanmış annem benim görüşmemi istemiyor dedi.
Diğer ayrıntıları söyleseydi belki de tepki vermeyip destek olurduk
Her boşanan dışlanacaksa bu toplumda işimiz var
Aldatan erkek/kadın onurlu olsun gitsin boşansın diyende yine sizsiniz hatırlarım...
kadın eski sevgilisine dönmüş,
madem eski sevgilisi aklındaydı niye evlendi?
niye çocuk yaptı ?
çocuğa şu an ananne bakıyor, ne baba var ne ana
annesi nerde?
sevgili peşinde!
oldu çok güzel yapmış. bir çocuğun hayatının içine etmiş.
evli bir insanın başka birine aşık olmaya hakkı yok. birine aşık olanın da başka biriyle evlenip hayatları karartmaya.
kadın eski sevgilisine dönmüş,
madem eski sevgilisi aklındaydı niye evlendi?
niye çocuk yaptı ?
çocuğa şu an ananne bakıyor, ne baba var ne ana
annesi nerde?
sevgili peşinde!
oldu çok güzel yapmış. bir çocuğun hayatının içine etmiş.
evli bir insanın başka birine aşık olmaya hakkı yok. birine aşık olanın da başka biriyle evlenip hayatları karartmaya.
konuyu baska yöne cekmeyin dogru okuyun !!!! , sorun dul olmasi degil !!!!!!!! evliyken ex sevgili geliyor cocugu var bayanin ,vs vs bosaniyor, tabi öyle kadinlarin temiz toplumda isleri yok erkek olsun kadin olsun , hikaye ne olursa olsun saygisiz insanlara saygi gerekmiyor ......bahaneye gerek yok , söyle istemiyorum seninle gorusmek hayat tarzin bana uymadigi icin arkadasligimizda olamaz nokta , öylelerin kalpini kirsan ne yazar tzzzz....
Günaydın arkadaşlar kızın üstüne niye bu kadar geliyorsunuz eger bu kız şöyle bir konu açsaydı bir komşumuz bir bayan var ve kocası bunu aldatıyor deseydi adama etmedigimiz hakaret kalmazdı degil mi bu kadın da çocugu oldugu halde eski sevgilisine dönmüş benim için aldatan erkekte aynıdır aldatan kadında aynıdır aralarında hiç bir fark yoktur o yüzden çifte standart yapmayalım kimse dul oldugu için suçlamıyor dul olmak suç degildir eşini aldattıgı için kızıyor evinde ne eziyetler çekti yada kocasından neler gördükü eşini aldattı diyoruz o zaman aynı ifadeleri başkaları erkekler için kullansa yani evinde ne gördügü karısı aldattı dese olmaz degil mi o yüzden benim gözümde aldatan erkekte aldatan kadın da sıfırdır.
İyi de kadın aldatmamış ki. Ayrılmış, eski sevgilisine geri dönmüş. Aldatmak isteseydi boşanmazdı. Ayrıca kadının özel hayatının buraya konu olması anlamsız.
bana önyargili diyorsunuz ama asil önyargili sizlersiniz! ben emin olmasam zaten böyle bir konu acmazdim. Ben onun bunun lafinla hareket etmiyorum ayrica. Kiz bunu bana kendi agziyla anlatti. eski sevgilim icin bosandim kocamdan dedi. Böyle bi hareket bana göre cok yanlis. O yüzden görüsmek istemiyorum.
Günaydın arkadaşlar kızın üstüne niye bu kadar geliyorsunuz eger bu kız şöyle bir konu açsaydı bir komşumuz bir bayan var ve kocası bunu aldatıyor deseydi adama etmedigimiz hakaret kalmazdı degil mi bu kadın da çocugu oldugu halde eski sevgilisine dönmüş benim için aldatan erkekte aynıdır aldatan kadında aynıdır aralarında hiç bir fark yoktur o yüzden çifte standart yapmayalım kimse dul oldugu için suçlamıyor dul olmak suç degildir eşini aldattıgı için kızıyor evinde ne eziyetler çekti yada kocasından neler gördükü eşini aldattı diyoruz o zaman aynı ifadeleri başkaları erkekler için kullansa yani evinde ne gördügü karısı aldattı dese olmaz degil mi o yüzden benim gözümde aldatan erkekte aldatan kadın da sıfırdır.
Derdiniz kadını burada özel hayatını anlatıp, rezil etmekse ehh bir nebze mutlu olabilirsiniz..
Ben kadın için çok üzüldüm, yazık sizi arkadaşı sanıp en özelini anlatmış, evine çağırmış.
Bence gidin söyleyin; sen kocanı başka bir adam için terkettin, evinde yalnız yaşıyorsun o yüzden sana gelmek istemiyorum diyin.. Dul olmak suç değildir, belki kocasından eziyetler gördü kadın, belki daha kötü şeyler oldu. Belki ailesinin zoruyla evlendi ? Dul kadınlara kötü gözle bakan erkekleri kınadığım gibi sizin gibi bunu kötü bir şeymiş gibi anlatıp sözümona kendinizi haklı çıkarma çabanızı da kınıyorum..
yüzde bir milyon eminim ki burada konu sahibini önyargılı olmakla suçlayan azarlayan bir çok kklı arkadaş etrafında burada hakkında konuşulan tarzda bir komşu kadına sahip olsaydı huzursuz olur,evine sokmaz,kocasını sakınmaya çalışır,bu kadını nasıl çevremden uzaklaştırırım diye konu açardı..yüzde bir milyon eminim çünkü 4,5 yıllık bir geçmişim var bu siteyle..
yüzde bir milyon eminim ki burada konu sahibini önyargılı olmakla suçlayan azarlayan bir çok kklı arkadaş etrafında burada hakkında konuşulan tarzda bir komşu kadına sahip olsaydı huzursuz olur,evine sokmaz,kocasını sakınmaya çalışır,bu kadını nasıl çevremden uzaklaştırırım diye konu açardı..yüzde bir milyon eminim çünkü 4,5 yıllık bir geçmişim var bu siteyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?