Bu adam neden evden gitmiyor

soyleyin acik acik evden gitmesini, konusmak istemiyorsaniz yazili kagidin kopyasini masanin ustune birakin o maddenin altini cizip. Kalacak yer falan mi arastiriyor ?

soyleyin acik acik evden gitmesini, konusmak istemiyorsaniz yazili kagidin kopyasini masanin ustune birakin o maddenin altini cizip. Kalacak yer falan mi arastiriyor ?
Konuştuk yani yazıştık daha ne diye ısrar edip muhattap olayım diyorum
Yüzünü görmek istemiyoeum

Bence gündüz mesaj atın, ne zaman taşınacaksın diye
Tmm gideceğim dedi anlaştık imzaları attık en azından evden toparlandığını görsem o da yok dloapta duruyo kıyafetleri
Daha da git git desem gitmeye niyeti olsa da olmasa da oylayıcı bi cevap vereceğini düşünşyorum
Sormuştum imzaları attıktan sonra en kısa zamanda demişti sekiz gün oldu

O çıktığında arkasindan gelip kilidi değiştirin.

Ama.cok dengesiz bir ruh hali var.
Adam evin oralarda pusuya yatip saldirir mi , bu seferde

Ben senin yerinde olsam işime yakın bir ev bulur giderim. Adam dengesiz belkide seni delirtmeye çalışıyor. Hiç değmez bence . Evi bul , o işteyken eşyalarını topla mobilyaları falan herşeyi taşıma firmasıyla götür. 3 saat sürmez.

Evden taşınacağım ama şimdi hemen yapamam işimi değiştirmeyi düşünüyorum ve ona göre taşınma planım var şimdi taşınmam çol saçma olur
Onun taşınacağı konusunda anlaştık onun taşınması onun için daha uygun
Ben şimdi neden çıkayım evden
Alıcam kıyafetlerini koyacak taksiye gidecek bu kadar kolay onun için
Yayılmış salonda maç izliyor
Ben o günü ailemi aramasını rezil oluşumuzu hazmedemiyorum hiç yoktan bana sarmasını beni yiyip bitirmesini affedemeiyorum
Hastalığı onu çok yıprattı ben de hep susuyordum
Ben sustukça beni sevmiyor insan sevdiğine tepki gösterir diye kavga çıkardı işleri büyüttü
Bi hırsla yaparım ben diyerek boşanma dilekçesini de verdi
Şimdi köpek gibi pişman oturuyor
Ama beni çok kırdı hiçbir anlayışım kalmadı ona
Evden uzaklaşsa birkaç ay sağlığına kavuşsa belki sonradan ne olur bilemem
Ama benm ona yaklaşacak bir adımım kalmadı
Gitmesi beni rahatlatacak bunu yapsa ben de kendime geleceğim belki
Zaten sordum ne zaman gideceksin diye en kısa zamanda dedi
Sekiz gün oldu
Fazla deil mi
Bitiren insan napar hemen gitmez mi

İşten izin alıp bi haftalığına tatil fln yapsanız yalnız, hem o sürede gider sizde kafanızı toplarsınız

Aileni çağır , onada msj yaz haftaya cuma annem babam geliyor o zamana kadar taşınırsan sevinirim de

Yani hic yolu yokmu barismajin
Bakin adam hastalıktan yapmis ne kadar zor olmali belirsizlik insanlar hastalik korkusuyla panik ataklar geçiriyor
Belki pisman olmustur akillanmistir
Iyi gunde kotu gunde derler ya alttan alsanız kurtulmazmi aileniz

Aileniz gelsin sizin eve o gidene kadar kalsınlar hatta.
Rahatı bozulur yayılamaz belki o zaman gider.
Bence kendiliğinden gitmeyecek çünkü.

bencede kesin konusup netleştırın. bence kalmaya çalısıyor

cok mu umursamaz ilgisiz davrandiniz acaba. adamın sebepsiz ofkelenmesinin altinda bu yatiyor olabilir. delirene delirdi diyoruz da bir de sormak lazim kim delirtti diye. yazdiklarinizdan ilgisizmissiniz hissi uyandi bende. adam olecegini falan bile düşünmüştür belki. bu surecte yalniz hissetti belki de. ben olsam sirf bu sebepten birakmazdim. aile terapisine falan giderdim eb azindan bir kez.

bu arada bir tanidikta hala teshis konulamayan surekli atesinin ciktigi bir hastaliga sahip. hasta olan kadin ama. o da esinden ayrildi. onun da esi destek vermemis hic hastaliginda. kadin da caniyla uğraşıyordu ailesinin yanina dondu orda tedavi olmak icin. en azindan annesi falan ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…