Bu adam mı anormal ben mi anlayamadım.

Bende uzman değilim ama aşağılık kompleksi var. O yüzden fazla takılmayın.

Yalniz en kötü erkek modellerinden biri bu. Bildiğin kendine güvensiz, aşağılık kompleksi olan biri. Endini ezik hissediyor senin yaninda ve bunu bastirmaya, guya erkeklik egosunu kurtarmaya calisiyor. Inşallah senin için hayır olur sonu ama yarın en ufak başarını kıskanacak. Kendi yanlışlarını asla kabul etmeyecek. Hep üstün çıkmaya çalışacak.

Sizin ondan üstün olmanızı kendine yediremiyor bence ve hep ezmeye çalışıyor. bu arada burcu nedir nişanlınızın ?

Kendı eksikliği karsındakınden fazla olan insanlar genelde bu tip arızalar çıkarır. Bu bir bastırma duygusudur. Çünkü sızın üstünlüğünüzü kabul edemez.Fırsat bulmuşken sizden faydalanabilir tabiri caizse boynuz kulağı geçebilirdi.
Ama o bu elindeki fırsatı degerlendırıp işi ile ugrasmaktansa vezir olmayı bırakmış, kişi yanı sizinle ugrasıp rezil olmayı tercih etmiş karşınızda.

Bu kadar fazla olmasa da eşimde de var bu huydan.Şimdiden söyliyeyim çok zor. Çok yıpratıcı oluyor. Hatta açıkca sormuştum fikirlerimi mi önemsemiyorsun diye. İnsanın psikolojisini bozuyor. Aradan yıllar geçti şimdi daha iyi.
Sizin olay çok daha vahim çünkü özgüveninizi yerle bir etmeye çalışıyor. Böyle sevgi olmaz. Yol yakınken tekrar düşünmenizi öneririm.

İnanı on çok zor bu tarz bir insanla yaşamak. Her gün her an tartışma ortamı oluşabilir ve insan kendini çok aşağılanmış hissediyor.

Ego..

Sizin karşınızda kendini ezik hissediyor bence nişanlınız sizden üstün olduğunu ispatlamaya çalışıyor anladığım kadarıyla hiç çekilmez bir tip. Evlenme işini iyi düşünün böyle bir insanla hayat nasıl geçer bilemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…