ben ,sen,o ,bu,şu ayırmıyor kim olursa olsun söylüyor.Sana bakıp mı söylüyor?
Manyak mıben ,sen,o ,bu,şu ayırmıyor kim olursa olsun söylüyor.
adam sapık benceMerhaba Kızlar;
6 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum.Benim 40 yaşında evli 2 çocuk babası bir müdürüm var.Adam bütün gün sevişmeli,yataklı,öpüşmeli şarkılar söylüyor.bir iki kere hayırdır müdürüm bir problem mi var şeklinde sordum tekrar devam etmeye başlayınca neden böyle şarkılar söylediğini sorduğumda, hem cevap vermediği gibi üstüne üslük bir de şarkılara devam etti.Bir kaç kere uyardım böyle şarkılar söylememesi hakkında ama yok dinlemiyor.
Bu şarkılara örnek vermek gerekirse indim derelerine bilmem nerelerine kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine, gel yatağıma gel gibi şarkılar söylüyor sürekli anlamıyorum bu adamı ben neden böyle yaptığını,adam normal de sakin, iyi niyetli biri ama neden böyle bir anlam veremiyorum.
Bana yardımcı olur musunuz ne yapayım.
evet masamız yan yanaaynı odada mı çalışıyosunuz?
adam sapık benceSert dille uyarın burada kadın çalışanlar var bu tarz şarkılar hoş olmuyo ayıp oluyo müdürüm deyin.
Keske hic muhattap olmasaymissiniz. Duymazdan gelin. Deli midir nedir..
evet masamız yan yana
rahatsız olduğunuzu böyle devam edilirse işten ayrılacağınızı söyleyin.. Adam patron değilse ses kaydı alıp patrona gösterin.tek bayan benim üstelik söyledim dediğiniz gibi ama yok huylu huyundan vazgeçmiyor
ay çok saçma ya. şaka yollu filan değil ciddi ciddi rahatsız oluyorum, müzik dinleyecekseniz kulaklıkla dinleyin desen.
ayy bu ne yaa iğğğğğğ-renççSiirt'in dağlarında,
Uçan kuşu vururdu,
Fatmayı okşadıkça,
Kalbi sükün bulurdu,
Ooof garibim ooff,
şimdide bunu söylüyor
adam müzik dinlemiyor kendisi söylüyor
Yok bu konuda. Yani gidip bi problem mi var yok bu sarkilari soylemeyin vs demeseymissiniz. Inadina yapiyor dikkat cekmek icin. Sapik mi ne..adam müdürüm mecburen muhatap oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?