- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
Ben zamanları biraraya getirdiğimde bu adamı eski eşinle evliyken bulduğunu düşünüyorum.Böyledir diyemem ama eğer bu doğruysa onun için eski eşin seni ve kocanı çocuğun yanına yaklaştırmıyordur. Yoksa ayrılmışsın, sen başkasıyla evlenmişsin.Nikahın var.Kötü yoldan bulduğun adam değil o.Eski eşinle niçin birbirini öldürecek duruma gelip de karakolluk olasınız ki.Yeni boşanmış bir kadının 1 ay içinde biriyle tanışıp evlenmesi hiç mantıklı gelmiyor
ya neden anlamak istediğin gibi anlıyorsun sen benim eski eşimin psikopat olduğunu biliyormusun
ayrıldık boşandık sebebi ise dayak hakaret eve bakmöaması ve en son aldatması ve bunu kabul etmesi sonrada pişkin pişkin itiraf edip çok gecti üserindne deyip normal bişeymiş gibi karşılaması evde bi işe yapamaması calışmaması ve benim gayretim anlatabiliyormuyum
çoçuğumun ve evin tüm ihtiyaclarını ben karşılıyordum ewet o zmanlra cok güclüydüm
kahretsin bu adam karşıma cıktı ailemi bile kandırdı o kadar tatlı diliydiki ve masum duruyordu ısrarcı ne dediysem evet dedi oğlumdan ayrılama dediğimde elbette dedi
ama en zmanki evlendim v eevlendiğimi duydu delirdi umarım anlatabiliyorumdur böle erkelerde var sizin cevrenizde olmasa de benim cevremde var küçük yerde oturuyorum
ama lanet olsun bana zayıflığıma kendime gelemememme caresiz oturmama
biraz özverili olmak yeterli lakin empati herkesn işi değil bak kardeşim seni çokii anlıyorm sana diyeceğim bi kaç şey var ilk evvela kmseden akıl danşma unumaki feraset sahibi olmak kolay değil... asla kndini maziyi ve hçkmseyi sorgulama... çnki sen seçmiosun bazen herşeyi.. şimdi bu hayat sana seçtrldi ve şu an ne yapablrsn onu dşn.. eğr eski eşn dedğin gbyse uzak dur . çocuguna iyi bakıyorsa arada gzlide olsa görş bağını koparma ve Allaha teslm ol inan haklıysan o çock byynce dönecktr sana. ve şuanki bunalmn ancak Allaha teslmytle geçer. bu eşine gelnce mücadele et ama mcadeleye gücn olması için yakıt lazım... yani kulluk.... ALLAH YARDMCN OLSN...
Ama buna boyunmu egmek lazim sen soyle arkadasta sana iyi bakiliyosa bulasma demis evlat ya evlat ac uyuya kaldiginda benim bogazimdan lokmalar inmiyor asagiya mecazi anlamda kullanmiyorum hadi yanina alamiyosun neden aramiyosun sormuyosun babaanne seviyomus seni sen ugrasmiyosunki hangi sshirdesin nerde yasiyosun bilmiyorum ama turkiyede bu tip islerde anneye cok yardimci oluyolar
Senin ogluna iyi bakiliyo olabilir ama bu demek degilki oglun tamam
Babada muhim ama anadan kalan iki oksuz derler sana soyluyorum soyleeken uzuluyorum bu kadar elin kolun bagli durmana inanamiyorum
yorumlarınız için çok tşk ederim bir söz vardırya hani eğer sevdiğimizi arayıp soramıyorsak bu onu sevmiyor yada vazgectik anlamına gelmez diye benim durumum aynı
çünkü oğlum ve ona bakan babannesi biliyor oğlunun huyunuda benim nasıl bir anne olduğumuda ve inaın o kadar iyi bakılıyorki yani ben nasıl bıramışsam o halde Allh razı olsunki bakılıyor ve çok seviliyor annesi olmadığı için değil çok terbiyeli ve beni anlayabilecek derecede
ama care yok onlarında elindne bişey gelmez düşünün ya kendini ve tüm vücudunu jiletlemiş bi piskopat ve bu halini sosyal paylaşım sitesine koymuş biri kendimi zor kurtardım elinden zaten kaç kez ölümden döndüm
oğlumla her görüşmemde peşime takılıp araba ile takip eden öldüreceğin söleyen biri ihanet etmesine rağmen sırf evlenmemem için
şimdiki eşimse 2 günlükken evlatlık alınmış aslında kasıtlı yapmaz ama bu olaydan sonra onunda cekindiği bişeyler var ama söylemiyor ve eşimde yanlız bununla beraber kaç türlü derdimiz var
şimdi soruyorum size ben kötü olsam kasıtlı yapsam eski eşimin ailesi bana mutluluk saadeti dilerlermi iyi gelin olduğumu söleyip dua ederlermi oğlullarını suclayıp beni kaybettiklerine üzülürlermi oğlumun aklı eriyordu babsının kavgalarını yaptıklarını küfürlerini oğlum neden ayrıldığımı biliyor
beni sucluyorlar neden çoçuk yapmışım ama evliliğim iyi gidiyordu eşim oğlumla görüşmeme engel değildi ne yapsamdım 4 aylık yavruyu aldırsamıydım sorarı m size
ewet bahsettiğiniz gibi birdaha bu forma konu acmayacağım dert yanmayacağım çünkü ezik bulup çöktükce çöküyorlar deştikce deşiyorlar
annem iki gündür ağlıyor yani bu evliliğimde yaşadıklarıı duyduğundan beri kadersiz yavrum diye tek suclu benmiyim bu şans kader devam ettikce Raabimden başka yardım eden kimsem yok(((((((( tşk ederim hayırlı ramazanlar
çaresizlik bu olsa gerek şimdi oğlum büyücek bana değil babsına bahane bulcak çünkü oda bilcek babasının nasıl biri olduğunu ve benim çaresizliğimi belki babannesi bu kadar iyi benim yerime bakmasaydı duramazdım
herşey bir kenara mucize olsa oğlumu yanım alasma köpek adam beni burdada mahvetmek için elindne geleni yapar oğlumu bahane eder ve şu an inanaın kaldığım yere oğlum gelmez viran eve gelmez burda yaşayamaz bu şartlarda devlet zaten vermez bana
bunuda herkes biliyor ve oğlumda anlayacak az kaldı
kv herşeyi anlatacak ona ve oğlumda hatırladıkları ve duyduklarıyla benim yanıma gelmek isteyecek
Ama buna boyunmu egmek lazim sen soyle arkadasta sana iyi bakiliyosa bulasma demis evlat ya evlat ac uyuya kaldiginda benim bogazimdan lokmalar inmiyor asagiya mecazi anlamda kullanmiyorum hadi yanina alamiyosun neden aramiyosun sormuyosun babaanne seviyomus seni sen ugrasmiyosunki hangi sshirdesin nerde yasiyosun bilmiyorum ama turkiyede bu tip islerde anneye cok yardimci oluyolar
Senin ogluna iyi bakiliyo olabilir ama bu demek degilki oglun tamam
Babada muhim ama anadan kalan iki oksuz derler sana soyluyorum soyleeken uzuluyorum bu kadar elin kolun bagli durmana inanamiyorum
beni günlerden beri şişim şişim şişirdin dokunmakalbime
diyorum ki bir insan çocuğunu göstermeyen, döven adama nasıl tatlı dilli diye katlanmaya çalışır
çocuğunu es geçip kocayla ilgili konular açar
bütün bu yaşanılanları çok önceden hep sorulduğunda yürekli bir şekilde anlatacaktın dokunmakalbme!
o zaman kimse sana bu kadar sinirlenmeyecekti belki
nerden bilyorsun birde çocuğunun babaannesinin sonradan değişmeyeceğini?
oğlu kendi canı yaa seni bir yere kadar tutar
bide doldururlarsa oğlunu sana karşı o zaman gör olacakları (Allah korusun)
hiç sevmem çok eleştirmeyi birini, beni sinirlendirip günlerdir bunu yaptırdın ne diyeyim
bir daha da yazmamaya çalışıcam bu konuya..
Oğlunun anlayacağını da nerden cıkardın? Babaannesi ona mükemmel bile baksa kimse anne kokusunu sıcaklığını veremez. Oğlun sana demeyecek mi, yanındaki senin evladındı da ben değil miydim? Bir lokma ekmekle besleseydin de yanında olsaydım.
merak etme demez!!! bilki her gzellk islamda !!!!!!! bu nasıl bir anlayış ve izah şaşıyorm doğrusu!!!
1. bir zahmet kelimeleri tam olarak yazıver arkadaşımbncde yazmazsan bi daha çok iyi edersn! bak kardeşm Allaha teslmyet nerde kaldı... snnki tamaen vesvese ve teslmyetszlk... merak etme o elnden geleni yapmaya çaşacak ve sonunu Allaha teslm edecektr.. ve blki Allah bir şeyle imthan ederse kmse o kşiyi sçlayamz ve Allah birşeye ol dedimi kmse engl olamaz ... yani merak etme kmse istesede doldramaz o çocuğu... yapması gerekn byüyüne kadar irtbati senede 2 bile olsa görmesi vs gereklidr..şmdi anlamaya çalşp kendini keder etmene gerek yok ...
arkadasım bayanın butun konularını oku. sonra yorum yap. cocugunu görmeye engel yok. sadece yeni eşi istemiyor diye görmüyor. islam dininde hangi ayet cocugunuzu dogurup atın diyor. lütfen kendi yorumlarını güzel dinimize mal etme. dinimizi bilmeyenleri sogutursun vallahi.bu kadar kişi bu kadına bir sey anlatmaya calışıyorsa vardır bir bildiğimiz. bayan cocugunu göremiyor değil GÖRMÜYORR. sırf alkolik, dayakcı kocası istemiyor diye arayıp sormuyor. bizi kızdığımız bu.
merak etme demez!!! bilki her gzellk islamda !!!!!!! bu nasıl bir anlayış ve izah şaşıyorm doğrusu!!!
anlaşılan yeterince anlaşılmıyoruz.. birazcık feraset sahibi olabilseydiniz bayanı tanımama gerek olmadığını bilirdinz . bu bayan değil kmse böyle bişey yaşamak istemez . ayrıca neyi dine mal etmişim ataistler gibi konuşmayn! uyarmak görevimiz ama sorgulamak değil. sorgulamak ALLAHA aittir şimdi ne yapıyorsak ALLAH için olmalı.. siz yardımcı değil köstek oluyorsunuz. dinde kolaylaştırandır. kim yavrsndan ayrı yaşayabilir . gördğnz gibi bayan hatalarndan değil zira onun çocuğndan ayrılması hata değil! imtihan sadece...( tabi siz göremiyorsnz. ancak yaşarsanz anlarsnz.. Allah yaşatmasn , bakn o zaman nasıl ayrı düşüyorsunuzda elnz kolunuz bağlanıyor...) onun 2. eşi engel değil. 1. eşi daha çok engel zaten... sonra olmadı bi daha bi daha evlenmeye ne hakkı var insann demişssnz bu ne ya ... siz kimsinz ki! Allahn kaderini mi sorguluyorsnz . irade dşnda sürklendğmz itihanlarda vardr nerde teslmyet... diyorsnz ama bu yaptgnz teslmyet değil ... kadının sormlu olduğu çocğndan önce yuvasıdır yani eşidir . islama mal eden sizsinz. çocuk babaya aittir. bilmiyorsanz öğrenn!!! kimmiyim Allahn aci bir kuluym. lakn ezbere konuşmuyorm dini ve fenni ilme 17 yılımı verdm.amacm insanların mutlulugu ve hakkı görmeleridir.çözüme değil sorguya odaklanın belki faydanz olur!!!
anlaşılan yeterince anlaşılmıyoruz.. birazcık feraset sahibi olabilseydiniz bayanı tanımama gerek olmadığını bilirdinz . bu bayan değil kmse böyle bişey yaşamak istemez . ayrıca neyi dine mal etmişim ataistler gibi konuşmayn! uyarmak görevimiz ama sorgulamak değil. sorgulamak ALLAHA aittir şimdi ne yapıyorsak ALLAH için olmalı.. siz yardımcı değil köstek oluyorsunuz. dinde kolaylaştırandır. kim yavrsndan ayrı yaşayabilir . gördğnz gibi bayan hatalarndan değil zira onun çocuğndan ayrılması hata değil! imtihan sadece...( tabi siz göremiyorsnz. ancak yaşarsanz anlarsnz.. Allah yaşatmasn , bakn o zaman nasıl ayrı düşüyorsunuzda elnz kolunuz bağlanıyor...) onun 2. eşi engel değil. 1. eşi daha çok engel zaten... sonra olmadı bi daha bi daha evlenmeye ne hakkı var insann demişssnz bu ne ya ... siz kimsinz ki! Allahn kaderini mi sorguluyorsnz . irade dşnda sürklendğmz itihanlarda vardr nerde teslmyet... diyorsnz ama bu yaptgnz teslmyet değil ... kadının sormlu olduğu çocğndan önce yuvasıdır yani eşidir . islama mal eden sizsinz. çocuk babaya aittir. bilmiyorsanz öğrenn!!! kimmiyim Allahn aci bir kuluym. lakn ezbere konuşmuyorm dini ve fenni ilme 17 yılımı verdm.amacm insanların mutlulugu ve hakkı görmeleridir.çözüme değil sorguya odaklanın belki faydanz olur!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?