Bu adam benimle neden evlenmis?

Hızlandırılmış evlilik sınavdan geçememiş.
Demek ki yakışıklı olması yetmiyormuş.
Büyümeden ergenliğe bile giremeden gerdeğe girmiş herif.

Adam bariz sevmemis.Tek sizin başınıza gelen birşey değil ben de ayrılıyorum 2 çocukla.

İnanin bana gönül almayı bilmeyene omur emanet edilmez.Siz severken sizi sevmeyen biriyle yasamak ayrılıktan daha zor.

İnsan sevince kusur aramaz; kusurunuz varsa da gormez.Kendiniz de kusur aramayın önce siz kendinize değer verin.

Evliliğinle ilgili bir tane olumlu şey saymadın üstüne bebeğini kaybetmene neden oldu o adamla yaşadıkların.
7 aydır arayıp sormuyormuşta üstelik haklıymış gibi.
Geri dönse affedecek gibi duruyosun sakın.
Bu soruları sormaktan vazgeçip açılmadıysa bir anönce boşanma davasını açmalısın.

Kurtulmussun işte neye üzülüyorsun... Adamı kaybettiğine uzulme o adam seni hiç sevmemis, evini kaybettiğine uzulme o ev hiç senin olmamis, bebeği kaybettiğine hiç üzülme mutlu bir çocuk yetistiremeyecektin o çocuk baba sevgisi aile saadeti bilmeyecekti... Dul kaldım diye de uzulme erken evlenirken düşünecektin onu evlilik ölene kadar beraberlik anlaşması degil. Millete ben dulum, ay çok kotu muhabbeti yaparsan onlar da sana öyle davranir.

Sorunsuz bir evlilik yada iliski durduk yere bitmez hic bir zaman bu erken evlilik felan bahane bence nice evlilikler iliskiler yillarca surup sorunlarla bitiyorda sans bu ama dua edin cocugunuz yok o nedenle gecmis gecmistir yolun sonu degil her zorun altinda mutlaka guzellikler bulunur.umudunuzu kaybetmeyin onunuze bakin bende evlendim bosandim 6 sene evli kaldim bunu atlatmak icinde atla karayi sectim eski esim rahatsiz edip pesimi birakana kadar taaki olmayinca olmuyor yani zorlamanin anlami yok bir nevi her insan icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.

başına gelen sınavmış gelin ata binmiş ya nasip demiş sorgulama Allah böyle hayırlı etmiş bebeğini kaybetmişsin onlar yüzünden beelki onlar yüzünden daha çeekerdin bebeğinle bence tazminatı boşnma iste kurtul yenidenbşla ama yanllarına bırakma olan olmuş bundan sonra çekme ömür bikezherkesin bşına geleblir

5 ayda tanımadan evlenirsen böyle olur

Tanımadan evlenin boyle arıza adamlarla sonra düşünüp durun ben 7 sene çiktim eşimle genede düşünürdüm bazen evliliği yapabilirmiyiz diye bu ne balıklama atlamaktır anlamiyorum ki

Sen onun senle neden evlendiğini fala bırak da ben neden böyle bi hata yaptım diye düşün bence. Ben 7 sene sonunda bile zor karar vermiştim sizdeki nası bi cesaretti hayret
ne kadar kırıcı mesajlar.napsaydi kızda 7 sene beklesemiydi sanki matah biseymi gbi 7 sene çıktık diyosunuz....erken alınmış bi karar olabilir ama herkes kendi duygularını yaşadıkları bilir tartar . ....bende 5 ay sonunda nişanlandım 1 sene sonra evlendim......iyikide öyle yapmışım.. .evlilikle evcilik aynı şey değil tamamen kısmet işi.. ...sanki aynı eve girmediğniz insanı taniyabiliyo musunuz sevgili olunca....gecin bunları.. ......sana gelince konu sahibi arkadaşım bu adamdan bebegin olmadan kurtulduğuna şükret arkana bile bakma.....bi ders olsun yaşadıkların ...ama hatanı anla bu adam musveddesinden koca olmaz sakın barışma gbi hata yapma.....

Sana ne! istediğim gibi yazarım 7 sene çıktım evet çok matahdı istediğimiz gibi yaşadık aşkımızı sana yazmadım zaten konu sahibi sen misin?
Ayrıca buldumcuk olup balıklama atlamadığım için çok memnunun tamda tanıdığım adam çıktı

Buldumcuk tabiriniz gercekten cirkin. sevdim istedim ailemde onay verdi evlendim talihsiz oldugum konu yanlis admaa rastlamam.

Haklisin canimm Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…