Bu adam hala niye bakıyo

1 yıl bakışınca alışkanlık yapmışsa demek, öyle ha deyince bırakamıyordur bakmayı...

Her harekete anlam yüklemek için yaşınız da biraz fazla değil mi? 15 olsanız anlarım da 30lu yaşlarda iletişimin yollarını çözmüş ve kullanıyor olmanız gerekmez mi? Merak ediyorsan git sor "neden bakıyorsun" diye. Buradan cevap aramak neden?

işte bende ona anlam veremiyorum tekrar bir araya gelmek istemiyosan bir msj bir sey atmiyosan dünkü halin ne öyle anlam çıkarmak istemiyorum aslında anlamaya çalisiyorim cunku duygularim bitmedi henüz.
Sadece merak. Belki de uzgun musun diye bakiyordur. Ya da bensiz yasayabiliyor mu diye ego tatmini icin. Arkamda nasil bir enkaz biraktim diye belki. Her katil iyice oldurdum mu diye bir donermis cinayet yerine. Bunu da oyle dusun.
Eski es de terk ederek gitmisti. Gordugunde o da bakiyordu. Hatta sosyal medya hesaplarima da bakiyormus. Ama donmeye de niyeti yoktu. Sonra bosandik. Gordugunde hala bakiyor. Bunlardan anlam cikarma. Bu hala seni sevdigini gostermez. Sen yoluna devam et. Onun karsisinda ölmüs bitmis gibi gorunme. Onsuz da yasadigini gorsun. Gercekten bitmesini istemeseydi bitirmezdi. Sende bekleme artik. Hayat devam ediyir, yoluna devam et. Hayatimiz boyunca bir suru kisi girip cikiyor hayatimiza. Kimi hep kaliyor hayatimizda, kimi de vakti gelince cikiyor. Herbiri bir iz, bir anı birakiyor. Daha kimler girip cikacak hayatina. Yasadigin her anın keyfine bak. Seni birakip giden birisi icin hala umit besleme. Inan donse de yine bitecekti. Olmayinca olmuyor cunku. Hayirlisi bu imis senin icin. Bunu simdi anlayamazsin.

Niye buradan ne soracaz o zaman fikir istedim ben buradaki bayan arkadaşlarıdan bir fikrin yoksa yazmayabilirsin bana cvb yaz diye yalvarmadim ki sana

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için evet hak veriyorum yazdiklarina enkaz değilim ölüp bitmiyorum ama yinede duygular var işte 3 günde bitmiyor.Bakışından anlam çıkarma demiş çoğu arkadaş ben gercekten bir anlam çıkarmak istemiyorum beyefendi artisliği tiyatroyu seviyor belliki beni görünce elindeki şeyleri yere atıp hemen sigara yakıp bemi görebileceği açıya geçip bakıp durdu arkamdan geldi ben bibaya girene kadarda baktı benimde anlamadigim nokta bu istiyosan uzuluyisan ki o izlenimi bana vermeye çalisti sosyal medyadan da surekli bana göndermeli bir seyler paylasiyor niye ulasmiyor o zaman degilmi ne öyle ne böyle yıldım bu dengesiz adamardan hep beni bukur zaten

Niye arkadaşım bayan arkadaşlarımdan fikir istetemezmiyim dertleşemezmiyim öyle bir platform ve cok zeki tecrübeli arkadaslar var fikri olmayanı yazmak istemeyeni zaten kimse zorlamıyor

Niye arkadaşım bayan arkadaşlarımdan fikir istetemezmiyim dertleşemezmiyim öyle bir platform ve cok zeki tecrübeli arkadaslar var fikri olmayanı yazmak istemeyeni zaten kimse zorlamıyor
Fikir isteyemezsin demedim ki, bunda fikir yürütülecek birşey yok. Büyük bir gizem de yok. Adam sen geçerken arkandan bakmış. Eeee? Sonra? Sen geçiyorsun diye içeri mi kaçsaydı?
O zaman da "benden neden kaçtı sizce"diye konu mu açacaktın yani :)

Neyse, hzuurlu günler.

Hanım kızım yaşın 31'miş yeme artık bunları yeme...
Dosdoğru yazıyorum amacını;
"-Seninle sevgili olacak kadar seni sevmiyorum, seninle bir hayat,anı,zaman dilimi paylaşacak kadar sana değer vermiyorum,senin sorumluluğunu alacak kadar seni umursamıyorum.Ama tipin hoşuma gidiyor, çekici geliyorsun.Bana ilgin olması hoşuma gidiyor, ilgini kaybetmek istemiyorum.Bu ilgiyi canlı tutup kafanı karıştırmak için de sana karışık sinyaller gönderiyorum.Bonus:sevişsek ama sevgili olmasak negzel olurdu ... "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…