bu adam benimle neden evlilik muhabbeti yapıyor?çevrem yok evlenmek için kimseyi bulamıyorum diyor

pembea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
119
10
98
35
İzmir
benimle evlilik muhabbeti yapıyor çevresi olmadığı için evlenmek için birini bulamadığını anlatıyor sonunda eşden dostan yardım alacam diyor evlenmek istediğin kız nasıl biri olsun diye soruyorum hayırlısı olsun diyor ben bişey söylediğimde evlenmekle ilgili bişey dediğimde Allah gönlüne göre versin diyor bir erkek bir kızla neden evlilik muhabbeti yapar ama ben onu telefonla aradığım zaman telefonu açmıyor böylede biri bu erkeğin amacı ne sizce?

Belki senin çevrende biri vardır diye soruyordur, yada ölesine muhabet, anlıyacan üzerine alınacak bir durum yok.

Evlenmek istiyor ama seninle değil, bencede üstüne alınma.

Hımm daha önceki konunda da seni arkadaşı gibi gören bir erkekten bahsetmişsin. onun hislerini nasıl değiştirebilirim demişsin.

Basit gidip ona hislerini anlatıcaksın...
İçin de bişey Yoksa bile aklına düşürürsün.

Ama Erkekler aptal değiller büyük ihtimal senin ona karşı hislerini sezmiştir.
Seninkide gönülsüz olsa bile kendinden hoşlanıp söyleyen biri hoşuna gidebilir,
Belki bişeyler alevlenir.
Yok hayır hala olmuyorsa da
olmuyordur üstelemenin bir anlamı yok.

Seni Güzin abla sanıyor.

Ben de evlilik konusunu çok konusurum erkek arkadaslarimla cunku yas 25
Onlarin da okul askerlik bitmis.. Yani sira gelmis evlilige,ister istemez konusu acilir. Lise caginda üniversiye sinavindan konuşmak kadar normal geliyor bana^^

Diyor ki yani bana göre varsa birisi cevrende söyle.
Belki de çevrenizde size yakın olan birisinden hoşlanabilir.

benimle evlilik muhabbeti yapıyor çevresi olmadığı için evlenmek için birini bulamadığını anlatıyor sonunda eşden dostan yardım alacam diyor evlenmek istediğin kız nasıl biri olsun diye soruyorum hayırlısı olsun diyor ben bişey söylediğimde evlenmekle ilgili bişey dediğimde Allah gönlüne göre versin diyor bir erkek bir kızla neden evlilik muhabbeti yapar ama ben onu telefonla aradığım zaman telefonu açmıyor böylede biri bu erkeğin amacı ne sizce?

Demek ki siz adamın kriterlerine uymuyorsunuz, yoksa onun sizi evlilik için ikna etmesi gerekirdi.
Siz duygusal birşeyler hissediyorsanız iletişimi kesmelisiniz, zira o hissetmemiş belli ki.

Back
X