Bu adamı nasıl tavlarım?

daha fazla üstüne düşmeyip beklerim ben olsam. iletişimi kesmeden. olmuş bir elektriklenme, o an tekrar yakalanır.

Sıkılmış adam
arayip sorma derim.

Ben cok sacmaladım ama ya.. adama fıkra falan yazdım, oturdum hayat hıkayemı wpda yazdım, off ben olsam ben de derdim bu salak napıyo diye. Gızem falan kalmadı bende
Evet biraz saçmalık olmuş ama adamların beyni yönlendirmeye çok açık.. Onun gözündeki karizmanızı hemencecik değiştirebilirsiniz.. Ağırlığınızı koyun ve kendinize güvenin.. Baktınız ilgi istiyor ona istediğini vermeyin.. Giderse zaten sizin değildir

Onun haricinde siz kaç yaşındasınız?? Bu adam doğru bir adam mı sizce? Herkese sizinle yazıştğı gibi yazışma ihtimali yüksek bir adam gibi de sanki bilemedim yaaa

Simdi ben de bu konularda iflah olmaz bir basarisiz oldugum icin, surekli taktik yapmaya calistigim icin biraz dusunuyorum bu konularda.

Arkadasim aslinda taktik maktik yok. Taktigin tek adi var: bu adami ne kadar taniyoruz ki, bize ne yapti ki, bizimle ne paylasti, bizim icin ne caba sarf etti, nasil bir bag kurdu, ne vaadetti ki onu bu kadar istiyoruz?

Bu saatte sana konu actiran yakici duygularin ve yabancilarin "desperate" diye adlandirdiklari, umutsuz da degil de asiri hevesli hallerin sebebi ne?

Sebebini aradiginda kendi icinde bulacaksin. Icimizdeki bosluk ve defolu olma hissi birine henuz tanimadan bu kadar baglanmamizi sagliyor.

Bana cok farkindalik kazandiran bir video paylasmak istiyorum bu konuda:

Ozguvenliymis mesgulmus gibi yapma kisaca, dikkatini baska bir seye ver, seninle iletisime gectiginde de bu takintiyi birakip baska bir gozle bakmaya calis adami gozlemle.

Bu forumu cok seviyorum kendi yapamadigimiz seyleri millete tavsiye edebiliyoruz

Muhabbetin yavaşladığı kısaldığı yerde mesaj göndermeyi bırakın. Sonra o size dönerse konuşmanın temposunu düşürün. Sizi isteyen erkek ortamın soğumasına izin vermeyecektir. Bir de how ı met your Mother da barney nin açıkladığı bir "oh moment" vardır. Ne kadar yavaş giderseniz o kadar geç o anı yaşarsınız. Ayrıca alternatif varmış gibi davranın. Huzur vermeyin

Bu kadın çok tatlı değil mi

Siz de üzerine düşmeyin ,oluruna birakın o zaman.Şimdiden bu kadar kafanızi yorarsanız,ilişkide durumunuzu düşünemiyorum bile.Bir de Adil Yıldırım'ı dinleyin.Youtube videolariyla dolu.Kadınlara güzel tüyolar veriyor ,ilişkiler konusunda .

bir defa neden espri şaka yapma gereği duyuyosunuz erkeklere bilmiyorum, çok yakın bir arkadaşım var o da öyle,çok guzel kız ama surekli espri yapmaya çalışır, çok ustune duşer, biriyle göruşurse ararsa dakikalarca kapatmaz, karşıdaki erkek nasılsın diye yazsa on tane cumle yazar. bu yuzden olamıyor ilişkileri bir mutlu sona eremiyor.
ben karakter olarak biraz odun erkek profilinde olduğumdan dolayı erkeklerin nasıl hissettiğini anlayabiliyorum şu duruma karşı. ben çok sevmiyorum karşımda surekli espri yapan, yapmaya çalışan birini, surekli etkileşim halinde olmak isteyen birini. insan biraz zor elde etmek ister ya, cepte görunen birini ben istemezdim şahsen.

Ben cok sacmaladım ama ya.. adama fıkra falan yazdım, oturdum hayat hıkayemı wpda yazdım, off ben olsam ben de derdim bu salak napıyo diye. Gızem falan kalmadı bende

Sizi bilmiyorum ama sahsen su "gizemli ol, kendini geri cek" felan oyunlari bana göre degil. Esimle olan iliskidede bastan böyle olmadigimi söyledim. Neyse o..begeniyorsam belli ederim. Gicik oluyorsam onu da belli ederim. Siz niye kendinizi kücümsüyorsunuz ki simdi? Sunu da hesaba katmak lazim. Egomuz ne kadar da bunu begenmezsede, tanisdigimiz kisi bizi zamanla begenmeyebilir

Ciddi ilişki istemeyen biri bence. Sadece eğlenmelik, hoş vakit geçirmelik birilerine ihtiyaç duyuyor. Sizin de isteğiniz bu yönde ise yazışmaya devam.

burcu ne acaba

Benden birkaç yaş büyük, hala yazmadı hala hala . Beynını yediğim nasıl degısecek fikri ya

Ciddi ilişki istemeyen biri bence. Sadece eğlenmelik, hoş vakit geçirmelik birilerine ihtiyaç duyuyor. Sizin de isteğiniz bu yönde ise yazışmaya devam.
Yazıssa yazıscam da yazmıyo kiiii,,, bugun yazmadım o da yazmadı

Fulya sen misin canım? Beni tarif etmişsin? Fulya da kızar bana

Akrepmıs burcu yakında doğumgunu
sana yemin ederim bildim ya kız
bırak asla yazma
sen sürekli kaçıcan bu adamdan arkadaşım.
akrepler böyle ne yazık ki
hep kovalasın karşısındaki kadına tuzaklar kursun tuzağına düşürsün
ama tam manasıyla elde edemesin.
bunlarla uğraşırım diyosan buyur uğraş ama çok yorulursun

ben şahsen kendim bizzaaaattt kaç senedir uğraşıyorum aynı tip öküzün biriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…