- 17 Aralık 2016
- 69
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Gorucu usulu gibi bisey oldu evet atladim hatami biliyorum malesefTanımadan evlenin boyle arıza adamlarla sonra düşünüp durun ben 7 sene çiktim eşimle genede düşünürdüm bazen evliliği yapabilirmiyiz diye bu ne balıklama atlamaktır anlamiyorum ki
Tanımadan evlenince böyle oluyor malesef. Yaşananlardan sonra hala içinizde sevgi kaldı mı?Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ?
Malesef ki evet :/ yanii aslunda bana hic bi guzel davranmadi ama evimi ozluyorumTanımadan evlenince böyle oluyor malesef. Yaşananlardan sonra hala içinizde sevgi kaldı mı?
Evlenme sebepleri geçerliliğini hep korusa ona gore hareket edilse keske. Ben de eşime tartisinca sorarim bu soruyu sevdigim begendigim için der. Inadindan taviz verene kadar biz cok kavga etmisizdir ama mesela.
7 ay uzun bi sure. Ümidini kes artık önüne bak. Kendine de dul falan deme.Ailem sen degilsin cumlesi yeterli. Ayrıca sevgi degil aliskanliktir o.
Coook tesekkur ederim insallah sagolasin.3 yıllık sevgilimden geçtiğimiz ay ayrıldım, inanın bazı huylarını yeni öğrendim. Bilmem kaç yıllık sevgililik üstüne bilmem kaç yıl da nişanlılık yaşayıp yine de evlendiğinde bazı huylarını gören var. Niye yaptınız, niye ettiniz diye sizi gereksiz sıkmak istemiyorum zaten hata yaptığınızın farkındasınız. Neyse ki çocuğunuz olmadan çabucak fark etmişsiniz. Umarım bundan sonraki hayatınız istediğiniz gibi olur.
Unutursunuz. İnsan neleri unutmuyo ki. Dediginiz gibi sevilecek bi tarafı yok adamın. Sizi de istemiyo belli ki benim ailem sen değilsin dediğine göre. Sadece bu cümlesi yeter aslında unutmanız için.Malesef ki evet :/ yanii aslunda bana hic bi guzel davranmadi ama evimi ozluyorumunuturum insallah ...
onu hep mutlu etmeye calistim.
hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi.
hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi.
tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye
ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu
7 aydır ayrı yaşıyorsunuz . Neyi bekliyorsunuz . Boşanma zamanı gelmiş geçmiş bile . Son paragrafta Bahsettiğiniz şeylerin hepsini bendende gitti . Bebekte dahil . Hiç birini kayıp olarak görmüyorum . Allah sizi o adamdan çocuk sahibi olmaktan korumuş . Dul kalmakmı kaldı artık . Hangi devirdeyiz . Yaşadıklarınızı kabul edip , bir an evvel boşanıp , önünüze bakın . Merak etme alışıyorsun , bu sebepten de ölmüyorsun .Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?