Super ayakkabı mont kıyafet aldım. Şimdi bu bana yazacak dicem ki ısım var surdayım falan. Geleyım mu dıcek. Gelecek. Şakkk benı o kıyafetle gorecek. Wuhuuu bebegım bu nasıl tarz dıcek. Dıcem benım normal halım bu, gunluk boyle cıktım. Sonra acıktım dıcek yemek yıyelım. Şakkk arkamdan kostebek pastamı cıkarıcam. Bırbırımıze sarılıp tek ayagımız havada oyle durucaz. Ve mutlu son.Çok güldüm Allah senide güldürsün.. Kendini frenlemez isen adam kaçar, kaçan kovalanır misali. Sonucunucu merak ediyorum bildir olurmu?
Senin ile insan yaşlanmazSuper ayakkabı mont kıyafet aldım. Şimdi bu bana yazacak dicem ki ısım var surdayım falan. Geleyım mu dıcek. Gelecek. Şakkk benı o kıyafetle gorecek. Wuhuuu bebegım bu nasıl tarz dıcek. Dıcem benım normal halım bu, gunluk boyle cıktım. Sonra acıktım dıcek yemek yıyelım. Şakkk arkamdan kostebek pastamı cıkarıcam. Bırbırımıze sarılıp tek ayagımız havada oyle durucaz. Ve mutlu son.
Siparıslerım kargoya verılmıs bile bildirim geldi. İlmek ilmek örüyorum ağımı.. cok fenayım ben. Ya kafayı yedım bugun yazmazsa ben ayrılırım bundan bak dıyımSenin ile insan yaşlanmazinsallah sana hak ettiğin değeri verir...
Ayrıl beSiparıslerım kargoya verılmıs bile bildirim geldi. İlmek ilmek örüyorum ağımı.. cok fenayım ben. Ya kafayı yedım bugun yazmazsa ben ayrılırım bundan bak dıyım
Pastanı storye at hemen. Yazacak kesin birşey. Ciddiyim bu arada. :)En son mesaj bana ait ama ilk o yazmıştı dun. Bana sana hersey yakısıyor yazmıs bende gulucuk atıp cok tatlısın demısım. Sonra tam 24 saattır ne o ben yazdım. Pastamı gorse kesın alır bence benı
Anaaaa bu benim hiç aklıma gelmedi ama aksam atayım evden calısıyorum ben şimdi bu gunduz pastamı yapıyo demesın? Gercı evet agır ıssızım ama olsunPastanı storye at hemen. Yazacak kesin birşey. Ciddiyim bu arada. :)
Valla güldürdün beni, sende bol bol gülEn son mesaj bana ait ama ilk o yazmıştı dun. Bana sana hersey yakısıyor yazmıs bende gulucuk atıp cok tatlısın demısım. Sonra tam 24 saattır ne o ben yazdım. Pastamı gorse kesın alır bence benı
Şerefsız baktım girmiş wpda online. Bende diyorum belki araba falan carptı ondan yazmıyo. Zaten burnu da büyüktü biraz.Valla güldürdün beni, sende bol bol gül
Siz baya baya yürüyonuz birbirinize ama bu insanoğluna biraz ders vermek lazım. Bi merak etsin. Pastanı da story olarak at madem bence de içinde kalmasın bari
Storynin üstüne de ben yaptım gibi bişeyler yaz. İllaki laf atar sana.Anaaaa bu benim hiç aklıma gelmedi ama aksam atayım evden calısıyorum ben şimdi bu gunduz pastamı yapıyo demesın? Gercı evet agır ıssızım ama olsun
Her storyme ilk o bakıyo ama hıc yazmadı daha storyeme. Gunde on tane atıyo ben ıkı gunde bir tane. Ben daha hıc bakmadım ona amaStorynin üstüne de ben yaptım gibi bişeyler yaz. İllaki laf atar sana.
Arada bak sen de, bunda bir sakınca yok ki. Bu sefer yazacak gibi hissettim. Dene şansını millet nasıl pasta yapılır görsün:)Her storyme ilk o bakıyo ama hıc yazmadı daha storyeme. Gunde on tane atıyo ben ıkı gunde bir tane. Ben daha hıc bakmadım ona ama
Simeyracim 30 tane montun üstüne tekrar mont mu aldin sen iflah olmazsinSuper ayakkabı mont kıyafet aldım. Şimdi bu bana yazacak dicem ki ısım var surdayım falan. Geleyım mu dıcek. Gelecek. Şakkk benı o kıyafetle gorecek. Wuhuuu bebegım bu nasıl tarz dıcek. Dıcem benım normal halım bu, gunluk boyle cıktım. Sonra acıktım dıcek yemek yıyelım. Şakkk arkamdan kostebek pastamı cıkarıcam. Bırbırımıze sarılıp tek ayagımız havada oyle durucaz. Ve mutlu son.
Ben bunu yaptım bugun kostebek pasta yaptım bi saat de mutfagı topladım. Şimdi ona pastayı cekıp atasım var, ben iflah olmam ya
Harikasın ya çok tatlısın cidden bu kadar hayat dolu birini kaybederse bu onun sorunu olur ama sen gene de çek azıcık kendiniSuper ayakkabı mont kıyafet aldım. Şimdi bu bana yazacak dicem ki ısım var surdayım falan. Geleyım mu dıcek. Gelecek. Şakkk benı o kıyafetle gorecek. Wuhuuu bebegım bu nasıl tarz dıcek. Dıcem benım normal halım bu, gunluk boyle cıktım. Sonra acıktım dıcek yemek yıyelım. Şakkk arkamdan kostebek pastamı cıkarıcam. Bırbırımıze sarılıp tek ayagımız havada oyle durucaz. Ve mutlu son.
Yaaaa bende adili izliyorum yazasım gelinceEn son kim yazdı?
Pastayı falan da atma, tut kendini hele biYakın arkadaşına at, kendi numaranı ekle kendine at ama ona atma..
En çok sen yazıyorsan, yazışmaları uzatıyorsan çek kendini gözünü sevemNe oldu buna falan desin, merak falan ettir. Bu erkekler bazen taktikleri hakediyorlar. Yazsak dert, yazmasak ayrı dert!...
Aç Adil Yıldırım izle, zaman geçiyor zaten :)
O yazasıya kadar bişey yapma.
Güç seninle olsun :)
Şu adil yıldırımı kolpacı bulan bir tek ben miyim :))Yaaaa bende adili izliyorum yazasım gelince
Valla en azından tokatlıyor insanı dur diyor gelicek diyor ister istemez durası geliyor insanın sabır yoksunu bi insan olunca mecbur oyalanacak bişeyler arıyorumŞu adil yıldırımı kolpacı bulan bir tek ben miyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?