Bu adamı nasıl tavlarım?

Cok ıyı adıl yıldırım, çok tezcanlıyım ya yerımde durabılsem ahh

Kostebek pasta yaptım demınden beri atmamak ıcın zor tutuyorum kendımı. Akrepler yazmaz mı? Ya bugun yazar mı acaba?

Ben bunları not alayım. Konusmanın temposunu nasıl dusurucem?

Kostebek pasta yaptım demınden beri atmamak ıcın zor tutuyorum kendımı. Akrepler yazmaz mı? Ya bugun yazar mı acaba?
yazar yavrucum. ama ilk o yazsın, sen kaç ister hep.
gizem sever. sen dökmüşsün her şeyi ortaya.
he toparlanmaz mı toparlanır tabii ki
ama o yazsın mesela, ikinci mesajı yazana kadar yazma cevap
işte ne bileyim bir kez arasın açma. ikinci kez arasın öyle aç filan.
açtığında da böyle bi gizemli konuş. işte bi arkadaşımla oturuyoduk da duymamışım filan.
ama asla ayşeyle oturuyoduk şurdaydık bunu yaptık değil. anladın mı?
bu taktikler çok yorucu olur benden sana söylemesi
bana kalsa hiç bulaşmazdım -_-

Ben bunu yaptım bugun kostebek pasta yaptım bi saat de mutfagı topladım. Şimdi ona pastayı cekıp atasım var, ben iflah olmam ya

Ben bunu yaptım bugun kostebek pasta yaptım bi saat de mutfagı topladım. Şimdi ona pastayı cekıp atasım var, ben iflah olmam ya
başka arkadaşına at ona atma tut kendini

Bana sorup duruyo nerdeydın kimler var arkadaslar diyorum kadın erkek diyo kızlar dıyorum halbusı degıstır konuyu demı. Herseyı anlattım ya neden anlattım neden neden

Neden bu kadar takıntı yaptın? Sanki dünyada bir erkek o var ve birtane imiş gibi? Gözümün önüne bir seneryo geldi.
Çölde susuz kalmışsında 1 avuç su var oda sana lazım gibi?

Neden bu kadar takıntı yaptın? Sanki dünyada bir erkek o var ve birtane imiş gibi? Gözümün önüne bir seneryo geldi.
Çölde susuz kalmışsında 1 avuç su var oda sana lazım gibi?
Ya adam tas tas.. ben normalde kolay begenmem ama baya tas. Bır de ilgilendi basta gerı cektı ya. İnstada story atıyo bakmıyorum . Ne bilim sekılcıyım ben galıba.

Ya adam tas tas.. ben normalde kolay begenmem ama baya tas. Bır de ilgilendi basta gerı cektı ya. İnstada story atıyo bakmıyorum . Ne bilim sekılcıyım ben galıba.
Nasıl bir taş acaba bence parke taşı bile değildir sen yokluktan mücevher taşı görüyorsundur.
Önemli olan vücut, yüz güzelliği değildir ki şekile bakıp aldanma üzülen sen olursun. Merkezini başka bir yere çek

Bana sorup duruyo nerdeydın kimler var arkadaslar diyorum kadın erkek diyo kızlar dıyorum halbusı degıstır konuyu demı. Herseyı anlattım ya neden anlattım neden neden
taam işte bundan sonra yapmayacaksın, tutacaksın kendini
ama bak üçüncü baskı söylüyorum ; çok yorulursun. hep böyle bunlar. hep heyecan istiyo taktik istiyo ilişkide

En son kim yazdı?
Pastayı falan da atma, tut kendini hele bi Yakın arkadaşına at, kendi numaranı ekle kendine at ama ona atma..

En çok sen yazıyorsan, yazışmaları uzatıyorsan çek kendini gözünü sevem Ne oldu buna falan desin, merak falan ettir. Bu erkekler bazen taktikleri hakediyorlar. Yazsak dert, yazmasak ayrı dert!...

Aç Adil Yıldırım izle, zaman geçiyor zaten :)

O yazasıya kadar bişey yapma.
Güç seninle olsun :)

Ben bunları not alayım. Konusmanın temposunu nasıl dusurucem?
Adamı pastörize edeceğiz. Hemen cevap yazma. Ama çok da belli etme. Anında cevap ver bazen, sonra yine bekle. Kısa cevaplar ver. Bir kaç kelimelik. Ama gerçekten muhabbet akıyorken yapma bunları tabi. Baktın isteksiz, ruhsuz mesajlar atıyor o zaman yap.

Kalbi güzel olanı bulsam yapıscam da normalde pek etkılenen biri değilim aslında kolay kolay, belki de uzun aradan sonra olunca nevrim döndü benim

Tamam o zaman kostebek pastamı atayım sonra yazınca gerı cekeyım hahahah.. şimdi bugun yazarsa yapayım yazmazsa bence yarın yazar o zaman yaparım

En son mesaj bana ait ama ilk o yazmıştı dun. Bana sana hersey yakısıyor yazmıs bende gulucuk atıp cok tatlısın demısım. Sonra tam 24 saattır ne o ben yazdım. Pastamı gorse kesın alır bence benı

Kalbi güzel olanı bulsam yapıscam da normalde pek etkılenen biri değilim aslında kolay kolay, belki de uzun aradan sonra olunca nevrim döndü benim
Çok güldüm Allah senide güldürsün.. Kendini frenlemez isen adam kaçar, kaçan kovalanır misali. Sonucunucu merak ediyorum bildir olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…