bu adam beni cildirtacak!

nurtiin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
57
8
Kızlar öyle kıskanç bir eşim varki sonunda beni delirtecek. Evvelki gün kızı uyuttum esimle TV izliyorduk yattı kucağına büyüdü bende sıkíldım telden faceye girdim açıköğretim okuyorum sayfasına da uyuyeyim sınavlarının nasil geçtiği hakkında yorum yyazdım o sırada açtı uuyandı napiyosun dedi yyorum yazdım dedim anam adam gece gece çıldırdı sen nasil yorum yazarsin dikkat çekmek mi istiyorsun başkalarının begenilerini toplayıp sana yazmalarını mi bekliyordum falan dedi ama kudurdu resmen yaa. Teli elimden aldı kiracakti onun parasını ben odedim bırak dedim. Sana bundan sonra telefon yok internet cihazını da kircam dedi baya kapistik sonra telimi tam iki saat didik karıştırdı başka bir sayfada yaptığım yorumu gördü o yorumda ' oynak balina'. Adamın biride bana karşılık vermiş ' kıskanma kızı' diye. Aman rabbim bizimki daha da alevlendi gittim yattım bende. Dun aksam eve gelir gelmez bi kiyamet daha kopardı demedigini bırakmadı bana. ' bundan sonra yemek pişirme senin yaptığın yemekleri yemicem. Eve geç kalırsam bana karışma. Senden igreniyorim midemi bulandiriyorsun bundan sonra huzuru mumla arayacaksin. ' dedi tabi yyaptığı hakaretleri burada yazamacagim. Bende ona aynı karşılığı verdim odadan çıktım kızı yikadim yatirdim salona ggeldim beyefendi kendine kahvaltı hazırlamış oysa mis gibi yaprak sarıp çorba yapmıştım hic konuşmadık sirtimizi dönüp yattik sabah kalktığında da sigaralari bulamamış beraber aradık bulamadık bağırdı çağırdı gitti. 3 ay öncede başka bir mevzu dan kavga etmistik bana yine ayni taktiği kullandı ve sonunda beni bezdirmişti aslında hiçbir ortak noktamizin olmadigimizin farkına evlendikten sonra fark ettim. Eğitim kültür seviyemiz bile farklı. Ama ben bunları evlendigimde anladım siyasetten dine okuldan teknolojiye adamda fikir sıfır! Benim bütün konulara hakim olduğumu biliyor dile getirdiğinde de hep beni engelliyor ve kısıtlıyor anlayamıyorum adama anlamıyor . Sonunda cildircam napcam ben bu adamla?

Huzuru mumla mi aricakmisiniz? Sizde huzurlu oldugunuz yere gidin. Sizin sagliginiz icin ve özellikle kiziniz icin daha iyi olucak.

Dün kıskanmayan eşim hakkında konu açmıştım, şimdi bunu okuyunca şükrettim. :KK57:
Yani evlilik birbirinizin hayatını zindan etmek için değil ki, bu ne kin bu ne öfke..
Sizde madem bu kadar kıskanç eşiniz var, internetteki gruplara yorum yazıp- kavga çıkmasına neden olmamalısınız.

Adam kiskancöiktan öte bisey yapiyor , bunun kiskanclikla alakasi yok resmen güvenmiyo sana ..
Huzuru mumla arayacaksin dedigi anda huzur bulacagim biyere giderim deseydin , evde kizinds yasiyor kizina yansitmamasi gerekiyor en azindan.

Dun kucağında çocukla bas bas bağırıyor ya cocugum yanında bağırma psikolosini bozuyorsun diyorum 6 aylık bebeğe beni koyuluyor senin anan şöyle boyle diyor gerizekali adam

Kızlar öyle kıskanç bir eşim varki sonunda beni delirtecek. Evvelki gün kızı uyuttum esimle TV izliyorduk yattı kucağına büyüdü bende sıkíldım telden faceye girdim açıköğretim okuyorum sayfasına da uyuyeyim sınavlarının nasil geçtiği hakkında yorum yyazdım o sırada açtı uuyandı napiyosun dedi yyorum yazdım dedim anam adam gece gece çıldırdı sen nasil yorum yazarsin dikkat çekmek mi istiyorsun başkalarının begenilerini toplayıp sana yazmalarını mi bekliyordum falan dedi ama kudurdu resmen yaa. Teli elimden aldı kiracakti onun parasını ben odedim bırak dedim. Sana bundan sonra telefon yok internet cihazını da kircam dedi baya kapistik sonra telimi tam iki saat didik karıştırdı başka bir sayfada yaptığım yorumu gördü o yorumda ' oynak balina'. Adamın biride bana karşılık vermiş ' kıskanma kızı' diye. Aman rabbim bizimki daha da alevlendi gittim yattım bende. Dun aksam eve gelir gelmez bi kiyamet daha kopardı demedigini bırakmadı bana. ' bundan sonra yemek pişirme senin yaptığın yemekleri yemicem. Eve geç kalırsam bana karışma. Senden igreniyorim midemi bulandiriyorsun bundan sonra huzuru mumla arayacaksin. ' dedi tabi yyaptığı hakaretleri burada yazamacagim. Bende ona aynı karşılığı verdim odadan çıktım kızı yikadim yatirdim salona ggeldim beyefendi kendine kahvaltı hazırlamış oysa mis gibi yaprak sarıp çorba yapmıştım hic konuşmadık sirtimizi dönüp yattik sabah kalktığında da sigaralari bulamamış beraber aradık bulamadık bağırdı çağırdı gitti. 3 ay öncede başka bir mevzu dan kavga etmistik bana yine ayni taktiği kullandı ve sonunda beni bezdirmişti aslında hiçbir ortak noktamizin olmadigimizin farkına evlendikten sonra fark ettim. Eğitim kültür seviyemiz bile farklı. Ama ben bunları evlendigimde anladım siyasetten dine okuldan teknolojiye adamda fikir sıfır! Benim bütün konulara hakim olduğumu biliyor dile getirdiğinde de hep beni engelliyor ve kısıtlıyor anlayamıyorum adama anlamıyor . Sonunda cildircam napcam ben bu adamla?

onları bu hale biz getiriyoruz.kıçlarını kaldıra kaldıra

sizin yaptığınız doğru değil eşinizin tepkisi hiç doğru değil...

bir kere anladığım kadarıyla ortak beğeni sayfalarında yorum yapıyorsunuz..bazen okuyorum kızın biri yazıyor altına beş on erkek cevap, laf atma tarzında yorum yapıyor..
bazı arkadaşlarım oralara yorum yazdığında arkadaşlık tekliflerinin çok geldiğini de söyledi..eşiniz bu durumu bildiği için hatta kendi belki zamanında yaptığı için rahatsız olmuş olabilir ama tepkisi kontrolsüz, kişiliği tam oturmamış biri gibi geldi..

böyle erkeklere ya fırsat vermeyecek kadar temkinli düşünceli ya katlanacak kadar sabırlı olmak lazım sanırım.

sizin yaptığınız doğru değil eşinizin tepkisi hiç doğru değil...

bir kere anladığım kadarıyla ortak beğeni sayfalarında yorum yapıyorsunuz..bazen okuyorum kızın biri yazıyor altına beş on erkek cevap, laf atma tarzında yorum yapıyor..
bazı arkadaşlarım oralara yorum yazdığında arkadaşlık tekliflerinin çok geldiğini de söyledi..eşiniz bu durumu bildiği için hatta kendi belki zamanında yaptığı için rahatsız olmuş olabilir ama tepkisi kontrolsüz, kişiliği tam oturmamış biri gibi geldi..

böyle erkeklere ya fırsat vermeyecek kadar temkinli düşünceli ya katlanacak kadar sabırlı olmak lazım sanırım.
katılıyorum
doğru,bıraz makul kal geçer,ve herşeyi sil sosyal medyayı,evlilik bu başka bişey değil

kültür farklı dersen canım bunu evlendıkten sora fark etmişin öle kabul et,benımde yakınım var adam bılmem ne mezunu kadın sıfır,kapasite bu dıyor yoluna devam ediyor,yetınmek ha arada dayak falan o zaman başka

Ya zaten bastan beri sorunlu bir evliligimiz var karşılıklı hatalar devam ediyor o beni ben onu degistiremiyoruZ! Aptal gibi birbirimizi bu şekilde kabul eedebileceğimize inanarak evlendik! Ama yanildik. Evet bebeğim iicin üzülüyorum keşke hic dogmasaydi diye ama artik ne gelir elden. Kızım benim yasama sevincim sadece kızımı cok seviyorum

erkeklerın cogu oz guvensız ve dogru bıldıklerı tek sey kadını kısıtlamak, sankı bız köleyiz onlar bızım sahıbımız.
hayat musterek, sadakat olduktan sonra bu kadar kıskanclık nıye ?????
benım esımde bazen bauk subuk seylerı sorun eder, onceden kava ederdım baktım olmuyo, sen boyle dıyosun ama ısın aslı boyle deyıp kendı bıldıgımı okumaya devam edıyorum..
bugune kadar kımse benı degıstırememıs , benımde sevmedıgım huyları var ama sadece sozle uyarmakla kalıyorum o da benı degıstıremez ve kısıtlayamaz!!!!!

Ayni şeyleri bende söyledim evliyiz diye ben senin kolen değilim bana istediğin gibi davranamazsin birey olarak kabul et dedim anlaması için kapasite lazım. Hala dediğim dedik diyor yemek yemezsen zıkkım ye dedim geç geleceksen hic gelme dedim ' bak bakalımfacenin sşifresini degistircem kimleri ekleyip neler yapicam 'dedi. Bende ne haln varsa gor dedim .

ya bıdeşöle bakın adam gidip başka kadınlara yorum beğeni yapsa cıngar çıkartırız,neler yazarız ne sanaryolar

X