Bu Acıya Dayanımıyorum

maya24

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
170
53
13
28
Arkadaşlar çok kötüyüm yeryüzündeki en büyük acılardan birini çekiyorum 4 yıl önce eve alıp beslediğim canımdan çok sevdiğim kedim dün araba çarptı gözümün önünde vefat etti panik atak krizi geçirdim kendimi parçaladım içimdeki acı geçmiyor en çok kendimi suçluyorum onu yürüyüşe çıkarmasaydim ölmeyecekti dünden beri göz yaşım dinmiyor o benim arkadaşımdi çocuğumdu kendimi affetmiyorum başka kedi al diyorlar hiç biri onun yerini tutamaz.Benimle aynı durumu yaşayan var mı canından çok sevdiği evcil hayvanini kaybeden var mı ben kafayı yemek üzereyim

Canim bir süre acini yasa, bi yas süreci oluyor. Çok üzücü çoğu insan anlamıyor ama ailenin bir parçası oluyor işte. Yavaş yavaş alışacaksın ama tabi özlem kalıyor. Kendini de suçlama olacağı varmış kötü niyetli bisey yapmamıssınki. Biraz zaman ver kendine.

Benim de kedim ölmüştü ölüsünü bulmustum günlerce ağlamıştım kediye mi ağlıyorsun sokak kedi dolu diye dalga geçen çok oldu.Ama hic bir kedi onun gibi olmayacakti olmuyor da o kadar uysal o kadar sevecendi ki evlat gibiydi.Bazı insanlar sadece bir insana sevgi duyulur zannediyorlar basiniz sagolsun cok iyi anliyorum.Kizim simdi kedi istiyor evde kedimiz olsun yanimda yatsin diyor hem astimim var diye hem de ölür diye korktugum icin kedi sahiplenemiyorum travma oldu resmen bir evde kedi görsem daha önce kedi görmemis gibi dokunmaya korkuyorum bir sey olur diye.Dalga gecen olursa görüşmeyin hayvana merhameti olmayan insanlardan fayda gelmez kimseye.

Çok üzüldüm, benim de kedim gözlerimin önünde acı çekerek ölmüştü sanırım 2-3 ay mütemadiyen ağladım çok zor bir durum size sabır diliyorum. Benim eşim çok ağladığım için sokakta bulduğu yavru bir kediyi getirmişti açıkçası ben ilk başta istememiştim ama onun da annesi bakmamıştı ve kendi kendime dedim ki biz birbirimize iyi gelebiliriz, ki çok şükür öyle de oldu. Ama size bir tavsiye veremiyorum bu konuda çünkü insan ailesinden birini kaybetmiş gibi üzülüyor. En azından bir süre acınızı yaşayın ama kendinize de haksızlık etmeyin. Şimdi düşündüğümde her ne kadar kedimin ölmesine mahvolsam da başka bir kedinin de belki hayatını kurtardım. Acınız yavaş yavaş hafifleyecektir ama kendinizi suçlamanın hiçbir yararı yok , tekrar sabır dilerim..

Hemen kedi sahiplenmeyin bırakın acınızı yaşayın,olması gerekenin önüne geçilmiyor,kendinizi suçlamayı bırakın

Aynen dediğiniz gibi hiç kimse onun gibi olmaz olmayacakta o benim evladımdı Allah şahit bir çocuğum olsaydı ayirmazdim o kadar çok seviyordum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

Başınız sağolsun
Bilmez miyim o acıyı
Bahçede baktığım anne kediyi çarpmıştı
4 yavrusu vardı minik minik
Hepsi ürkektiannelerini beklediler 2 gün
Sonra dayanamayıp çıktılar mama için
Ağla ağla helak oldum günlerce
Ne söylesek teselli etmeyecek
Acı hep aynı kalmıyor ama unutulmuyor da
Her beslediğim canın yeri ayrı
Bazıları çok iz bırakıyor tıpkı insanlar gibi

Bana da aynı şeyleri söylüyorlar acimla dalga geçiyorlar bilmiyorlar o benim evladımdı 4 sene çocuğum gibi baktım ona

Çok teşekkür ederim .Gözümün önünde can verdi öyle bir acı ki hiç dinmiyor ciğerim kavruluyor her yer onun anılarıyla dolu

Benim badem'im de vet hatası yüzünden öldü. İçimin nasıl kavrulduğunu, ne kadar ağladığımı bir Allah bilir. Hala aklıma gelince ağlarım.
Hayvan sevmenin tek kötü yanı bu işte. Bir şekilde kaybedince yüreğini yakıyor insanın.
Evinizi de kalbinizi de kapatmayın diğer canlara. Birinin açtığı yarayı diğeri yalayarak iyileştirebilir.

Başınız sağolsun dediğiniz gibi için kavruluyor ağlama diyorlar bilmiyorlar göz yaslarim kendiliğinden akıyor

Başınız sağolsun dediğiniz gibi için kavruluyor ağlama diyorlar bilmiyorlar göz yaslarim kendiliğinden akıyor
Geçecekama zaman lazım
Arkadaş doğru söylüyor elbet yeri ayrı olacak ama kapatmayın yüreğinizi evinizi
O kadar çok sevgiye muhtaç can var ki
Siz ona o size iyi gelecek

Olur mu hiç öyle şey, ağlayın doyasıya. Her canlı ardından özlem duyulmasını hak eder. Siz bakmayın millete. Açıkçası bir hayvanla yaşamayanlar bunun ne tip bir bağ olduğunu anlamıyorlar. Aman işte kedi ölmüş, abartıyor altı üstü bir köpek vs sözleri o kadar çok duyuyoruz ki.
Siz o minik yüreğin yasını tutun. Zamanla kaybınıza karşı daha dayanıklı olmaya başlayacaksınız.

Evet altı üstü bir kedi diyorlar ben onu o kadar çok sevdim ki benim evladımdı çok canım yanıyor . Teşekkür ederim mesajıniz için

Ben de canım oğlumu kaybettim 2 yıl önce. Söylenecek hiçbir söz ne içinizi rahatlatacak ne de teselli olacak. O yüzden sabır dileyip tüm kalbimle size sarıldığımı söylemek istedim sadece.

Evet altı üstü bir kedi diyorlar ben onu o kadar çok sevdim ki benim evladımdı çok canım yanıyor . Teşekkür ederim mesajıniz için
Bir canı tüm kalbiyle sevememiş insanlar der öyle. Ama siz biliyorsunuz altı üstü bir kedi olmadığını. Evlat, dost ve daha fazlası. Eminim çoğu insandan daha kıymetliydi sizin için de. O yüzden, duygunuzu anlayamayacak insanlar yüzünden bastırmaya çalışmayın yasınızı. İçinizden geleni yapın, milletin beklentisine göre düzenlemeye çalışmayın duygunuzu.

Var canım ben . Aile bireyini kaybetmekten hiçbir farkı yok bu acının .
Sana tek diyeceğim ; acını hiç bastırma dibine kadar yaşa , kimsenin acını küçümseyip geçiştirmesine izin verme .
İnsan beyni öyle bir yapı ki inan herşeye alışıyor . Beynin gerekeni yapacak tek çare zaman . Acın asla şimdiki gibi kalmayacak buna emin ol. Zaman ver kendine . Şimdiki gibi yakıcı olmayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…