Bu Ağrılar Gerçekten Derdim Oldu :(

Benimde strese bağlı çene ağrılarım olurdu sonra başıma ve kulaklarıma vururdu ağrı. Özel bi hastanede tam kampsamlı bir check-up yaptırdım. Hiç bişey cıkmadı. Psikiyatri servisinde panik atak + depresyon teshisi konuldu. Ne zaman kendime çözüm üretemezsem veya işimle alakalı bir sorun olsa ağrılarım baş gösteriyordu. Fakat doktor bana ilaç tedavisi yerine yogayı önerdi. Suan stresle başa cıkabiliyorum agrılarımda gttikce azaldı.

2016 yılı Şubat ayında bende ağrılarla tanıştım. Benim ağrılarım eklemlerimde ve gezen cinstendi. Sırasıyla bütün vücudumu geziyordu. Önce sol dizle başladı sonra sağ diz, sol ayak, say ayak, sol el, sağ el derken daha hızlı ve seri şekilde hem sol hemde sağ taraf ağrıları birlikte olmaya başladı. Oturduğum yerden bile kalkamıyordum. Gezmediğimiz hastane ve doktor kalmadı. Ortopediden, fizik tedaviye kadar her bölüme gittim. Bir gün içinde 12 tüp kan aldıklarını bilirim. Hatta dışarıya bile tahlile yolladılar. 2 ay dayanılmaz acılarım oldu. Sonunda d vitaminimin diplere vurduğu görüldü. Ağır bir d vitamini tedavisinden sonra şu anda rahatladım.
Doktorlar bile bazen ağrı konusunda çaresiz kalabiliyorlar.

Aynı ağrıları yaşıyorum zaman zaman. Çene , baş, kulak , boyun ağrıdan ziyade baskı kasılma hissi . Mutluyken hiç bir şey yok ne zaman ki canım sıkıldı akabinde hooopp kasılıp kalıyorum. Hassas insanların hastalığı bu diyor doktor. Haklı da bence . Hayat bu kadar kısa iken ne gerek var can sıkmaya? Kendime telkinim bu yönde.. geçmiş olsun hepimize :)

Geçmiş olsun Haklısınız insan vücudu o kadar karmaşık ki onlar ne yapsın .

Ben yanlis hatirlamiyorsam ya istanbul universitesi yada çapaya gitmiştim. Ama cene sıkmasi strese bağlı yani yinede once stresi cozmek gerekiyor ki cene sıkması azalsin

Ben yanlis hatirlamiyorsam ya istanbul universitesi yada çapaya gitmiştim. Ama cene sıkmasi strese bağlı yani yinede once stresi cozmek gerekiyor ki cene sıkması azalsin
Bazen gündüzleri bile istemsizce sıktığımı farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…