- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Buldumcuk demeniz hiç hoş olmamış ama.Sana ne! istediğim gibi yazarım 7 sene çıktım evet çok matahdı istediğimiz gibi yaşadık aşkımızı sana yazmadım zaten konu sahibi sen misin?
Ayrıca buldumcuk olup balıklama atlamadığım için çok memnunun tamda tanıdığım adam çıktı
Sana ne! istediğim gibi yazarım 7 sene çıktım evet çok matahdı istediğimiz gibi yaşadık aşkımızı sana yazmadım zaten konu sahibi sen misin?
Ayrıca buldumcuk olup balıklama atlamadığım için çok memnunun tamda tanıdığım adam çıktı
Serefsiz bi heves evlenmis. Hevesini alincada kacacak delik aramis senin ki. Hemen bi kavgada insan annesinin evinemi postalar esini. Senin ki sanki seni birakmak icin bahane ariyormus gibi geldi bana. Bebegini kaybettigine uzuldum ama ALLAH ta démek ki boyle uygun gormus. O adamdan sana es olmaz belli ki. Sakin uzulme oyle bi adam icin. Simdi ben bunu soylerken icinden dersin ki demesi kolay. Bende cok sevdigim esimden 9 yillik evliyken ayrildim dunyanin sonu gibi geliyordu bana. Simdi o agladiklarina var ya ilerde kahkahalarla guleceksin. Iyi kide ayrilmisim diyeceksin.Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ??
Serefsiz bi heves evlenmis. Hevesini alincada kacacak delik aramis senin ki. Hemen bi kavgada insan annesinin evinemi postalar esini. Senin ki sanki seni birakmak icin bahane ariyormus gibi geldi bana. Bebegini kaybettigine uzuldum ama ALLAH ta démek ki boyle uygun gormus. O adamdan sana es olmaz belli ki. Sakin uzulme oyle bi adam icin. Simdi ben bunu soylerken icinden dersin ki demesi kolay. Bende cok sevdigim esimden 9 yillik evliyken ayrildim dunyanin sonu gibi geliyordu bana. Simdi o agladiklarina var ya ilerde kahkahalarla guleceksin. Iyi kide ayrilmisim diyeceksin.Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ??
Anlamak mi istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum acaba ... adam acaba para icin mi evlendi ne icin evlendi zengin de degilim kiii acaba benle derdi neydi anlaminda soyledim. zaten kocamin sevgiyle uzaktan yakindan alakasi yok''zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... '' ben bu sözünüze takıldım, zengin aile, sevgiden başka bir şey verememek.... İyi bir evlilik için bunlar mı gerekli?
Şuan 3 ay da tanıdığım sanıp Evlendigim adamla 3 haftadır ayriyiz. 3 yıllık evliyiz. Ve ne aradı nede sordu .dayanamadım aradım. Gittiğin gibi gel gelip almam .diyor.huylarini duzletmezsen hiç gelme dedi. İşin açığı ne için evlendiler de hayatımızı bu hale getirdiler bilmiyorum. Ne yapacağımı da hiç bilmiyorum. Allah bizim gibiler yardım etsin.
''kocamın' derken ?? yaşadıklarınız kolay şeyler degıl evet ama bence kör de olmayın evladını tasıyan anneye eşe bunu yaşatan ŞAHISTAN bahsederken arasa dönecek gibi izlenim veriyorsunuz. kendinize bunu yapmayın değerinizin farkında olun bir siz daha gelmeyecek bu dünya ya...Allah yardımcınız olsun..Anlamak mi istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum acaba ... adam acaba para icin mi evlendi ne icin evlendi zengin de degilim kiii acaba benle derdi neydi anlaminda soyledim. zaten kocamin sevgiyle uzaktan yakindan alakasi yok
pardon canım senı de eklemısım yanlışlıkla senın de Allah yardımcın olsun hayat devam edıyor ..Şuan 3 ay da tanıdığım sanıp Evlendigim adamla 3 haftadır ayriyiz. 3 yıllık evliyiz. Ve ne aradı nede sordu .dayanamadım aradım. Gittiğin gibi gel gelip almam .diyor.huylarini duzletmezsen hiç gelme dedi. İşin açığı ne için evlendiler de hayatımızı bu hale getirdiler bilmiyorum. Ne yapacağımı da hiç bilmiyorum. Allah bizim gibiler yardım etsin.
Neden evlenmiş diye boşuna düşünüp cevap arayıp kendinizi yormayin, her yönden olumsuz, bir kere benim ailem sen değilsin demesi bile sizin onu bırakmanız için yeterli bir sebep, ayrıca isteksiz ve memnuniyetsiz ömrümüz bununlami gece cekti, dul kalmak ne demek?!Boşanmak zannettiği iz gibi kötü birşey değil,kötü olan böyle bir evliliği yürütmeye çalışmak, evinizi ozluyorsaniz kendinize bir ev kurun, herşey geçer bir parça zaman,,Arkadaslar ben tanimadan 5 ay icinde aldigimiz bi kararla evlilik yaptik. esimi cok sevdim yakisikli da biri diyebilirim. ben de sarisin mavi gozlu zayif citi piti guleryuzlu bi bayanim. esimi gercekten severek evlendim. onu hep mutlu etmeye calistim. ama hep bahaneler buldu mesela annesine beni sikayet etti temizlik yapmiyormusum diye. halbuki hic onsuz disari cikmayip ev isleriyle yakindan ilgilenen biriyken. sonra hergun sabah kahvaltisini cok ozenle hazirlardim annesine hergun ise ac gidiyorum dedi. sonra aksam hergun masaya yemek hazirlayip hep elbiseler giyerdim ve hergun cok bakimli makyajli karsilardim annesine ben aksamlari ben yemek yapiyorum dedi. :/ gercekten agliyorum bu duruma. tabii yapmadigim onun yaptigi zamanlarda oldu hastayken falan ama hergun de degildi ve gercekten cok ozenirdim herseye. bir de cinsel hayatimiz : ben onu bikerebile reddetmedim ve cok istekli oldum ama o sanki 10 gun olmasa aramayacak biriydi. :/ hamile kaldim adam resmen buz gibi sogudu ondan sonra hep annesine boyle sikayetler edince ben de patladim tabiii kavga gurultu ben annemin evine postalandim. sonra bebegimi kaybettim bu skntilardan dolayi, simdi 7 aydir ayri yasiyoruz ne aradi ne sordu ne merak etti zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... simdi evimi kaybettigime mi bebegimi kaybettigime mi sevdigim adamdan gordugum skntiya mi dul kalisima mi yanayim ? sizce bu adam benimle neden evlenmis olabilir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?