Bu adam benimle neden evlenmis?

Buldumcuk demeniz hiç hoş olmamış ama.
Erken evlenen çok insan var.
Şanslı yada şanssız.
Sonuçta 40 yıllık evlilikten boşanan insanlar da var.
Bence de tamamen şans.
Keşke böyle herkesi yargılamasaydınız.

Y yagmurreceli artık nedeni nasılı düşünmek için çok geç değil mi?
Bazıları sevgisinden, bazıları bir şeyleri perdelemek için, bazıları da tamamen öküz kadrosundan evleniyor.

Kabul etmen gereken, aile olamamışsınız.
Dönüp hayatına bak.
Ve saygı görmediğin yeri özlemektense, saygı sevgi içinde yaşayacağın ortam hazırla arkadasım

Benimki de görücü usulüydü.Akrabaydı 5 ay evli kaldım.7 ay ayrı yaşadık. Bir iki ay önce de boşandım. Niye evlendin ki sen dediğimde annem istedi dedi..
5 ay kapımdan düşmedi.İkna etmek için tüm şartlarımı kabul etti. Sürekli peşimdeydi.Ama biterken annesi istediği için zorla evlenmiş oldu.
Bunlar hep psikolojisi bozuk insanların malesef aramıza karışması nedenli..Tedavi olması gerekirken olmayıp bir de üstüne evlenen hasta ruhlar..
Bu kadar düzgün profil çizip sonra şizofren gibi davranan biri bir gece beni öldürüp sonra yukardan emir geldi diyedebilirdi..
Ucuz atlattım..
Kurban kes..Fakire sadaka ver..şükret..
Ben öyle yaptım.
Hee sürünürken bir görmek isterim o ayrı ama mantıklı düşündüğünde durum bu..
Kurtulduk canım şükret...

Haddime değil elbette ama buldumcuk sanki ağır olmuş sonuçta şu hayatta herkes aynı şartlaa sahip olamıyor ki kimi evlenmesi gerekiyor kimi senelerce tanıamak için fırsatı oluyor. ama ben şuna inanırım bir insanı senelerce tanısan da mutlaka tanımadığımız bilmediğimiz bir yönü çıkıveriyor aa tanıyamamışım diyoruz. şans işi biraz da evlilik inş hep mutlu olursunuz. bazen büyük konuşmamak lazım hep çok korkarım büyük konuşmaktan ama inş hep böyle güzel kalsın yuvanız..

Serefsiz bi heves evlenmis. Hevesini alincada kacacak delik aramis senin ki. Hemen bi kavgada insan annesinin evinemi postalar esini. Senin ki sanki seni birakmak icin bahane ariyormus gibi geldi bana. Bebegini kaybettigine uzuldum ama ALLAH ta démek ki boyle uygun gormus. O adamdan sana es olmaz belli ki. Sakin uzulme oyle bi adam icin. Simdi ben bunu soylerken icinden dersin ki demesi kolay. Bende cok sevdigim esimden 9 yillik evliyken ayrildim dunyanin sonu gibi geliyordu bana. Simdi o agladiklarina var ya ilerde kahkahalarla guleceksin. Iyi kide ayrilmisim diyeceksin.

Serefsiz bi heves evlenmis. Hevesini alincada kacacak delik aramis senin ki. Hemen bi kavgada insan annesinin evinemi postalar esini. Senin ki sanki seni birakmak icin bahane ariyormus gibi geldi bana. Bebegini kaybettigine uzuldum ama ALLAH ta démek ki boyle uygun gormus. O adamdan sana es olmaz belli ki. Sakin uzulme oyle bi adam icin. Simdi ben bunu soylerken icinden dersin ki demesi kolay. Bende cok sevdigim esimden 9 yillik evliyken ayrildim dunyanin sonu gibi geliyordu bana. Simdi o agladiklarina var ya ilerde kahkahalarla guleceksin. Iyi kide ayrilmisim diyeceksin.

Bence evlenmesinin bin türlü nedeni olabilir
Ama bu nedenlerin arasinda ask sevgi merhamet yok.
Sizde de aşk yok kurulu hazir düzene alişmişlik var.

Her iliski ilk aylarinda güzeldir. Yeni heycanlar, yeni maceralar, yeni bir insani taniyorsun, o dönemlerde hormonlar bize oyun oynar, ask sanariz, ama bir süre sonra o hormonlar azalmaya basladiginda, ask ve sevgi varmi, yoksa sadece bir heycanmiydi diye anlariz. Onun icin 5 ayda evlenmek yanlis. Esinde o ilk heycan bittigi icin ve sevgiye dönüsmedigi icin, seni silmis zaten. Dua et, 30 sene bu adama ve tavirlarina katlanacagina, erken kurtulmussun.

Bu arada "ben 7 sene beraber oldum evlenmeden" diyen arkadaslarda bosuna övünmesin. Eger cocukluk aski degilse, 7 senede anca evlenmeyi beceren bir erkegi ben istemezdim :).

Hepinize tesekkur ediyorum yorumlariniz sayesinde biraz olsun ne yapacagim konusunda kafamda biseyler netlesti. ben ne buldumcuk olup hemen kacirmayim die atladim ne parasi icin ne yakisikli diye. onunla her konuda ayni sartlardayim. ben sadece cok sevdim acele ettim hatinda farkindayim. ama o keske seviyormus gibi yapmasaydi da hayatimi mahvetmeseydi. insallah bundan sonra guzel olur hersey. Allah razi olsun dua ile kalin.

''zengin bir ailem de yok ki sevgimden baska bisey veremedim zaten annenin evinden ne getirdin benim ailem sen degilsin derdi hep maddiyattan konusurdu... '' ben bu sözünüze takıldım, zengin aile, sevgiden başka bir şey verememek.... İyi bir evlilik için bunlar mı gerekli?

Anlamak mi istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum acaba ... adam acaba para icin mi evlendi ne icin evlendi zengin de degilim kiii acaba benle derdi neydi anlaminda soyledim. zaten kocamin sevgiyle uzaktan yakindan alakasi yok

Bosandgm evlilige benzettim. Cinsel isteksizligi ne boyuttaydi? Benim ailem degilsin demesi sanki seninle gecici evlenms hissi verdi. Eger cinsel isteksizligi varsa yahut cinsel tercihi farkliysa etrafa kendini kanitlamak icin evlenms olablr. 7 ay aramamasi da bunu getirdi aklima.

Evliligini de evini de ozleme arkadasim. Ben bulasik.legenimu bile ozledim diyodum sonra kendme geldim bosandm catir catir. Dul denmesine de bakmadm yasli cocuklu alirsin artik denmesine de.

Sabrettm simdi bana deger veren biriyle.nisanlandm. hic de ozlemiyorum artik ne o evi ne legeni. Ne de o koca musvettesini

Namussuzlk mu yaptn da 7 aydir aramiyo seni? Beni 10 gun aramadi diye cildirmstm nasil boyle.muameleye layik gorur diye.

Aileler.girsin devreye. Konusun. Olmuyosa bosan yoluna bak.

Anlamak mi istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum acaba ... adam acaba para icin mi evlendi ne icin evlendi zengin de degilim kiii acaba benle derdi neydi anlaminda soyledim. zaten kocamin sevgiyle uzaktan yakindan alakasi yok
''kocamın' derken ?? yaşadıklarınız kolay şeyler degıl evet ama bence kör de olmayın evladını tasıyan anneye eşe bunu yaşatan ŞAHISTAN bahsederken arasa dönecek gibi izlenim veriyorsunuz. kendinize bunu yapmayın değerinizin farkında olun bir siz daha gelmeyecek bu dünya ya...Allah yardımcınız olsun..

pardon canım senı de eklemısım yanlışlıkla senın de Allah yardımcın olsun hayat devam edıyor ..

Ek olarak kisa surede evlendim diye de kendini suclama. 10 yil flort 1 gunluk nisanliliga denk degil. Direk aile icinde tanimak.lazim gercek kisilikler o zaman ortaya cikar. Belki gormussundur o zaman ama gormk istememis olabilirsin.

Kendini uzme. Kendinle baris. Evini de ozlemek yerine hayatina daha duzgn biri girecegi zaman kuracagn evi dusun.

Ben kac yil ceyizlermn yanina yanasamadm. Bakmadim. Cinsel istekslgi vardi bosadgmn. Inanr msn vucuduma bakamiyodum. Ne hale getirmisti beni. Sonra toparlandm ayaga kalktm vucudumla da ceyzlermle de baristm yillar sonra ilk defa heyecanla ceyzme bisiler aliyorum.

Bugunleri dusun emi. Sen kiymetlisin. Seni kaybeden dusunsun

Benim eşim de beni çok annesine şikayet ederdi, nasıl sinir olurdum ama ona rağmen hep "Ya Sabır!!" çektim, yakında Doğum yapacağım, benim eşim de çok değişti?? Annesine şikayet edip, kötüleyen adam artık YOK!! Ana Kuzusu gibi davranan o adamdan eser kalmadı, çoğu üyeler burda "Çocuk olduktan sonra geçer!!" demişlerdi ve hakikaten de öyle oldu :) -Senin durumuna gelince, gerçekten çok üzüldüm, ama seni ALLAH kurtarmış diyebilirim?? Yalan söyleyerek eşini annesine şikayet eden bi adamdan hayır gelmez. Doğru dürüst şikayet etsin edecekse, şahsen benim eşim de beni o kadar doğru şikayet etmezdi, ama yalan da söylemezdi sadece aşırı bi abartısı olurdu

Neden evlenmiş diye boşuna düşünüp cevap arayıp kendinizi yormayin, her yönden olumsuz, bir kere benim ailem sen değilsin demesi bile sizin onu bırakmanız için yeterli bir sebep, ayrıca isteksiz ve memnuniyetsiz ömrümüz bununlami gece cekti, dul kalmak ne demek?!Boşanmak zannettiği iz gibi kötü birşey değil,kötü olan böyle bir evliliği yürütmeye çalışmak, evinizi ozluyorsaniz kendinize bir ev kurun, herşey geçer bir parça zaman,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…