Bu adam benimle neden evlenmis?

Kesinlikle Katılıyorum. Gerçek yüzler o büyük kavgalarda çıkıyor . Bir daha evlenirsem kavga etmeden evlenmiyecem :)

Taniyip tanimamanın süreyle çok alakasi oldugunu dusunmuyorum. Bizim tanisip evlenmemiz 5 ay bile sürmedi, o kadar hızlı oldu.
Senelerce flört edip göz gore gore, yok yillarca emek verdim, yok yillarin aliskanligi diye kendini yakanlarida cok gördüm.
Doğru noktalardan ilerlersen tanimak icin yillar gerekmiyor aslinda ama olmuş bitmiş neticede.

Cocugunuzu kaybetmeniz çok acıdır eminim ama cocukla bosanmak size eziyet olurdu. Simdi bambaska bir sayfa acmak sizin icin daha kolay olacak. Zaten bir yanlis yapilmis, bu yanlisa dul kalicam vs korkusundan devam etmeyin. Daha cok uzulursunuz.

Adamın neden evlendigini bilemeyiz her erkek/kadın aşik oldugundan dolayi evlenmiyor malesef.

Benimde bir bucuk yillik bir iliskim var.. hala acaba evlensemmi diye dusunuyorum.. ayrica fiziksel ozelliklerinizi neden anlattiniz anlamis degilim..

Benimde bir bucuk yillik bir iliskim var.. hala acaba evlensemmi diye dusunuyorum.. ayrica fiziksel ozelliklerinizi neden anlattiniz anlamis degilim..
Neden evlenmis olabilecegini anlamak icin maddi ozelliklerimden fiziksel ozelliklerimden ve ilgi ve alakamdan bahsettim . siz ona takildiysaniz bilemem ben bicok seyden bahsettim

Alışkanlıklar zamanla unutulur,kapat defteri ki artik canın acımasın.geçmişle değil,gelecekle yaşamalısın..

Bu adam neden evinizin icinde olan her seyi annesine yetistirip sikayetleniyo bi kere? Bu kadar mızmızlanacaksa evlenmeseydi, büyüyüp de gelseydi.

Diyelim ki gercekten temizlik yemek vs yapmadin ilgilenmedin, bu sorunu seninle çözmesi lazim, annesine sikayet etmek ne alaka?

Sanki ailesi ona oyuncak almista "anne, baba bu calismiyo tamir edin" der gibi.

Adam bi kere aile babasi olacak olgunluğa erisememis. Evlilik ne bilmiyor. Ondan ne koca olur ne de baba.

Seni ailesi olarak görmeyen adamla aynı evde kalmanin zaten bi manası yok.

Ayrica bu adamin sana değer vermemesini ailenin maddi durumuna bağlama. Değer bunlarla ölçülmez. Karsindaki adam karakterli olsaydi eşine hayat arkadaşına her halükarda deger verirdi zaten.

Ha bi de dul kalınca ne oluyor onu anlamadim. Ayıp ya da utanilacak bi sey mi dul kalmak? Sen kendini bilip ayaklarını yere sağlam basarsan, güzel ve onurlu bi hayat yasarsan zaten karsina senin değerini bilecek, eşin olacak biri çıkacaktır.

Yerinde olsam daha da aramasını beklemez gider dava açardım.

O adamın senden sonraki eşine de allah sabirlar versin.

Onun seninle neden evlendigini bosver de sen tanimadigin adamla neden evlendin?
Yine sansliymissin goturmus babanin evine birakmis, sapık cikabilirdi, iskence gorebilirdin, tacize ugrayabilirdin, satilabilirdin.... huyunu suyunu bilmedigin adamin nikahına girmek kadar buyuk bir kumar dusunemiyorum.

Onlarca yıl tanışıp evlenen ama yürütemeyen insanlar var. Gerçekten çok iyi rol kesiyorlar evlenince de 180 derece dönüyorlar. Bazı şeyler kader. Tatsız bir süreç yasammışsın ama bitmiş. Devam etse bile bir hayır da bekleme. Kendine yeni bir yol çiz ama o tekrar o adamla olmayı asla düşünme. Geçmişolsun. Allah beterinden korusun.

arasa dönecek gibisin. adam sana bunları yapınca kendin kapıyı çekip çıkmalıydın annesi daha iyiyse annesi yapsın şikayet etmek nedir.
boşan madem maddiyata bu kadar değer veriyor tazminatını al görsün bakalım pislik.
çalışıyomusun bu arada? çalışmıyosan git kendine bi iş bul evde otur otur zaman mı geçer? kafanı dağıtırsın.
mutlaka evleneceğin daha düzgün birileri çıkacaktır karşına dul kaldım diye düşünme hiç

Şuan 3 ay da tanıdığım sanıp Evlendigim adamla 3 haftadır ayriyiz. 3 yıllık evliyiz. Ve ne aradı nede sordu .dayanamadım aradım. Gittiğin gibi gel gelip almam .diyor.huylarini duzletmezsen hiç gelme dedi. İşin açığı ne için evlendiler de hayatımızı bu hale getirdiler bilmiyorum. Ne yapacağımı da hiç bilmiyorum. Allah bizim gibiler yardım etsin.

Seni cocuk gibi annesine sikayet eden birini ne yapacaksin. Her aksam yemek yapip her gun evi temizlemek onun utusunu yapmak vs zorunda degil kadin. Bu isler donecekse ev icinde yardimci olacak. Yapilmadigi illa ki olur bunu yetistirmeyecek kimseye.

Ben 3 aksamdir yemek yapamiyorum. Noldu anasini mmi arasin.

Ben her seyi tam yaptim niye boyle oldu diyorsun ya karsindaki eksik akilmis. Yoluna bak geri donme sakin.

Dul kalışına yan kafanı vur yerden yere. Hayret bi şey yA.

üzgünüm ama benim ailem sen değilsin dediği an da senin bitirmen lazımmış..çok iğrenç bir cümle..ne diye evlenmiş o zamn anasının evinde otursaymış

Yat kalk kurtulduğuna şükret.Herşeyi annesine anlattığına göre annesi istediği için evlenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…