Bu acı nasıl geçer?

senin bir buçuk ay olmuş, benim dokuz ay oldu bir arpa boyu yol gidemedim. bu acı nasıl geçer.. önceden zaman diyordum ama zaman tek başına işe yaramıyor.ne zaman ki bir gün karşıma yeniden sevebileceğim sevileceğim ve güven duyacağım bir insan çıktığında, geçmişteki anılarımın yerlerine yeni anılar koyduğumda, işte o zaman bu acı geçebilir.

ve bir de, eski sevgiliden arkadaş olmaz..

Su an öyle sinirliyim ki..
Önceki konumdan da bilirsiniz. 2 yıllık ilişkim bitti,sıkıldığını aşık olmadığını söyleyerek gitti..
Günlerdir,haftalardır ağlayıp duruyorum normalde kolay kolay asla yıkılmam ama bu sefer neden böyle oldu anlayamıyorum.
Kendimi oyuncak gibi hissediyorum,bu zamana kadar bana gerçekten aşık,beni seviyor diye düşünüyordum.
ama her şeyi bir cümleyle silip atabildi,ve bunun üstüne arkadaş kalmak istiyor beni görmeden de yapamıyor.
Öyle yoruldum ki,içim daralıyor.
Asıl meseleye gelirsem eğer;
Ortak arkadaşlarımızdan bir kız var. Hiç muhabbetim olmadı şu ana kadar,ama sevgilimle ortaokuldan arkadaşlar. Beni nedense bu kız hiç sevmiyor..
Normalde erkek arkadaşım facebook hesabına hiç kız eklemez,fotoğraflarını bile yüklemez hatta sanal ortamı hiç ciddiye almazdı.
Oyun oynar çıkardı.
Şimdi bir baktım,o kızı eklemiş. Üstelik durumlarını ve fotoğraflarını beğenmiş. Kızın durumunun bir tanesi şu: "Komik olan beni güldürebilen güzel gülüşlü erkekler benim için çoookkk önde"
içten içe öyle sinirlendim ki.
Normalde bu facebooktan "bunun durumunu beğenmiş,şuna yorum yapmış,niye beğeniyor" gibi tripleri hiç doğru bulmam.
Ama bunu hiç yapmayan adam,ayrıldığımız gibi fotoğraflarını yüklüyor,kızın fotoğraf ve durumlarını beğeniyor. Erkek arkadaşım açıkken kız da hep açık oluyor. O kapalıyken,erkek arkadaşım da kapalı oluyor. Hala çok güveniyorum ona ama bilemiyorum.

Hala içim acıyor. Bunu söylemek istemiyorum ama çok seviyorum. Bu ayrılık acısı nasıl geçer? Evlilik planları kurduğum insan,tüm hayallerimi onunla gerçekleştirmek istediğim insan,sevdiğim adam.. Bir anda beni yarı yolda bırakıp gidiyor. Buna nasıl dayanacağım bilmiyorum.:50:

Biliyorum derdi veren Rabbim dermanını da verecek inşallah. Ama kendimi çok kötü hissediyorum,ve çok yorgun. Hala geri dönmesini istediğim için kendime çok kızıyorum.
içimden de diyorum inşallah benim yaşadıklarımın aynısını yaşar da o zaman beni anlar, ne bir eksik ne bir fazla aynı acı.. Ah etmek istemiyorum ama gönlüme,dilime engel olamıyorum.
Sevgililik dönemimizde hep alttan alan bendim,dünya yansa asrı yanmazdı çok umursamazdı ama sevdiğini hissedebiliyordum. Ama sevgisi bile "arkadaş seviyesindeymiş!"

Sizce nasıl geçer bu acı? 1.5 aya yaklaşıyor ayrılalı ama unutamıyorum. Unutmak için de sevmedim ki diyorum bazen.
Karışık yazdıysam kusuruma bakmayın lütfen,yazıp rahatlamak düşüncelerinizi almak istedim.
Sizde böyle durumlar yaşadıysanız eğer tavsiyelerinizi,önerilerinizi almak isterim çok sevinirim..

Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden.. :42:

imkanın varsa gez toz, uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla görüş yeni ortamlara gir gerçekten iyi geliyor bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum. İnsanın bu dönemde hiç bişe yapmak içinden gelmiyor hayat anlamsız geliyor ama insan içine girdimi ister istemez hayatın ondan ibaret olmadığını anlıyosun. Onunla gelmedin bu hayata onsuzda mutlu olabilirsin.. Zaman herşeyin ilacı inanki bi bakıyorsun ki hepsi geçmiş bitmiş. Şükür geride kaldı o günler:)

Yorumların tamamını okumasamda bir çoğuna göz attım,ancak okuduklarım arasında en çok şöyle yazılanlar ilgimi çekti:arkadaşlarınla gez.toz.eğlen görmediklerini gör v.b. sahi öyle yapınca geçiyormu? yapmayın Allahaşkına kandırmayalım kendimizi; ben geçmez diyorum ve ekliyorum taaki bu işi beyninde sonlandırana kadar kişi ...

Çok teşekkür ederim hepinize,yorumlarınız için.
Hepsini dikkate alıyorum.
çok zor bir dönemdeyim gerçekten. Arkadaşlarımlayken pek aklıma gelmiyor ama her şey onu hatırlatıyor beraber yediğimiz yemek,gezdiğimiz yerler, paylaştığımız anılar.. Her şey.
Sizin dediğiniz gibi güçlü olmaya çalışıyorum ama ruh gibiyim.
Artık bu acı bitsin,geçsin istiyorum..

1.5 ayda geçer mi acı ben yıllardır çekiyorum yeni yeni bitiyor:))aşık oldum derken kolay unutmaya gelince acı çekmeden hop unutalım istiyoruz sefasını çekip cefasında kaçmak olmaz:))geçer elbet neler unutuyor insan:)

Bu karakterde bir adamla evlenseydin sana daha çok acı çektirecekti
hayatın alt üst olmuş gibi geliyor olmalı
ama hayatının altı üstünden daha güzel olabilir şu anda bunu bilemezsin
belki de böyle olmasının sebebi seni mutlu edecek biriyle karşılaşacak olmandır

canım konuyu okurken cok uzuldum ya,unut demesi kolay biliyorum unutamazsın ama intikam alabilirsin,kendini byle rahatlatabilirsin,sende başkasıyla çık canım kıskandır onu

Başka kız var diyenlere katılıyorum. Hele erkeklerde nedense hep böyle olur, kendi kendilerine ayrılamazlar zira. Ayrılırken de açıklamasız ayrılırlar, mümkünse en asil sebeplerle...

Bu acı nasıl geçer? Zamanla geçer. Bu arada kendinize bakın, giyiminizi/saçınızı vs. değiştirin, güzelleşin, zaten iştahsızsınızdır, doğal bir rejim olur; yürüyüşlere çıkın, enerjinizi yükselten arkadaşlarınızla görüşün; kız arkadaşlarımız sağolsunlar biraz bıktırın onları, hepimizin yaptığı gibi :1:

Bir de Facebooktan filan silin o arkadaşı bence de, ne kadar az haber alırsanız o kadar çabuk kendi hayatınızı kurarsınız...

Bir de evlenmeyi düşünüyordum filan diye kendinizi üzmeyin, evlenilecek bir durum yokmuş, bir zaman sonra bakıp aman ne şanslıymışım diyeceksiniz.

Yorumların tamamını okumasamda bir çoğuna göz attım,ancak okuduklarım arasında en çok şöyle yazılanlar ilgimi çekti:arkadaşlarınla gez.toz.eğlen görmediklerini gör v.b. sahi öyle yapınca geçiyormu? yapmayın Allahaşkına kandırmayalım kendimizi; ben geçmez diyorum ve ekliyorum taaki bu işi beyninde sonlandırana kadar kişi ...

Biranda unutulmaz zaten ama bu donem biraz daha boyle hafifliyor derdini anlatabildigin birileri olunca kafa dagitinca hafifliyor bu isi beyninde sonlandirmak icin caba sarfetmekten bahsetmek istemistim:) oturup hep onu dusununce gecer mi peki? Bazi arkadaslar da ugrasi bul demis mesela evet mantikli olan bu, bir sekilde aklini baska seylerle mesgul etmeli insan... bir anda unutacaksin bunlari yap diyemeyiz ama bu sureci nasil hafif atlatirim ona bakmali insan.

Back
X