Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar herkese;
kafamı karıştıran bazı konular var, fikirlerinizi merak ediyorum. Erkek arkadaşımla güzel giden,sorunsuz bir birlikteliğimiz var, önümüzdeki ay nişanlanacağız. evlilik konusunda o kadar eminim ki ondan dürüst,karakterli,eğitimli,iyi bir mesleği olan,iyi bir aileye sahip birisi.3 sene birlikteliğimiz boyunca birlikte yurt içi yurt dışı seyahatlere gittik, onu arkadaş ortamında,iş ortamında gözlemleme fırsatı buldum.
kafamı karıştıran konuya gelirsek; ailesi de beni seviyor bir problemimiz yok ama nedense bana hiç kaynaşamıyormuşuz gibi geliyor. bu da beni çok üzüyor.yaşıtım bir kardeşi var ben konuşturursam konuşur,annesiyle arabada kilometrelerce yol gideriz kimse ağzını açmazsevgilim normalde de onların böyle olduğunu söylüyor ama sanırım ben biraz ilgi istiyorum. canımı sıkan bir başka konu ise: sevgilim yarın kahvaltıya bize gelsene, ramazanda seni davet edeceğiz gibi tekliflerde bulunuyor kim dedi bunu diyorum annen mi? yoo ben planladım diyor.
geçen yine kardeşi, sevgilim ve ben eve dönerken bana yemeğe gel diye ısrar etti, kardeşi ağzını açmıyor, annesi aradı benim arabada olduğumu bile bile karpuz siparişi verdi. ben de patladım artık yalnız kaldığımızda. neden yemeğe gelmek istemediğimi söyledim , beni davet edecek olan sen değilsin ki annen benim olduğumu bile bile o da gelsin demiyor da karpuz da al diyor,kardeşi ağzını açmıyor, hep sen çağırıyosun dedim. sonrasında eve yalnız gittiklerinde annesi ebruliyi niye getirmedin diyor ama. bilmiyorum bana hep lafta gibi geliyor, ben mi çok takılıyorum gereksiz şeylere acaba?o da annesinin bu konuda tecrübesiz olduğunu ne yapacağını bimediğini söylüyor, oysaki tecrübeyle ne alakası var nihayetinde ben de bir misafirim. bana karşı bir nefretleri, tavırları olmadığını biliyorum ama biraz incelik bekliyorum çok mu acaba
hayır zaten tanışıyoruz, birlikte nişan mekanını tuttuk o benden daha heyecanlı .ama iş işten geçtikten sonra o da gelseymiş onu da çağırsaydık demesi beni üzüyor, böyle incelikler bekliyorum biraz
ya canım kayınvalidenin en iyisiyle bile mesafeli olmakta fayda var.. boşver .. Davet etseler ne olacak. Yarın öbür gün sürekli davet etse gitmek istemeyeceksin.. Davet ediyoruz gelmiyor diye laf yiyeceksin .. İnan Bana kv ve görümce hayatına karışmayarak en büyük nezaketi gösteriyor ilerde anlarsın.. Eşin seni çağırıyorsa gidersin işte.. sen gidince niye geldi bu gibisine bir tavır yoksa hiç kurcalama vay efendim biraz nezaket davet falan diye
bu dönemde böyle şeyler beklemeni anlayabiliyorum ama ilerde sıkılacaksın :) karpuz olayı ve kız kardeşinin sessiz kalmasından sonra bana da biraz düşüncesizler gibi geldi. nişana bişey kalmamış ama seni hala aileden biri olarak görmüyorlar galiba
Erkek arkadasimin annesi inanilmaz sicaktir. Yapar, cagirir, gidemezsem erkek arkadasimla yollar. Annemde aksine biraz daha soguktur. Oyle yapayim, cagirayim gibi huylari yok hic bi zamanda olmadi. Yani diyecegim o ki yapi meselesi buyutme bence