- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Başak burcuOğlak burcu mu acaba ?
İşte adam o kadar mantıklı ki ben birazcık iliskiden şikayet edecek olsam öyle bir konuşuyor ki kafamdaki düşüncelerden pişman oluyorum. Buldum da bunuyo muyum falan demeye başlıyorum.Ona mantıklılık denmez, düz kütük denir.
Aşk içinde duygu merhamet tutku özlem vs vs barındıran bir his.
İnsan sevdiğini hissettirmeli.
Şimdi uzakta ama bunla gelecek kurarsan hep bi ilgi bekleyeceksin ne bileyim işteyken gelen bi özledim mesajı alamayacaksın mesela. Trip atsan "e akşam evde buluşcaz şimdi özlemem mantıksız değil mi" diyecek. Adam kendini çektikçe sen takıntı yapmışsın. Devam mı edeceksin kafana uymayan biriyle?
Bilmiyorum kafam zaten çorba olduHer insan duygularini acikca ifade edemeyebilir. Bunun kadin ve ya erkek olmasi fark etmez. Misal bizde sevgisini en rahat ifade eden taraf esimdir.
Ama duygularini hic ifade etmiyorsa tum duygusal iliskiye "kendince" ya sa "sizce" mantikla yaklasiyorsa ki bunun adi mantikli olmak degil, durup tekrar dusunmenizi oneririm.
Seni seviyorum diyor ama onu bile demesi kendisi icin çok zormuş. Mesela size şöyle söyleyim ben de sizin gibi benimle ilgilen biraz desem onun cevabı ben bir iste çalışıyorum sorumluluklarım var seninle her fırsatta ilgilenmeye çalışıyorum sen de bunu biliyorsun ve çocuk gibi seyler istiyorsun daha olgun olSevdiğini size bir şekilde belli etmesi lazım. Etmiyorsa gerçekten sevmiyor ve size mantıkla yaklaşıyor olabilir. Sevdiğini belli etmekse kişiye göre değişim gösterir. Kimisi telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar. Kimisi mesaj atmaz da bi çiçek alır. Seni seviyorum diyemez ama doğum gününüzde size emek verilmiş bir hediye alır. Yani bir şekilde senin, onun seni sevdiğinden emin olman lazım. Emin olmazsan, her zaman kafanda soru işaretleriyle yaşarsın.
Biraz da benim gibi işte.. Tartıştık bir gün, düğün arefesindeyiz. Benle ilgilensin istiyorum ilgilenmiyor. "Biz lise talebesi miyiz sürekli mesajlaşalım" dedi. "Haklısın dedim "gece 4'lere kadar yazışmayalım çünkü biz yetişkin bir bireyiz" Ne demek istediğimi anında anladı. benden önceki sevgilisiyle her gün o saatlere kadar mesajlaşıyordu çünkü. Ama bana gelince, biz ergen miyiz tavırları... Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
Mesela bazen baska olaylardan ötürü kötü hissettiğimde seni cok özlüyorum sana sarılmaya ihtiyacım var diyorum ben onu derken duygu patlamaları yaşayarak diyorum eğer ozleme mevzusunu biraz daha uzatırsam niye bu kadar uzatıyorsun zaten ortada özlem var sen daha çok zora sokuyosun birbirimize destek olmamız gerek diyor. Ama onun desteği ortada yok. Ben özlediğimle kalıyorum ve susuyorum. İnce planlar dediğiniz nedirÇok anlamadım...seni seviyorum, çok özledim gibi şeyler duymak istiyorsun ama adam ısrarla söylemiyor mu?
Bunu nasıl bir mantıkla açıklıyor ki? Siz söylüyorsunuz sanırım; duyduğuna da sessiz kalıyorsa, mantıklı falan değil, bildiğin hödük. Ya da ince planları vardır...
Boğa dır oOğlak burcu mu acaba ?
Beni sindirmiş mi yaniAdam laf kalabalığı yaparak sizi mantıklı olduğuna inandırmış.
Söyledikleri şeyler ego dan başka birşey değil
Adam laf kalabalığı yaparak sizi mantıklı olduğuna inandırmış.
Söyledikleri şeyler ego dan başka birşey değil
Bu iki mesaja katılıyorum.Mantikli olmakla alakasi yok bence sevgileriniz esit degil. O gozuktugu kadar seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?