- 16 Eylül 2018
- 58
- 65
- 3
- 30
Bence de uyarin. Bu nasil bir terbiyesizlik ya? Koca koca adamlarin yaptigi hareketlere bak.adam sapık benceSert dille uyarın burada kadın çalışanlar var bu tarz şarkılar hoş olmuyo ayıp oluyo müdürüm deyin.
Siz bi doktora gidin derim. Ben doğduğundan beri ayağımda hiç sallamadım sallamıyorum. Kendi kendine uyumasını sağladım. 52 günlük olduğu için sürekli memede durmak istemesi normal. 3 aya kadar hep meme isterler. Acaba biberona alıştığı için mi memenizi ememiyor? Biberon gibi gelmiyor sonuçta memeden. Siz bi doktora gidin derim. Sürekli emzirirseniz süt gelir yoksa zaten gelmez ve biberonu atın. Biberon asla kullanmayın derim.Biberon dolacak kadar sütüm gelse keske 10cc anca saga biliyorum. Gogus lerim dolunca sütüm akıyor ama bebege yetmiyor memeyi sıkınca cok az geliyor. Cısı gayet iyi ama mama destekli oldugu ıcın oda mama vermesem hıc durmucak aglıcak onada
Kıyamıyorum. Valla suyuda ıcmeye calisiyorum ama eti hıc duymadım oyle fazla tuketmıyorum acıkcası. Birde sizin bebegınızın uyuma sekli nasıl benım ki kucakci oldu ayagımda sallıyorum yada memede uyuya kalıyor (52) gunluk bu
Arada
Patrona şikayet ettiniz mi?adam müdürüm mecburen muhatap oluyorum.
Bak o şarkı da çok anlam içermekte?Ha bir de bence sizde bağıra bağıra "acayip hayvanlara benziyirsen" şarkısını soylemenizi tavsiye ederim
Nette cok video izliyorum uyku egitim ile ilgili uc aya kadar uyku duzenı olmuyoki ama onları takip edip yavas tam baslamam gerekiyor sanırım.Siz bi doktora gidin derim. Ben doğduğundan beri ayağımda hiç sallamadım sallamıyorum. Kendi kendine uyumasını sağladım. 52 günlük olduğu için sürekli memede durmak istemesi normal. 3 aya kadar hep meme isterler. Acaba biberona alıştığı için mi memenizi ememiyor? Biberon gibi gelmiyor sonuçta memeden. Siz bi doktora gidin derim. Sürekli emzirirseniz süt gelir yoksa zaten gelmez ve biberonu atın. Biberon asla kullanmayın derim.
Saglık ocağına da gittim ordada soyleıdm bol su ve bol emzirme diyor ebe hemşirede ama ben kıyamadığım ıcın ac kalmasına verdim biberonu bırde kendi kendine uyumayı nasıl yapiyosunuz. Bneım ki suan kucuk alısabılir henuz gec kalmis sayılmam diye dusunuyorum.Siz bi doktora gidin derim. Ben doğduğundan beri ayağımda hiç sallamadım sallamıyorum. Kendi kendine uyumasını sağladım. 52 günlük olduğu için sürekli memede durmak istemesi normal. 3 aya kadar hep meme isterler. Acaba biberona alıştığı için mi memenizi ememiyor? Biberon gibi gelmiyor sonuçta memeden. Siz bi doktora gidin derim. Sürekli emzirirseniz süt gelir yoksa zaten gelmez ve biberonu atın. Biberon asla kullanmayın derim.
Nette cok video izliyorum uyku egitim ile ilgili uc aya kadar uyku duzenı olmuyoki ama onları takip edip yavas tam baslamam gerekiyor sanırım.
Bu arada memeden süt gelıyo emiyor ama biberon gibi fazla gelmiyor. Bizimkisi de alıstı bol bol gelmesine birazda ben vicdan yapıyorum aman ac kalmasın karnı doysun aglamasın diye belki azaltarak bırakabiliriz biberonu ama nasıl bı yol gosterıcı olması sart.
Birde uc gunluk iken doktora goturdum o esnada kilo verdıgı ıcın doktor emzır ve mama ver demıstı kilo kaybı olmus demıstı cok moralim bozuldu o an, o gun bu gundur mama ıciyor. Emzırıyorum ama süt yetersiz mLesef
Saglık ocağına da gittim ordada soyleıdm bol su ve bol emzirme diyor ebe hemşirede ama ben kıyamadığım ıcın ac kalmasına verdim biberonu bırde kendi kendine uyumayı nasıl yapiyosunuz. Bneım ki suan kucuk alısabılir henuz gec kalmis sayılmam diye dusunuyorum.
Peki sizinki kucaga alıstımı bizimki Kucakta durmak ıstıyor ve emzik de veremedim alısmadı gerci pek ustelemedım her ıstedıgınde emzırıyorum ama sizin uyutma yontemınızı denıcem bende sanıyorum alısır. Mamayıda nasıl verebilirim ki kasık yada Baska bıseyBen mamayı bırakın demiyorum biberonu bırakın. Yani mamayı başka türlü verin çünkü bebek biberona alışınca meme reddi yaşıyor. Memeden kendi kendine gelmesini bekliyor olmayınca da doymuyor tabi.
İlk 3 ay anne kucağı çok önemli alışmaz kucağa, szin kokunuzu istiyor. 3 aydan sonra sürekli emzirip yatağına koydum ık mık yapa yapa uyudu. Ağlatmıyordum ama. Ağlarsa kucağıma alıyordum böylece kendini güvende hissediyordu. Böyle böyle artık kendisi uykusu gelince olduğu yerde uyumaya başladı. Ayağınızda sallamayın. Faydalı bir şey değil.
Mama verdiğiniz için de üzülmeyin. Sadece iyi bir çocuk doktoruna gidin o size tavsiye verir. Ne derse onu uygulayın ama süt geliyorsa bebeğin düzgün emmesiyle o süt çoğalabilir. Burda tek sorun biberon maalesef.
Bebekler o dönemlerinde bir şeye alışmazlar merak etmeyin. Siz sürekli kucağınızda tutun onu. Onun sizin kokunuza ihtiyacı var/ eğer öyle yaparsanız uslu sakin bir bebek olur. Benim bildiğim mamanın şırıngayla verilmesi yönünde.Peki sizinki kucaga alıstımı bizimki Kucakta durmak ıstıyor ve emzik de veremedim alısmadı gerci pek ustelemedım her ıstedıgınde emzırıyorum ama sizin uyutma yontemınızı denıcem bende sanıyorum alısır. Mamayıda nasıl verebilirim ki kasık yada Baska bısey
Sende acayip hayvanlara benziyirsen cinlere şeytanlara benziyirsen şarkısını söyle al bak senin için kopyaladımSiirt'in dağlarında,
Uçan kuşu vururdu,
Fatmayı okşadıkça,
Kalbi sükün bulurdu,
Ooof garibim ooff,
şimdide bunu söylüyor
Sırınga olayını bı kere denedim cocuk boguluyodu . Simdi nette ninni muzıklerı buldum kucagımda uyuya kaldı bundan sonra boyle uyutucamBebekler o dönemlerinde bir şeye alışmazlar merak etmeyin. Siz sürekli kucağınızda tutun onu. Onun sizin kokunuza ihtiyacı var/ eğer öyle yaparsanız uslu sakin bir bebek olur. Benim bildiğim mamanın şırıngayla verilmesi yönünde.
Bence kendiniz söyleyin ninniyi. Sağlıkla büyütün. En iyi yöntemi bulursunuz elbet. Ben bir düzen oturttum. Nerde olursak olalım akşam 19.30da yatırıyorum. Sabah 6.30 gibi kalkıyor ama olsn. Gece de emmeye kalkıyor hiç oynanıyorum direk emzirip yatağına koyuyorum: şimdi uyudu. Daha 12ye kadar uyanmaz. Zamanla kendiniz o yöntemi buluyorsunuz.Sırınga olayını bı kere denedim cocuk boguluyodu . Simdi nette ninni muzıklerı buldum kucagımda uyuya kaldı bundan sonra boyle uyutucam
İlk aylarda nasıldı uyuyup uyanması bizimki sık sık acıktıgı ıcın oglene kadar ara ara uyur kısa aralıkla ogledsn sonra uyur ikindiye kdr aksam da aynı sekil kısa uyr uyanır. Gecede bı kac defa uyanır hıc mama vermem emzırırım hemn uyur zTen. Ben hala ayıramdım yatağına hem sık uyandıgı ıcın hemde kıyamıyorum.Bence kendiniz söyleyin ninniyi. Sağlıkla büyütün. En iyi yöntemi bulursunuz elbet. Ben bir düzen oturttum. Nerde olursak olalım akşam 19.30da yatırıyorum. Sabah 6.30 gibi kalkıyor ama olsn. Gece de emmeye kalkıyor hiç oynanıyorum direk emzirip yatağına koyuyorum: şimdi uyudu. Daha 12ye kadar uyanmaz. Zamanla kendiniz o yöntemi buluyorsunuz.
Ben anne yanı beşik kullanıyorum en baştan beri. Hep koyun koyunayız diyebilirim. Azıcık huzursuzlandığında elini tutuyorum uyuyor. İlk aylarda kucağımdan ilk 3 ay hiç indirmedim. Sürekli karanlık odada yattık beraber ve böylece gece gündüz farkını öğrendi. O yüzden gündüz uyanık gece de uyuyor.Ac
İlk aylarda nasıldı uyuyup uyanması bizimki sık sık acıktıgı ıcın oglene kadar ara ara uyur kısa aralıkla ogledsn sonra uyur ikindiye kdr aksam da aynı sekil kısa uyr uyanır. Gecede bı kac defa uyanır hıc mama vermem emzırırım hemn uyur zTen. Ben hala ayıramdım yatağına hem sık uyandıgı ıcın hemde kıyamıyorum.besıgıde Diger odada odamda yer kalmadığı ıcın koymadım besıgıı odaya
Masallah nazar deymesın bebıse bende kısa dogru besıgıne koymayı dusunuyorum artıkBen anne yanı beşik kullanıyorum en baştan beri. Hep koyun koyunayız diyebilirim. Azıcık huzursuzlandığında elini tutuyorum uyuyor. İlk aylarda kucağımdan ilk 3 ay hiç indirmedim. Sürekli karanlık odada yattık beraber ve böylece gece gündüz farkını öğrendi. O yüzden gündüz uyanık gece de uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?