bu adami sevmiyorum galiba

hamilelik ve doğum sonrası brz psikolojik yönden hassas olabilirsiniz diye düşünüyorm zamanla geçeceğine inanıorm..ama bunları düşünüp düşünüp kendinizi doldurmayın derim yoksa cidden soğursunuz

Derdinizle ilgili malesef bir yorumda bulunamayacağım.

Türkçe'yi biraz daha özenli kullanırsanız daha anlaşılır olacaktır yazılanlar.

sogudum zaten iyice.en kotu zamanlarimda esim yanimda olmadi funku.benm ailem diye diye beni onlara dusman etfi.

Derdinizle ilgili malesef bir yorumda bulunamayacağım.

Türkçe'yi biraz daha özenli kullanırsanız daha anlaşılır olacaktır yazılanlar.

evet cfarettim cok karisik olmus.kafam cok dolu bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum.pek anlatamamisim.derdimi

Kendi istemedikten sonra bir insanı değiştirmek çok zor .Kendimizde bile istemediğimiz şeyleri değiştirmekte bu kadar zorlanırken değişmeyi istemeyen ,davranışlarında bir terslik görmeyen başka bir insanı değiştirmek imkansız.Önce hareketlerinin bir yetişkine yakışmadığını kendisinin inanması ,kabul etmesi lazım sonrasında belki değişir.

O ağzını eğe eğe, siz de karman çorman yazıyorsunuz.
Siz eşinizden rahatsız olmuşsunuz düşünün, peki biz bu karışık cümleleri nasıl anlayalım ?
Ailesi ile mi kavga ettiniz ? Ailesinin orda eşinizle mi ?

Anladığım kadarıyla, size karısı gibiymişsiniz gibi davranma işini sadece yatak odanızda gösteriyor, o da istediği iş için sanırım ?

Ben olsam açık açık konuşurdum. Çözüme ulaşmaya çalışırdım. "Yatak odası dışında da bana karın olduğumu hissettir , yoksa yatak odasında da ben buza döneceğim haberin olsun" derdim.

Yazdıklarınızdan pek birşey anlamasam da.... Anladıgım kadarıyla yorum yapayım... Alıp karşısınıza konuşun başka çözüm yolu bulamazsınız

Belli ki çok birikmiş içinizdekiler. Hayat arkadaşını sevmediğini düşünmek bile insanı çok yorar.

Kavgalı olmadığınız zamanlarda tatlılıkla konuştuğunuzda bu sıkıntılarınızı, eşinizin cevabı ne oluyor ?

Türkçe'nizi düzeltmekle başlayabilirsiniz !

Eşiniz ağzını eğe eğe konuşuyor tamam ama sizide keşke doğru düzgün yazsaydınız derdinizi. Sorununuz eşinizle onu anladım o zaman alıp konuşun karşınıza ciddi ciddi yeni bebeğiniz olduysa sizde hassas dönemde olabilirsiniz.

onunla konusmaya calisin anlamiyosa sizde soguk davranin anlayana kadar
geceleri de yaniniza almayin.. anladigim kadariyla cinsellik icin geliyor yaniniza

birde su var belki kavgali olmadiginiz zamanlar vs siz ona ilgi göstermiyosunuz olabilir mi?
o yüzden sizden sogumus olabilir.

bu cocuksu halleri birden bire baslamadi bence, sevgili doneminde nisanlilik donemindede vardi kesin

bi olaydan dolayi kocanizi begenmemeye basladiginizi dusunuyorum
her yaptigi gozunuze batiyo

Soğumanızdaki en büyük etken bence ailesi ile olan kavganızda sizi suçlaması..
Karısı olarak sizin yanınızda olmaması.
Yaşadım ve ben de sırf bu nedenle gerçekten çok soğuduğumu hissettim
tüm artıları çöpe gitti eşimin sanki..
Biz el kızıyız ve gözden çıkarılmamız zaten çok kolay..
Haksız bile olsak ailesinin yanında böyle göstermekten kaçınmalılar bu yüzden
diye düşünüyorum. Haksız mıyız olabilir ailenin yanındayken karına destek ol
başbaşayken de aslında haksızdın ama yalnız bırakmak istemedim bir daha
böyle yapma lütfen diye rica et değil mi ama?
Bir erkeğin,yakışıklılığı,romantikliği beni etkileyemez şu tavır kadar
Zaten bunu yapabilen erkek sayısı o kadar az ki

çok ciddi bir sorun varmış gibi gelmedi bana. sadece siz biraz sıkılmışsınız. Evlilik monotonlaşmış.

sorununuz ne tam anlamadım .sanırım agzını eğe eğe konuşmasına takmıssınız .

sorunun ne oldugunu tam anlayamadıgım ıcın bırsey dıyemıyecegım ,

yada klasik kk repliğiyle ; "at gitsin " diyeyim

Ben anladım ne demek istediğinizi, hatta ben mi yazmışım bunu acaba diye bir şaşırdım da! Eşinizin ağzını eğe eğe konuşmasıyla çocuk gibi konuşmasını kastediyorsunuz sanırım. Benim eşim de böyle, çocuk gibi konuşuyor, bir eş olarak yanımda olduğunu hiç hissettirmiyor. Daha önceden de hissettirmedi. Biriyle bir sorunum olsa, biri bana saygısızlık yapsa, ben haksızlığa uğrasam onun için hiç farketmiyor, o insanlarla (benim vesilemle tanışmış olsa bile) ezeli ve ebedi dostmuş gibi davranmaya devam ediyor. Ve bu tavrı onu benim gözümden öyle bir düşürüyor ki. Hoş, daha düşecek yeri de kalmadı herhalde...

Ben sizi gerçekten anlıyorum. Yatak odasına gelince benim de konum vardı bunla ilgili. Eşimin nasıl davranacağını bilmemesi yüzünden bizim öyle bir paylaşımımız da yok. Eşiniz size sadece orada karısı gibi davranarak size kendinizi değersiz hissettiriyor ama siz devam ediyorsunuz (etmeyin demiyorum kesinlikle), ben onla bunu yaşamamayı seçtim, çünkü onu bir türlü layık göremiyorum böyle bir paylaşıma.

Ama sizin bir de çocuğunuz varmış, işiniz zor, çocuğum yok ama benim de işim zor. Bir çocuğum olsun çok isterdim. Sürekli uçlar arasında gelip gitmekten ve 2 senedir bu yükü tek başıma omuzlamaktan bıktım usandım. Sonu hayırlısı ne ise o olsun.

yeni evlisiniz bebeğiniz var ve bu adamı sevmiyorum sevmiyorum galiba diyorsunuz zaten yeni evlilerin ne akla hizmet evliliği oturtmadan dört duvar arasında birbirlerini tam tanımadan bebek yapmalarını anlamıyorum belki eşiniz hep böyleydi neyse cnm allah yardımcın olsun soğukluk girdimi araya zor. ben nişanlıyım kavgalarımız tartışmalarımız oldu ama bir kez sevgimden şüphe duymadım allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…