Bu adam neden evden gitmiyor

Ronny11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
506
394
53
bir hafta önce eşim bir sinir kriziyle eve geldi ve evi kırıp döktü
Eve polis geldi ben iki gün dışarda kalıp eve döndüm mecbur çünkü işe gitmek zorundaydım sığamadım bir yere
Eşim olaydan iki gün sonra boşanma dilekçesini mahkemeye verdi
Anlaştık bir şekilde
Ben o günden sonra hem tedirginim hem rahatsızım evde
Kapım kilitli odada oturuyorum
O ise yemek yapmış bugün mesela
Eşyalarını dolaptan almamış hiç gidecek gibi deil
Manyak mı bu
Sinir kriizi geçirmesinin sebebi de önceki konumda var
Bir yıldır teşhisi konulamayan bir hastalığı vardı olaydan sonra onun sonıçları da geldi akdeniz ateşiymiş
Hastalığının belirsizliğinden ve çaresiz ağrılarından dolayı psikolojik olarak çökmüştü ve beni tüketiyordu sürekli benle uğraşıuordu ve beni çok darlatıyordu
Şimdi şunu anlayamadım
Aramızda anlaştık tmm
Dilekçeyi verdin
Evdeb sadece kıyafetlerini alacak
E çık git işte
Gitmiyor
Tam sekiz gün oldu
Burda eşyalı her şey dahil evler var hemen çıkamaz mı
Ne yapmaya çalışıyor kendimi çok zor tutuyorum daha fazla çirkinleşmeden bitsin iatiyorum çünkü evde kaldıkça içim sıkılıyor
Benim de boşluğa kendime kalmaya ihtiyacım var
Psikolga gidiyorum acını yaşamıyorsun diyor
Yaşayamıyorum
İki gün çnce eve sarhoş geldi bangır bangır müzik açtı kendi kendine konuştu yalnızlık iyidir vs sonra sabaha kadar haykocepkinle nilüferin aşk kitabı şarkısı var ya onu açtı
Bu şarkıda benim onla ayrılık şarkımdı biliyor ne kadar sevdiğimi de üst üste bangır bangır açtı dinledi
Ne yapmaya çalışıyor bu adam
Bunun dışında konuşmuyoruz görmüyorum bile

Belki de o sizin icin ayni seyi dusunuyordur. Ne zaman giddcek bu kadin diyordur. Yani konusmadan nasil anlastiniz anlamadim ki. Konusarak ayrilindiginda, ayrilma sartlari da konusulur. Anlasmak ordadir..

Manyak mı bu demişsiniz ya ..

1 senedir sebebi bilinmeyen hastalık , ağrılar , sevdiği insanı kırmak , bir hırsla boşanma aşaması ..

Belki de şuan o manyaklık gitti , aklı başına geldi ama bu sefer de yaptığından pişman .. manyak mı bilmem ama dengesiz olduğu kesin

Anlaşma yazıya dökülmemişse bağlayıcı olmaz.

Kendisine sorsanız ya Cevabını siz de biliyorsunuz bence pişman olmuş belli ki gidesi yok dikkat çekmeye çalışıyor.
Madem çok rahatsızsınız git evimden deyin burdan nasıl bir çözüm bulalım size?

Git demiyorsaniz belki aklinca barisma asamasina girdiniz saniyordur
Kalmanin yolunu yapiyor belli ki, kararli oldugunuzu gosterin
Git dememe kalmadı krizden sonraki ikinci gün karşılıklı anlaşma dilekçesini verdi mahkemeye makbuzları gördüm
Barışma aşaması mı kaldı aileme rezil oldum o gece ailemi de aradı ailem boşan diyor

Belki de o sizin icin ayni seyi dusunuyordur. Ne zaman giddcek bu kadin diyordur. Yani konusmadan nasil anlastiniz anlamadim ki. Konusarak ayrilindiginda, ayrilma sartlari da konusulur. Anlasmak ordadir..
Ben evden iki günlüğüne ayrıldığımda mesajla yazıştık şöyle olsun bunu istiyorum diye
Ben evde kalacğım o gidecek diye anlaştık imzaladım dilekçeyi hatta bana vermeyi uygun gördüğü parayı da komodinin üstüne koydu bu arada
Tek yapması gereken kıyafetlerini toplayıp gitmesi hiçbir hareket yok onda yaa

Anlaşmalı boşanma protokolünde sizinde imzanızın olması lazım .. attınız değil mi imza ?

Ay geçmiş olsun.
Ailesi falan yok mu ya da sizin aileniz.
Mazallah size bir zarar vermesin?
Bana pek sağlıklı gelmedi hareketleri.
Benim ailem var ama evim işime yakın evde ben kalacağım diye anlaştık zaten
Onun ailesi uzakta bi kere bile aramadılar beni
Yazıklar olsun
Bir yıl önce hastalık ilk çıktığında hastaneye gidip gelme yatma süreçlerinde eşimin huysuzluğu tavan yapmaya başladığında kv ye dedim ki gel beni çok darlatıyor gelmedi kadın
O gezmeye gelir anca yazıklar olsun ona
Annesi gelseydi baksaydı belki bana bu kadar etmeyecekti

Hastalığından iyice dengesizlişti

Tedavisi mu kum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…