- 21 Ocak 2019
- 18
- 2
- 16
- 25
- Konu Sahibi yelizkaram
Arkadaşlar merhaba ilk defa konu açıyorum hayalet üyeydim uzun zamandır. Olay şu ki bir adamdan hoşlandım ve açılmaya karar verdim uzaktan görüp beğenmiştim iş arkadaşlarına tavırları dışında pek bilgim yoktu instagramdan ekledim sevdikleriyle iletişimi de iyi gibi geldi neyse ilgim olduğunu ve tanışmak istediğimi belirten bir mesaj attım beş altı dk sonra gördü nöbetteyim sonra döneyim dedi tamam dedim böyle soğuk soğuk yazmıyor tabii. neyse bir günü geçti hala yazmadı ben de bozuldum ve tekrar mesaj attım neyse konuştuk ettik ilişki düşünmüyormuş ama bunu bi reddediş olarak düşünme diye ısrar etti ve buluşmak istedi sınavım olduğu için erteledim ve geçen gün tekrar yazdım artık görüşebiliriz diye neyse önemli bi işi vardı bir iki saate biter demişti o an buluşma planlıyorduk ama ortadan kayboldu altı saat falan dönmedi mesajıma sonra yazınca ben de bu sefer beni ciddiye almadığını düşünüyorum dedim o da işim hala bitmedi falan dedi ben de haber verebilirdin dedim orda biraz atarlandı gibi oldu biraz konuştuk bu sefer aradı ama konuşurken de süt dökmüş kedi gibi çok haklısın,umursamadığımı düşünüyorsun ama öyle değil falan dedi anlamadım birkaç günlüğüne şehir dışına gitti döndüğünde yazacak mı allah bilir ne düşünmeliyim nasıl yorumlamalıyım bilmiyorum ilk geç yazdığı zamandan sonra görüşmek için tekrar yazdığımda yine nöbetteydi ve geç yazabilirim diye haber verdi böyle şeyleri olunca da akıl edemiyor belki diye düşünüyorum ama bir gün ya da buluşma planlanırken saatlerce ortadan kaybolmak da anormal geliyor. Siz nasıl yorumlarsınız..