ne güzel adam kendi halinde işte...uyuyan ejderhayı uyandırmasanız
Ha bir de bence sizde bağıra bağıra "acayip hayvanlara benziyirsen" şarkısını soylemenizi tavsiye ederim
Patronunuzun adı Saldıray mı?
Üzerindekileri çıkar ne dediğin anlaşılmıyor
Cinsel sorunlari var galiba diline vurmuş. Korkma bundan zarar gelmez.şimdide kimseler görmedi öpüştüğümüzü diye söylüyor.
Selamlar konuyla alakası yok ama beni hatırladınız mı gecen sefer gogus ucuyla ilgili sohbet etmıstık Neyseki iyilesti bebegım var ondan baya bı konusmustuk ve ben hala mama veriyorum bebegime süt yetmiyor nasıl yapayım siz hala emzirmeye devammı yada kac dakika emiyor. Benimki baya bı sure emiyor ama sut sanırım yeterli degilBence önce siz eşiyle konuşun ve size de dinleteceğim kocanız hergün bana bu şarkıları söylüyor deyin. Adam başlayınca arayın kadını dinlesin
Cinsel sorunlari var galiba diline vurmuş. Korkma bundan zarar gelmez.
Siirt'in dağlarında,
Uçan kuşu vururdu,
Fatmayı okşadıkça,
Kalbi sükün bulurdu,
Ooof garibim ooff,
şimdide bunu söylüyor
Merhaba, evet hatırladım. Meme ucunuzun iyileşmesine sevindim. Evet ben hala anne sütü veriyrum sadece. 7 aya kadar ek gıdaya geçmeyeceğiz. Açıkcası sürekli emiyor. Dakika tutmuyorum. Saatte bir emiyor bazen 2 3 saatte bir emiyor. Ama akşam yatmaya yakın 1 saat emiyor iyice doyuyor sonra uyuyor: bol su içiyorum ve taze badem süt yapıyor bir de et. Et çok tüketiyorum memelerimden sütler taşıyor bu yüzden. Siz bi et tüketin farkı göreceksiniz. Çişi mi az süt neden yetmiyor? Bakın memenizi sağın ve dakika tıtun kaç dakikada biberon doluyorsa bebeğinizi ona göre emzirirsiniz.Selamlar konuyla alakası yok ama beni hatırladınız mı gecen sefer gogus ucuyla ilgili sohbet etmıstık Neyseki iyilesti bebegım var ondan baya bı konusmustuk ve ben hala mama veriyorum bebegime süt yetmiyor nasıl yapayım siz hala emzirmeye devammı yada kac dakika emiyor. Benimki baya bı sure emiyor ama sut sanırım yeterli degil
Biberon dolacak kadar sütüm gelse keske 10cc anca saga biliyorum. Gogus lerim dolunca sütüm akıyor ama bebege yetmiyor memeyi sıkınca cok az geliyor. Cısı gayet iyi ama mama destekli oldugu ıcın oda mama vermesem hıc durmucak aglıcak onadaMerhaba, evet hatırladım. Meme ucunuzun iyileşmesine sevindim. Evet ben hala anne sütü veriyrum sadece. 7 aya kadar ek gıdaya geçmeyeceğiz. Açıkcası sürekli emiyor. Dakika tutmuyorum. Saatte bir emiyor bazen 2 3 saatte bir emiyor. Ama akşam yatmaya yakın 1 saat emiyor iyice doyuyor sonra uyuyor: bol su içiyorum ve taze badem süt yapıyor bir de et. Et çok tüketiyorum memelerimden sütler taşıyor bu yüzden. Siz bi et tüketin farkı göreceksiniz. Çişi mi az süt neden yetmiyor? Bakın memenizi sağın ve dakika tıtun kaç dakikada biberon doluyorsa bebeğinizi ona göre emzirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?