- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Görüyorum ki ayrılmaya yanaşmıyorsunuz.
Taktik çözümlere acıksınız, intikam almaya varsınız, size yaptığını ona yapmaya ikna oluyorsunuz, ego ya da aşağılık kompleksi yorumlarına katılıyorsunuz... ama ayrıl fikrine sıcak bakmıyorsunuz.
Sonra evlenince bla bla...
Bu sebeple acımıyorum.
Adam haklı.
Unutmayın ki iktidar sahipleri daima acımasızdır. Sizin nişanlınız iktidarı ele geçirmiş. Kafanızı eziyor... eziyor. Ama baş kaldıran olmayınca yükseliyor , işleri büyütüyor.
Bunlar daha iyi günleriniz. Neticede bu adamı kapiya koymak,bir yüzüğü parmaktan çıkarmak kadar kolayken ayrılamayan, boşanmaya kalkıp bir hakim karşısında meramını anlatmaya hiç cesaret edemeyecektir.
Böylece iktidar sahibi hepten sapıtacak ,an be an dozu artıracaktır.
Sonra siz gelip burda konu acacaksınız.
Arkadaşlar size "evlenmeden önce nasıldı" diyecekti.
Siz de diyeceksiniz ki "bu kadar degildi"
Ben de konunuza geleceğim. Ve bu yorumu oraya kopya edeceğim.
Beni hatırlarsınız.
Sizin için zerre miktarı üzülmeyeceğim.
Taktik çözümlere acıksınız, intikam almaya varsınız, size yaptığını ona yapmaya ikna oluyorsunuz, ego ya da aşağılık kompleksi yorumlarına katılıyorsunuz... ama ayrıl fikrine sıcak bakmıyorsunuz.
Bu sebeple acımıyorum.
Adam haklı.
Unutmayın ki iktidar sahipleri daima acımasızdır. Sizin nişanlınız iktidarı ele geçirmiş. Kafanızı eziyor... eziyor. Ama baş kaldıran olmayınca yükseliyor , işleri büyütüyor.
Bunlar daha iyi günleriniz. Neticede bu adamı kapiya koymak,bir yüzüğü parmaktan çıkarmak kadar kolayken ayrılamayan, boşanmaya kalkıp bir hakim karşısında meramını anlatmaya hiç cesaret edemeyecektir.
Beni hatırlarsınız.
Ikimiz de koç burcuyuzSizin ondan üstün olmanızı kendine yediremiyor bence ve hep ezmeye çalışıyor. bu arada burcu nedir nişanlınızın ?
Hih klasik koç burcu. Kendi akilli herkes salak. Sizinde ole olmaniz lazm normalde. Demekki siz tam tasimiyorsunuz burcunuzu. Ve iki koç asla anlasamazIkimiz de koç burcuyuz
Aranızda çok yaş farkı var bu durumdaki evliliklerde erkek kadını hiç takmıyor .Birde dikbaşlılar ki sormayın .Yakınımda var bu durum .Ben ondan 11 yaş gencim ve çok güzel bir bayan olduğumu söyler herkes, boyum da uzun (boy kompleksi var onda). Ben öğretmenim o da öğretmen olmak istiyor fakat devlet okulunda çalışamıyor tüm haklarını kaybetti, ben devlet okulundayım. Valla dediklerinizdoğru aşağlık kompleksi var adamda çünki epey bi aşağılanmış çok şey yaşamış hep haksızlıktan bahsediyor. Hepp haklı çıkacak sanki bir savaş içindeyiz. Bu böyle giderse sonlandıracağım çünki beni çok yıpratıyor.
sadece kendisi asagilanmamis, sizi de asagiliyor farkinda misiniz?Ben ondan 11 yaş gencim ve çok güzel bir bayan olduğumu söyler herkes, boyum da uzun (boy kompleksi var onda). Ben öğretmenim o da öğretmen olmak istiyor fakat devlet okulunda çalışamıyor tüm haklarını kaybetti, ben devlet okulundayım. Valla dediklerinizdoğru aşağlık kompleksi var adamda çünki epey bi aşağılanmış çok şey yaşamış hep haksızlıktan bahsediyor. Hepp haklı çıkacak sanki bir savaş içindeyiz. Bu böyle giderse sonlandıracağım çünki beni çok yıpratıyor.
Bu sebeple acımıyorum.
Adam haklı.
Beni hatırlarsınız.
Bence tam tersi kadinin erkekten yasca cok kücük oldugu durumlarda erkek kadini daha cok takiyor ve bunu kompleks haline getiriyor düsünsenize erkek 40 yasina geldiginde kadin 30 yasindaysa kadin ondan ayrildiginda kolayca yenisini bulabilir ama o yasta bir erkek icin büyük ihtimalle tren kacmis olur. Erkeklerde bunu bildigi icin kadinin özgüvenini düsürmek icin elinden geleni yapiyor kendi degerinin farkina varip onu terketmesin diye.Aranızda çok yaş farkı var bu durumdaki evliliklerde erkek kadını hiç takmıyor .Birde dikbaşlılar ki sormayın .Yakınımda var bu durum .
Onda fark 12 .
Çok sorunlar yaşadılar .
En büyük kötülüğü insan kendine yaparmış . Adamın özelliklerini okurken ürperdimBen hiç mutlu olamayacakmıyım?
Eski evliligim: Arkadaşlar gecen sene birinden bosandim. Bosanma sebebim, eski esimin olgun olmamasi ve bir durusunun olmamasiydi. Evlenmeme babam israr etmisti. Evlendik ve o sonra işinden cikti ve evi ben cekip ceviriyordum. Her gün 84 km yapiyordum (isyerim annemgilin orada yani büyüdügüm...www.kadinlarkulubu.com
eski konusunu okusaydim bu konusunda asla yorum yapmazdim. sizin dediginiz gibi, bile bile lades diyor. sadece ezik adama katlanmiyor bi de somurmesine izin veriyor.
Anlaşıldı. Konu sahibinin vizyonu belli. Böyle devam etsin. Ne diyebiliriz ki...Ben hiç mutlu olamayacakmıyım?
Eski evliligim: Arkadaşlar gecen sene birinden bosandim. Bosanma sebebim, eski esimin olgun olmamasi ve bir durusunun olmamasiydi. Evlenmeme babam israr etmisti. Evlendik ve o sonra işinden cikti ve evi ben cekip ceviriyordum. Her gün 84 km yapiyordum (isyerim annemgilin orada yani büyüdügüm...www.kadinlarkulubu.com
eski konusunu okusaydim bu konusunda asla yorum yapmazdim. sizin dediginiz gibi, bile bile lades diyor. sadece ezik adama katlanmiyor bi de somurmesine izin veriyor.
Ay aynı amcamNişanlım bana bir şey sorar. Herhangi bilgi olabilir mesela balık vs balina veya araba ile alakalı. Sonra ben de bildiğimi söylerim genelde doğrudur çünki belirli kaynaklardan almışım zaten veya zaten bilip emin olduğum bir şeydir. Ama o o kadar dikkafalı ki. Hem bana soruyor cevabı alıyor. Sonra da neti açıp yok bık bık bık böyleymiş diyip benim zaten söylediğim şeyin aynısını okur benimle tartışır. Ben de bu huyunu hiç sevmiyorum. Eğer sorgulayacaksan neden soruyorsun yahu? Dır dır eder resmen...neymiş araştırıyormuş ama cevabı zaten benden aldı hadi başka bişeye baksa neyse ama aynısını yazıp sen şöyle böyle demiştim ama burada böyle böyle diye vıdı vıdı eder. Beni acaip yoruyor bu...
Bi diğer konu da dil konusu. Ona Almanca öğretiyorum yani onunla Almanca konuşuyoruz ve onu düzeltiyorum çünki çok zayıf ve işi gereği sınava da girecek. Düzelttiğim şeyleri benimle tartışır, artık her şeye he he deyip geçesim gelir. Bazen teşekkür eder devam eder ama birkaç düzeltmeden sonra (ağır hatalarda) eleştiriye mi gelemiyor artık bilmiyorum ama dır dır etmeye başlar. Mesela demin telefonda sırf onun söylediği cümleden bir şey anlamayıp efendim dediğim için bişeyler tartıştı ama ne demek istediğini anlamadım bile. “O sözcüğü şu şekil telafuz et yoksa yanlış anlaşılırsın” dedim..
İşte demin maalesef bir saat tartıştık. Neden böyle yapıyorsun dedim kendi yaptığını normal buluyor. Bir de hiç anlayış yok. Bugün kanal tedavisi yaptırdım ve başağrısı ve dişağrısı var geçici dolgu var. Bak bu halde sana hayır demedim ama sen de beni lütfen yorma dedim neymiş efendim ben başına kakmışım bidaha Almanca konuşma şevki kırılmışmış. Arkadaşlarından kimse onu eleştirmezmişmiş. O bilgiyi sorup hemen araştrma konusunu git bide babana sor kim haklıymış dedi...ay valla napcamı şaşırdım size sorucam bu normal mi? Ne yapayım?
Neden ömrünüzü böyle bir adam için harciyorsunuz. Okurken darlandım. Boyle nazli niyazlı biriyle zaman mı geçer. Hem ona almanca ogretmeye calisin hem de size laf soylesin. Aşağılik kompleksi mi var ki. Anladığim siz ondan donanimlisiniz. Bunu sindiremiyor olabilir. Bilginizi de o yuzden ölcüp duruyor.Nişanlım bana bir şey sorar. Herhangi bilgi olabilir mesela balık vs balina veya araba ile alakalı. Sonra ben de bildiğimi söylerim genelde doğrudur çünki belirli kaynaklardan almışım zaten veya zaten bilip emin olduğum bir şeydir. Ama o o kadar dikkafalı ki. Hem bana soruyor cevabı alıyor. Sonra da neti açıp yok bık bık bık böyleymiş diyip benim zaten söylediğim şeyin aynısını okur benimle tartışır. Ben de bu huyunu hiç sevmiyorum. Eğer sorgulayacaksan neden soruyorsun yahu? Dır dır eder resmen...neymiş araştırıyormuş ama cevabı zaten benden aldı hadi başka bişeye baksa neyse ama aynısını yazıp sen şöyle böyle demiştim ama burada böyle böyle diye vıdı vıdı eder. Beni acaip yoruyor bu...
Bi diğer konu da dil konusu. Ona Almanca öğretiyorum yani onunla Almanca konuşuyoruz ve onu düzeltiyorum çünki çok zayıf ve işi gereği sınava da girecek. Düzelttiğim şeyleri benimle tartışır, artık her şeye he he deyip geçesim gelir. Bazen teşekkür eder devam eder ama birkaç düzeltmeden sonra (ağır hatalarda) eleştiriye mi gelemiyor artık bilmiyorum ama dır dır etmeye başlar. Mesela demin telefonda sırf onun söylediği cümleden bir şey anlamayıp efendim dediğim için bişeyler tartıştı ama ne demek istediğini anlamadım bile. “O sözcüğü şu şekil telafuz et yoksa yanlış anlaşılırsın” dedim..
İşte demin maalesef bir saat tartıştık. Neden böyle yapıyorsun dedim kendi yaptığını normal buluyor. Bir de hiç anlayış yok. Bugün kanal tedavisi yaptırdım ve başağrısı ve dişağrısı var geçici dolgu var. Bak bu halde sana hayır demedim ama sen de beni lütfen yorma dedim neymiş efendim ben başına kakmışım bidaha Almanca konuşma şevki kırılmışmış. Arkadaşlarından kimse onu eleştirmezmişmiş. O bilgiyi sorup hemen araştrma konusunu git bide babana sor kim haklıymış dedi...ay valla napcamı şaşırdım size sorucam bu normal mi? Ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?