Bu Acıya Dayanımıyorum

Allah sabır ve dayanma gücü versin inşallah canım çok zor biliyorum ama kendini suçlama olacak olan her türlü oluyor. Benim kedim de evde ben yanımdayken bir anda öldü. Kardeşiyle oyun oynuyorlardı iki dk telefona dalmışım bir baktım kedi yerde yatıyor tuhaf sesler çıkarıyor büyük tuvaletini yapmış. Aldık onu gece veterinere yetiştirmeye çalıştık ama biraz uzaktı gidene kadar hayvan öldü. Dili morarmış bisey yutmuş boğulmuş dediler ama yutacagi bisey de yoktu röntgen çekildi bisey göremediler. Bende çok suçladım kendimi yani başımda daha erken farkedemedim diye. Günlerce ağladım 2 ay oldu. Şimdi yine eşim sokaktan bir yavru kedi bulmuş getirdi 2 gündür bizi telef etti oyuncu afacan bisey. Şimdi ona bir kardeş daha alıp getircem annemin evinde de var kediler. Çünkü tek olunca canı sıkılıyor bana sarıyor peşimden ayrılmıyor iki tane olunca ikisi oyun oynuyorlar.

Evet altı üstü bir kedi diyorlar ben onu o kadar çok sevdim ki benim evladımdı çok canım yanıyor . Teşekkür ederim mesajıniz için
Altı da kedi üstü de kedi, biz seviyoruz hepsini. Yavaş yavaş azalacak, sabır.
Bu arada başka minik partilere de kalbinizi kapatmayın ne olur. Renkleri, cinsleri, huyları değişebilir ama yine dokunur kalbinize.
Rica ederim

14 yıllık kedimi kaybettim, bu dünyada beni en iyi anlayan ve koşulsuz seven tek varlıktı sanki,uzun bir yas tuttum,
hala adını sesli söyleyemem içim titrer 2 ay sonra 1 yıl olacak.

Geçiyor canım inanki özlemi kalıyor gözlerim hala onu arıyor dün bile ağladım hepimiz birgün onlarla buluşacağız tesellimiz bu olsun başın sağolsun ...

Benim güzel kuşum Papatyam, papi diyordum ona, kafesini hiç kapatmazdım. Uyurken bile yanıma gelirdi o da benle baş ucumda uyurdu. Bir akşam odaya geldiğimde kafesinde yoktu çıkmış sanırım peşimden karanlıkta uçmaya çalışmış çarpıp düştüğü yerde gözü açık kalmış öyle o kadar ağladım, o hali hiç gözümün önünden gitmedi haftalarca. Kendimi suçladım. Kardeşim alıp bakmadığı için bakıyordum hapis etmeye kıyamadığım kuşum benim hatam yüzünden ellerimden uçtu gitti. Ben de çok ağladım, dalga geçtiler kocası ölmüş gibi ağlıyor diye.. dediğiniz gibi gözümden yaşlar istemsizce kendiliğinden akıyordu. Kedi kaybetmedim şimdiye kadar, evimizde üç kedi besliyoruz aile evinde ve bilmiyorum onlara bişey olursa naparım. Allah'ım acınızı hafifletsin sabır versin. Çok zor o acı, en kötüsü de o keşkeler... Kendinize yüklenmeyin cennette birlikte olacağınızı düşünün sizin kucağınızda kollarınızda olacak yine huzurla mırlayacak. Bu acı unutulmasa da hafifleyecek. Kendinize sarılın başkaları anlayamaz onları duymayın ve kendinizde arayın teselliyi.

Öncelikle çok geçmiş olsun acınızı anlıyorum, benzerlerini çocukluktan beri yaşamış biri olarak…
Bir süre daha krizli geçecek sizin için ne zaman dinmeye başlayacak o zaman sokaktan bir yavru daha edinin derim (zaten o sizin karşınıza çıkacak kediler insanı seçermiş, insan kedileri değil)
Ben böyle durumlarda gidenin ruhu yenisini karşıma çıkartıyor diye bakıyorum. Bir yerlerden sizi izlediğini düşünün, ruhunun hep yanınızda olduğunu bu çok rahatlatıyor ki kediler iki dünyanın gözcüsü denir.
Acınızı en kısa sürede hafifletmeniz dileğiyle

Zamanla geçecek. Zor ama geçecek...

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi kediler insanı secermiş insan kedileri degil o beni seçmişti ben onu değil .Bir süre geçtikten sonra yeni bir yavru sahiplenmeyi düşünüyorum onun yerini tutmaz ama yinede

Çok teşekkür ederim mesajıniz için evet tek tesellim bir gün cennette kavuşacak olmamız

Çok teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun benimde şuan için tek tesellim bir gün onunla kavuşacak olmamız

Çok üzüldüm gerçekten
Benim beslediğim bir serçe yavrusu vardı yuvadan düşmüştü onu eve getirdim ben besledim ama sadece iki gün tek yaşadı baya bir ağladm ona iyi mi bakmadm acaba diye kendimi suçladm durdum senin 4 yıllık kedin Çok üzüldüm

Cok üzüldüm başınız sağolsun . 1. Derece akraba kaybetmekten hiçbir farkı yok yaşamayan anlamaz . Geçecek geçiyor canım Allah sana sabırlar versin . Evimde emaneten 1 ay bakmış olduğum kedinin vefatını duyunca ben resmen dağıldım . Çok üzücü Allah kolaylık versin .

Canim benim her kayip gibi bir kayip buda.
Yeni kedi al diyenleri duymamazliktan gel.evcil hayvan sahibi olmayan o empatiyi maalesef kuramiyor sana sabirlar diliyorum.zamanla bununla yasamayi ogreneceksin.acin hafifleyecek.kendini suclama luften.kader bu.gelen gidiyor.

O kadar çok canı toprağa verdim ki, elbette unutulmuyor ama zamanla o acı yerini özleme bırakıyor. Hepsinin de yeri ayrı.

Şöyle bir durum var ki, onlarda da bizimki gibi ömür süresi var. Siz dışarı çıkarmasaydınız evde başka bir nedenden yine o tarihte geçiş yapacaktı. Siz ona bireyselliği öğrettiniz ve birbirinize karşı görevleriz sona erdi. Sabır diliyorum.

Aynen dediğiniz gibi hiç kimse onun gibi olmaz olmayacakta o benim evladımdı Allah şahit bir çocuğum olsaydı ayirmazdim o kadar çok seviyordum
Rabbim yardımcın olsun.. Benim de küçük bir köpeğim var. Nasıl sevildiğini çok iyi bilirim.
Ailecek gözünün içine bakıyoruz. Evdeki neşe kaynağımız.
Ona bir şey olsa kendimi geçtim, annemi babamı toparlayamam.
Önce acini yaşa, kendini hazır hissettiğinde vedalaş.
Bu seni daha iyi hissettirecektir.

Çok teşekkür ederim.Köpeğinize uzun sağlıklı ömür diliyorum

Çok teşekkür ederim.Köpeğinize uzun sağlıklı ömür diliyorum
Canım benim çok teşekkür ederim. Sana kocaman sarılıyorum buradan. Rabbim değer verdiğimiz sevdiğimiz bütün canlara sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Bu nasıl teselli etmek ya, hayvanın ölür yenisini al derler, çocuğun ölür yenisini yap derler, bu millette hiç akıl yok ya da canları yanmamis... Allah sabır versin zor gerçekten, kardeşimin köpeğini araba çarpmıştı, ağlaya ağlaya çocuk aklımızla hasta olduk, zor bı durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…