Bu Acıya Dayanımıyorum

Ahh ahh...Sabırlar ve yüreğinize ferahlık diliyorum..Ben de yaşadım bu acıyı maalesef...Terapiye gittim EMDR tedavisi gördüm...Bir de acım bazı kişiler tarafından çok küçümsendi,alt tarafı bir köpek değil mi diye.. Canımı çok yakanlar da oldu ama hiçbiri yaşadığım acıyı gölgeleyemedi.Ama o süreçte yanımda olan ,beni anlamaya çalışan bana destek olan güzel insanlar da oldu,Allah razı olsun,onlar her daim dualarimdadir.

Öncelikle başınız sağolsun.
Her hayvanın bir karakterinin varlığına ve insan ruhu ile temasa geçebilen özel varlıklar olduğuna inanırım bunun en hissedilebilir olanları yakın temasta olduğumuz evcillerimiz.
Onun size dokunuşu, hissettirdikleri her zaman farklı ve özel olarak sizinle kalacak.
Nitekim bu duyguyu yaşamamış insanlara bu haddi vermeyin acınızı paylaşmayın. Çocuğunu kaybedince yenisini yaparsın diye teselli veren insanlar gördüm hayvanlar konusunda bu sevgi ile ödüllendirilmemiş ve bu acı ile sınanmamış insanların tecrübesiz fikirleri sadece canınızı sıkar.
Zamanla geçmeyecek lakin zamanla bu durumu farklı karşılamaya başlayacaksınız.Sevgisi içinizde azalmayacak yada yokluğuna alışacaksınız gibi değil. Onun daha iyi bir yerde olduğunu bileceksiniz.

Çok teşekkür ederim ne güzel söylemişsiniz bende kedimi özel görürdüm.Mekani cennet olsun buradan iyi bir yerdedir umarım

Ben zemin katta oturuyorum balkondan evime girip çıkan kedim vardı hem ev kedisi hem sokak kedisi olarak bakıyordum ama geçenlerde bir geldi eve çenesi çıkmış artık yüksekten mi düştü yoksa araba mı çarptı bilmiyorum. Ben de sizin gibi acı yaşamamak için artık onu dışarı çıkarmıyorum. Tedavi ettirdik. Ev bizim değil bu yüzden cam balkon yaptırmadım ama kedi filesi taktırdım dolayısıyla balkona çıkıyor kaçamıyor da
Keşke çıkmasına izin vermeseydinz
Bu arada ben kedi filesini 2000 TL’ye aldım 3000 TL’de ustalık aldılar 5000 TL’ye takmış olduk

Gerçekten çok ilginç bir ölüm hikayesi olmuş başınız sağ olsun

Bana da aynı şeyleri söylüyorlar acimla dalga geçiyorlar bilmiyorlar o benim evladımdı 4 sene çocuğum gibi baktım ona
Eğer o dalga geçenlerin ağızının ortasına bir tane çakamıyorsanız adres verin gelip ben çakayım.
34 gün önce yaşadım bu acıyı. Halen çok kötü durumdayım. Ne aile hayatım kaldı ne iş hayatım kaldı ne bir şey. Terapi almaya başladım. Eski konularımdan okuyabilirsiniz. Burada konu açtım bir iki hafta önce. Çok zor bir durum. Benim evimde bir tane daha genç bir kedimiz var, asla yerini tutmuyor elbet hep yavrumu arıyorum. Evdekini seviyorum, sokakta, arkadaşlarımın evlerindeki kedileri seviyorum falan biraz iyi geliyor. Her kedi kendi şahsına münhasır. Hiçbiri birbirinin yerini tutmaz. Bazı kedilerle çok özel bir bağ oluyor ve o içinizde hep boşluk olarak kalıyor. Ama size önerim sokakta aç kalmış veya çok zor durumda olan bir kediyi sahiplenin, Onun yerini tutması için değil, birbirinizin yaralarını sararsınız diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…